Επικοινωνία με το "ορατό" αόρατο!

΄Ενας ιδιαίτερος κόσμος στον φυσικό κόσμο! Γιατί δεν υπάρχει τίποτα ανεξήγητο στην ζωή μας!
Άβαταρ μέλους
Αμαλία

Δημοσίευση από Αμαλία »

Ωχ... με πιάσατε!! :oops: :oops:
Εικόνα

Είναι βολικό να γίνεσαι καλός άνθρωπος από φόβο, από το να γίνεσαι συνειδητός στην Αγάπη και να τους έχεις όλους εναντίον σου...
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

Δημοσίευση από Danielli »

Δεν ξέρω να τη βάλω , όταν τη βρώ! :oops:
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

βρες την εσύ Ντάννυ μου, και θα την βάλω εγώ!!! :D
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

:shock: :shock:

Για σταθείτε κορίτσια...

Δωρούλα, που βρήκες την νεραϊδούλα της Ντάννυς?
Αφού δεν έβαλε...

Εγώ δεν την βρήκα ούτε της Ανδρομέδας :cry:

Εικόνα

Δημοσίευση από Αμαλία »

Βάσω, έχω την εντύπωση πως η Ανδρομέδα έβαλε αυτό το screensaver αντί για εικόνα.
http://www.bestvistadownloads.com/softw ... bmxkb.html
Εικόνα

Είναι βολικό να γίνεσαι καλός άνθρωπος από φόβο, από το να γίνεσαι συνειδητός στην Αγάπη και να τους έχεις όλους εναντίον σου...
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

χαχαχα!! Νάτη, Ντάννυ μου, ολόιδια είσαι...! :wink:

Εικόνα

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Ντάννυ...δυνατή η νεράϊδα σου. :D

Μια επιφανειακή σκληρότητα, σαν να είχες "τυλίξει" τον εαυτό σου σε μια κρούστα, ώστε τίποτα να μην εισβάλλει μέσα, και ταράξει τον κόσμο που είχες δημιουργήσει...
Η άμυνα ήταν για σένα τρόπος ζωής. Η δύναμη ήταν για σένα "λεκτική"...Και μια απίστευτη συνθήκη με τον εαυτό σου..."θα επιβιώσω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο..." Σ' αυτήν την συνθήκη, οι όροι ήταν σκληροί... Αφού σκληρός είναι ο κόσμος, σκληρή θα είμαι κι εγώ!
Το συναίσθημα "πάγωσε" και εσύ...ξέχασες να κλαις από ευγνωμοσύνη για την ζωή...΄Εκλαιγες μόνο από πείσμα όταν κάτι δεν κατάφερνες...
Τα "φτερά" σου διάφανα...Σχεδόν αόρατα...Δεν υπήρχαν! Εδώ στην γη είναι η "μάχη"...
΄Ομως...
Σε σένα φαίνεται ολοκάθαρα, πως άν η ψυχή αποφασίζει, η προσωπικότητα υποκλίνεται!
Το λευκό κυριαρχεί στην ζωή σου πια. Φαίνεται πως η "κρούστα" ράγισε και άφησε την αγνότητα να εισβάλει στον κόσμο σου.
Τον τάραξε...και τον ταράζει!
Αλλά τώρα φαίνεται ότι η δύναμη έχει μετατοπιστεί.
Η ψυχή σου πήρε τα ηνία, και αυτό πολλές φορές σε αποσυντονίζει.
΄Ομως είναι η απόφασή σου ξεκάθαρη και φαίνεται... "θα πετάξω", αφού μπορώ... Τα φτερά άρχισαν να παίρνουν σχήμα και μορφή!
΄Αρχισαν να άνοιγοκλείνουν, στην αρχή δειλά και τώρα ολοένα και με πιο πάθος... Νιώθω την κρούστα αυτή να έχει πια απορροφηθεί...δεν υπάρχει απόσταση σε σένα και την ψυχή σου, παρά μόνο λίγο στις σκέψεις.
Καμιά φορά αναποδογυρίζεις την αλήθεια...Η γη είναι πάνω? Και κάτω ο ουρανός?
Νιώθω ότι είσαι στον δρόμο της ψηλάφισης...Αγγίζεις το υπερβατικό με προσοχή και συνέπεια. Με ευθύνη και αφοσίωση...
Τα χέρια σου που μέχρι τώρα κρατάγανε την γη, σηκώνονται σιγά σιγά και αγγίζουν την καρδιά σου... Και τώρα νιώθεις...
Τα συναισθήματα γίνονται αισθήματα και βιώνεις πια την αλήθεια τους. Εμπράκτως στην ζωή σου, που τώρα είναι μια ατέλειωτη ευγνωμοσύνη.

Είμαι σίγουρη, πως μετά από λίγο...θα επιλέξεις άλλη νεραϊδούλα! :wink:

σε φιλώ :D

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Αρα αν όχι όλα , τα πιο πολλά γίνονται....μαγικά ...
αν το εξετάσεις από την ανθρώπινη μεριά...ναι έχείς δίκιο! ΄Ολα γίνονται μαγικά...
Γιατί η ανθρώπινη φύση γνωρίζει απλά να..."συμπεριφέρεται" και μέσα σ' αυτήν την ιδιότητα η "μαγεία" είναι κάτι που δεν γνωρίζει...οπότε, ό,τι συμβαίνει που μέχρι τώρα δεν το γνώριζε, της φαίνεται "μαγεια"....

΄Οταν το άνοιγμα ξεκινήσει προς την ψυχή μας, όταν το ψυχοπνευματικό μας πεδίο αρχίζει να τροφοδοτείται και να μας τροφοδοτεί...όταν ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ, να γίνει αυτό, τότε όλα είναι αληθινά και γνώριμα.

΄Οταν η καρδιά "ανοίξει" και εμπιστευθεί, όλα τα συναισθήματα που έρχονται σε επαφή με την καρδιά γίνονται αισθήματα!
΄Οταν η καρδιά μας είναι γεμάτη από αισθήματα, τότε η ψυχή μας μας τροφοδοτεί με αλήθεια.
΄Οταν αναγνωρίσουμε την ψυχική αλήθεια, τότε το πνεύμα μας μας κυριεύει...Και αυτό για τον ανθρώπινο νου, ναι είναι "μαγεία"...
Για την ψυχή όμως είναι εκδήλωση...Της πραγματικής της φύσης!

Και έρχεται η σημαντικη στιγμή, που η προσωπικότητα και η ψυχή γίνονται ένα! Τότε, δεν υπάρχει άλλος δρόμος για το πνευμα, παρά να έρθει και να βιώσει στον φυσικό κόσμο, την εκδήλωση της ψυχής του!!!!!!!!! Και αυτήν την εμπειρία, την λέμε "ενσάρκωση" του θεού... :D

Εικόνα
Site Admin

Vaso έγραψε: Η ψυχή σου πήρε τα ηνία, και αυτό πολλές φορές σε αποσυντονίζει.
Κάθε μέρα που περνάει είναι γεμάτη δοκιμασίες, και επιβεβαιώσεις!!!
Η διάθεσή μου εναλλάσεται, και πολλές φορές μπαίνει στο μυαλό...το παλαιό μου σκεπτικό... ’’αφού σκληροί είσαστε όλοι και μιά μέρα θα μέ.. πουλήσετε, κρατάω τις αποστάσεις μου, και σας πουλάω προκαταβολικά.’’!!!
Χτες που μου συνέβη, ένιωθα τα κύματα της αρνητικής δόνησης στο στομάχι μου, διπλώθηκα στα 2 από τους πόνους για μισή ώρα, και είχα τάση για εμετό!!!(Κύμματα φόβου και άγχους για το χειρότερο)
Δεν το ανέχεται η ψυχή μου πλέον από μένα :lol: :lol:
Το Σύμπαν φρόντισε καιτο βράδυ έμεινα στο γραφείο για 2 ώρες παραπάνω με 2 συναδέλφους που ήθελαν να ακούσουν ’’πνευματικές εξηγήσεις για πρακτικά και καθημερινά προβλήματα'’ και μέσα από τις ’’εξηγήσεις’’ που κάποιος άλλος μου υπαγόρευε πήρα απιστευτες απαντήσεις και επιβεβαιώσεις ΕΓΩ :cry: :cry: :cry:
Τι να λέμε τώρα Βάσω..... :cry:
Είχα και μιά δεύτερη επιλογή νεραιδούλας :roll:
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Είχα και μιά δεύτερη επιλογή νεραιδούλας
η απορία είναι γιατί το ήξερα?

χαχαχαχα...ακόμα δεν με "έμαθες" Ντάννυ μου? :D :D

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Κάθε μέρα που περνάει είναι γεμάτη δοκιμασίες, και επιβεβαιώσεις!!!

΄Οταν "σπάνε" τα πρότυπα έρχονται δοκιμασίες...
΄Οταν τα πρότυπα έχουν γίνει πια αλήθεια, τότε έρχονται οι επιβεβαιώσεις... :wink:

Να ξέρεις ότι πάντα θα δοκιμάζεσαι...Πάντα!!!
Και είναι πολύ εύκολο, αν δεν προσέξεις, η προσωπικοτητα να "κλέψει" την αίγλη του πνεύματος!!!

Το έχουμε δει άλλωστε να γίνεται...!!!

Προσοχή, και εσωτερική ταπεινότητα...

Χρειάζεται να γνωρίζουμε ότι τίποτα δεν υπάρχει διαφορετικό...Η μνήμη δεν είναι διαφορετική, απλά είναι "ενεργοποιημένη"...

Η διαφορετικοτητα μας είναι μόνο στις δονήσεις μας...όχι στην ψυχή μας! Σημαντικό, να μην ξεχνάμε ότι ο θεός ενσαρκώνεται σε όλους, όσοι νιώθουν ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!!!

Εικόνα
Site Admin

Ηταν τελέιως διαφορετική η άλλη νεραιδούλα!
Θα την βάλω το μεσημέρι απ΄το σπίτι!! :lol:

Ασε με να είμαι λίγο ψώνιο με τις επιβεβαιώσεις !!! :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Παιδιά τι μαγικά γίνονται με τις νεραϊδούλες?Της Ανδρομέδας χθες την έβλεπα και σημερα έχει εξαφανιστεί!

Χριστίνα η νεράϊδά σου είναι πολύ γήινη!Τα χρώματά της είναι και αυτά γήινα!Δέν έχει καμία σχέση με αέρινες διάφανες υπάρξεις!Αυτό για μενα σημαίνει πολύ καλή γείωση, καλή διαχείρηση των γήινων καθημερινών θεμάτων!Ίσως να αφηνόσουνα λίγο παραπάνω στην καθοδήγηση και στη διαίσθησή σου, κυρίως στη θυληκή ποιότητα με ότι και άν σημαίνει αυτό! :wink: :D

Μάδρυ βλέπω ότι και η νεράιδά σου έχει τον ασήχαστο όπως εσύ :D στάσου λίγο και πάρε μια ανάσα να αφουγκραστείς τη στιγμή..... :D

Ντάνυ με κάλυψε η Βάσω, κυρίως αυτη την τραχύτητα διέκρινα και εγώ!

Ανδρομέδα η νεράιδά σου μας κάνει κόλπα.....! :D :wink:
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
ANDROMEDA

Δημοσίευση από ANDROMEDA »

H νεραιδούλα μου είναι screensaver στην σελίδα που έδωσε η Danny
απλά κατεβάζεις το προγραματάκι και το έχεις στον υπολογιστή σου είναι πολύ όμορφο για προστασία οθόνης.
Απλά ήθελα να δείτε τον κόσμο μου τον όμορφο που μου προκαλεί και συγχρόνως θλίψη και μιά πικρή νοσταλγία.
Σόρυυυυ αλλά αυτό με εκφράζει γι αυτό το έβαλα.
Φιλικά Ανδρομέδα~!

Μέσα στο σκοτάδι μου βρήκα το φώς

Επιστροφή στο “ΜΙΑ ΝΕΡΑΪΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ”