ΒΟΡΕΙΟΣ ΚΑΙ ΝΟΤΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - ΚΑΡΜΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

:-?

παιδάκι μου γιατί΄το έσβησες? :D
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Annoula »

κάτσε γιατί το έσβησα... μπερδεύτηκα η γυναίκα!!!!! :D :D :D :D
το απο κάτω είναι....
Νότιος στον Κριό Βόρειος στον Ζυγό.

Είναι οι δεσμοί της συντροφικότητας και της αντιπαράθεσης. Με τον Βόρειο στον Κριό, το μάθημα είναι το πέρασμα από την απόλυτη αυτονομία στις σχέσεις, στο μοίρασμα. Από αρχηγός αγέλης, στην συντροφικότητα. Από τον πόλεμο και την βία, στην αρμονική συμβίωση. Από την αναρχία και την αυτοδικία, στην απόδοση δικαίου και στο αίσθημα «δικαίου». Η ικανότητα να γνωρίζω τι δικαιούμαι και τη δικαιούται ο άλλος. Από την μοναρχία στην δημοκρατία, από την επιβίωση του κυνηγού στο οργανωμένο κοινωνικό σύστημα.

Το κλειδί σε αυτούς του δεσμούς, είναι το θέμα των ορίων. Να μάθω να βάζω τα όριά μου και να δέχομαι τα όρια του άλλου. Να σχετίζομαι χωρίς να χάνω τον εαυτό μου. Είναι το στάδιο όπου το σωματικό και ψυχικό πεδίο ενώνονται μέσα από την πνευματικότητα στον «Ιερό Γάμο». Η ένωση της Αρσενικής Αρχετυπικής Ουσίας με τον Εξελιγμένο Πνευματικό Εαυτό της. Δύναμη και Αγάπη. Αυταγάπη που οδηγεί σε Ένωση με τους άλλους.
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
Annoula
Site Admin

Δημοσίευση από Annoula »

:D :D :D :D :D :D :D :D :D λάθος... διάβασα το απο πάνω αντι για το απο κάτω και ταυτίστηκα :D :D
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

μήπως τελικά δεν ήταν λάθος? :-?

εκτός κι αν μαζεύεις τις ιδιότητες από όλους τους Ν και Β. Δεσμούς... :)) :)) :)) :)) :))

κάτσε να σε διαβάσω και τα ξαναλέμε... ;)

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Annoula »

:-? :-? :-? :-? :-?
θα το δω με την ησυχία μου :x
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

μμμμ...οκ! :-?
Από αρχηγός αγέλης, στην συντροφικότητα
Αρχηγός αγέλης? :-?

βρε μήπως έχεις κάνει λάθος πάλι? :-?

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Annoula »

Ο Βόρειος είναι στο Ζυγό και ο Νότιος στον Κριό.
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

οκ! :-??

τι να πω η γυναίκα? :)) :)) :))

Εικόνα

Δημοσίευση από Ellaki »

Νότιος στον Κριό Βόρειος στον Ζυγό.

Είναι οι δεσμοί της συντροφικότητας και της αντιπαράθεσης. Με τον Βόρειο στον Κριό, το μάθημα είναι το πέρασμα από την απόλυτη αυτονομία στις σχέσεις, στο μοίρασμα. Από αρχηγός αγέλης, στην συντροφικότητα. Από τον πόλεμο και την βία, στην αρμονική συμβίωση. Από την αναρχία και την αυτοδικία, στην απόδοση δικαίου και στο αίσθημα «δικαίου». Η ικανότητα να γνωρίζω τι δικαιούμαι και τη δικαιούται ο άλλος. Από την μοναρχία στην δημοκρατία, από την επιβίωση του κυνηγού στο οργανωμένο κοινωνικό σύστημα.

Το κλειδί σε αυτούς του δεσμούς, είναι το θέμα των ορίων. Να μάθω να βάζω τα όριά μου και να δέχομαι τα όρια του άλλου. Να σχετίζομαι χωρίς να χάνω τον εαυτό μου. Είναι το στάδιο όπου το σωματικό και ψυχικό πεδίο ενώνονται μέσα από την πνευματικότητα στον «Ιερό Γάμο». Η ένωση της Αρσενικής Αρχετυπικής Ουσίας με τον Εξελιγμένο Πνευματικό Εαυτό της. Δύναμη και Αγάπη. Αυταγάπη που οδηγεί σε Ένωση με τους άλλους.
Αννούλα, το ίδιο ;)
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

σε σένα ταιριάζει Ελλάκι! ;)

Εικόνα

Δημοσίευση από Ellaki »

Vaso έγραψε:σε σένα ταιριάζει Ελλάκι! ;)
γάντι, που λένε :D
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
AMALIA

Δημοσίευση από AMALIA »

Βασουλι ευχαριστω...
Δηλαδη αν καταλαβα καλα αφου εχω γενηθει 12/8/69 ειμαι σε αυτο?

19/4/1969
ΙΧΘΥΣ
1/11/1970
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Νότιος στους Ιχθύες Βόρειος στην Παρθένο

Ο συγκεκριμένος συνδυασμός των δεσμών είναι η πιο δύσκολη θέση, μιας και είναι το σημείο πτώσης των Δεσμών της Σελήνης. Ο συγκεκριμένος συνδυασμός δεσμών έχει να κάνει με άτομα που οφείλουν στον εαυτό τους και στην ύπαρξή τους να φύγουν από την χάωση και να ισορροπήσουν μέσα σε μια πειθαρχημένη πραγματικότητα. Εξαιτίας του Νότιου Δεσμού στους Ιχθύες, τα άτομα αυτά στο παρελθόν δεν είχαν αναπτύξει πρακτικές δεξιότητες, κυρίως για να αποφύγουν την ευθύνη που αυτό προϋπέθετε.

Η αποσυντονιστική ευαισθησία τους και ο υπερβολικός συναισθηματισμός τους είχε κάνει να υποφέρουν, να χαώνονται και να καθηλώνονται. Με αυτό τον τρόπο είχαν αποδυναμωθεί και είχαν χάσει την επαφή με το ψυχικό τους κομμάτι. Το μάθημα είναι να συνδέσουν το ψυχικό – συναισθηματικό τους πεδίο με το σωματικό -κοινωνικό. Είναι οι Δεσμοί με επιρρέπεια σε τοξικά, αλκοόλ, πλάνες και αυτοεξαπατήσεις, που χρησιμοποιεί την μεταφυσική σαν φυγή από την πραγματικότητα.

Ο Βόρειος Δεσμός στη Παρθένο μας δείχνει ότι αυτοί που τον φέρουν έρχονται να οργανώσουν το χάος που υπάρχει μέσα τους, να νικήσουν την έμφυτη απώθηση για την πραγματικότητα και να ανακτήσουν, μέσα από πρακτικές δεξιότητες, την εμπιστοσύνη στον εαυτό τους. Να βρουν πρακτικό μέσο για να διοχετεύσουν την ψυχική προσφορά.

Είναι οι Δεσμοί με την μεγαλύτερη επιρρέπεια σε ασθένειες, στη μοναξιά, τον φόβο, μιας και η ψυχή ασθενεί, αποκομμένη από το σώμα και το πνεύμα. Είναι οι Δεσμοί με την μεγαλύτερη επικινδυνότητα ακύρωσης της ενσάρκωσης. Αν καταφέρουν να συνδέσουν το ψυχικό πεδίο που φέρουν με το σωματικό και να το καθάρουν από ασθένειες και ενοχές, γίνονται εξαιρετικοί θεραπευτές, καλλιτέχνες και δάσκαλοι.
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Αμαλίτσα δεν χρειαζόταν να το παραθέσεις όλο...
Αρκούσε αυτό για να καταλάβουμε ότι αναφέρεται σε σένα... :)) :))
Η αποσυντονιστική ευαισθησία τους και ο υπερβολικός συναισθηματισμός τους είχε κάνει να υποφέρουν, να χαώνονται και να καθηλώνονται
;)

Εικόνα

Δημοσίευση από AMALIA »

Αμ εδω αυτο το διαβασες?

Είναι οι Δεσμοί με την μεγαλύτερη επιρρέπεια σε ασθένειες, στη μοναξιά, τον φόβο, μιας και η ψυχή ασθενεί, αποκομμένη από το σώμα και το πνεύμα. Είναι οι Δεσμοί με την μεγαλύτερη επικινδυνότητα ακύρωσης της ενσάρκωσης.

Πω πω μπαμ πεφτει... ;)
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

το διάβασα, αμ δεν το διάβασα λες! ΄Ομως ο κίνδυνος ξεπεράστηκε, νιώθω...

υπάρχει μπροστά σου η σημαντική πρόκληση
να οργανώσουν το χάος που υπάρχει μέσα τους, να νικήσουν την έμφυτη απώθηση για την πραγματικότητα και να ανακτήσουν, μέσα από πρακτικές δεξιότητες, την εμπιστοσύνη στον εαυτό τους.
:x :x :x :x

Εικόνα

Επιστροφή στο “ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ”