Ιστοριες που λενε πολλα

Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Η ευκαιρία... αφού χαθεί!
ποτέ δεν χάνονται οι ευκαιρίες, ακόμα και αν φαίνονται έτσι.

Πάντα μπορείς να αγκαλιάσεις την ασθενή συμπεριφορά σου και να βρεις τις αληθινές σου αξίες.

Ακόμα και αν δεν ζητήσεις "συγνώμη" σ' αυτόν που εισέπραξε την συμπεριφορά σου, πάντα θα υπάρχουν ευκαιρίες να την ζητήσεις στον εαυτό σου!

:x
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

>:d< :x
ELLI

Δημοσίευση από ELLI »

Vaso έγραψε: ποτέ δεν χάνονται οι ευκαιρίες, ακόμα και αν φαίνονται έτσι.

Πάντα μπορείς να αγκαλιάσεις την ασθενή συμπεριφορά σου και να βρεις τις αληθινές σου αξίες.

Ακόμα και αν δεν ζητήσεις "συγνώμη" σ' αυτόν που εισέπραξε την συμπεριφορά σου, πάντα θα υπάρχουν ευκαιρίες να την ζητήσεις στον εαυτό σου!

Ευχαριστούμε >:d< >:d< >:d<
ELLI

Δημοσίευση από ELLI »

Ζητήθηκε από μια ομάδα μαθητών να γράψουν μια λίστα με αυτά που κατά τη γνώμη τους ήταν τα σημερινά "επτά θάυματα του κόσμου".

Παρ' ότι υπήρξαν κάποιες διαφωνίες, οι περισσότερες γνώμες αφορούσαν τα παρακάτω:

1. Οι πυραμίδες της Αιγύπτου

2. Το Τaj Mahal

3. To Grand Canyon

4. Το κανάλι του Παναμά

5. To Εmpire State Building

6. Η βασιλική του Αγίου Πέτρου

7. Το σινικό τείχος

Ενώ μάζευαν τα γραπτά, ο δάσκαλος πρόσεξε ότι μια μαθήτρια, δεν είχε τελειώσει ακόμη το γράψιμο.

Τη ρώτησε λοιπόν αν είχε κάποιο πρόβλημα με τη λίστα της. Το κορίτσι απάντησε: "Nαι, έχω λίγο πρόβλημα. Δεν μπορώ να αποφασίσω, γιατί είναι τόσα πολλά..."

Ο δάσκαλος τότε της είπε: "πες μας λοιπόν τι έχεις γράψει, για να δούμε αν μπορούμε να σε βοηθήσουμε."

Το κορίτσι στην αρχή δίστασε, μα μετά διάβασε: "Πιστεύω τα επτά θαύματα του κόσμου είναι...

1. Να βλέπεις...

2. Να ακούς...

3. Να αγγίζεις...

4. Να γεύεσαι...

5. Να αισθάνεσαι...

6. Να γελάς...

και

7. Να αγαπάς..."

Η ησυχία στην αίθουσα ήταν τέτοια, που θα άκουγες και μια καρφίτσα αν έπεφτε.....

@};- @};- @};-
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

@};- @};- :x
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Fotinoula
Site Admin

Δημοσίευση από Fotinoula »

@};- @};- @};-
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Άβαταρ μέλους
Αμαλία

Δημοσίευση από Αμαλία »

Πολύ ωραίο.. :x
Εικόνα

Είναι βολικό να γίνεσαι καλός άνθρωπος από φόβο, από το να γίνεσαι συνειδητός στην Αγάπη και να τους έχεις όλους εναντίον σου...
Άβαταρ μέλους
Ellaki

Δημοσίευση από Ellaki »

Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Μαιρη

Δημοσίευση από Μαιρη »

>:d< >:d<
Ακολουθω την εσωτερικη πυξιδα μου και απορριπτω οποιες πεποιθησεις δεν με εξυπηρετουν πλεον...
Άβαταρ μέλους
Isis

Δημοσίευση από Isis »

ANGELS ON EARTH έγραψε:
Αλλα ουτε εγω μπορω να καταλαβω το μηνυμα που θελει να περασει..μηπως θα μπορουσες να μου εξηγησεις? Ή τουλαχιστον καποιος αλλος σχετικος?
Το μήνυμα αυτού του αποσπάσματος του μύθου Isis σημαίνει όπως το κατανοώ, ότι εμείς οι άνθρωποι έχουμε νιώσει πολλές φορές την αίσθηση αναξιότητας του εαυτού μας όσον αφορά το θείο και τον πνευματικό εαυτό, λόγω θρησκευτικών προτύπων!!νιώθουμε τόσο μακριά απο την θεότητα τοποθετώντας την έξω απο εμάς, που δεν κατανοούμε ότι είναι μέσα μας!!αυτό ταιριάζει πολύ και με τον μύθο που έγραψες κάπου!! το πνεύμα μας είναι κάτι που υφίστατε και ενυπάρχει πάντα μέσα μας!!ο μόνος τρόπος να το "πετάξουμε" είναι να αμφισβητήσουμε την θεϊκή μας εκπόρευση!! @};- :x

Ευχαριστω παρα πολυ!! @};- >:d<
Άβαταρ μέλους
Isis

Δημοσίευση από Isis »

ANGELS ON EARTH έγραψε:
Σε ολες μας τις ενσαρκωσεις παραμενουμε ενα ζωδιο?
Αυτο που στηριζει η λογικη μου ειναι πως ξεκιναμε ως Κριοι και εχοντας ολοκληρωσει την συγκεκριμενη αποστολη προχωραμε στο επομενο ζωδιο..αυτο ομως δε θα σημαινε πως οταν φτανει καποιος στο ζωδιο των Ιχθιων θα σημαινει το τελος του καρμικου του κυκλου? Επισης θα σημαινει πως ολοι υπηρξαν Κριοι για πολλα χρονια και μετενσαρκωσεις. Αρα φαινεται καθαρα πως η σκεψη μου ειναι λαθος.
Τα ζώδια και ολόκληρος ο αστρολογικός μας χάρτης αντικατοποτρίζει την διάταξη των πλανητών του δικού μας ηλιακού συστήματος κατα τη στιγμή της γέννησης μας!!αντιπροσωπεύοντας ο κάθε πλαν'ήτης και κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά γνωρίσματα, μπορούμε μέσα απο έναν αστρολογικό χάρτη να δούμε διάφορα κομμάτια του εαυτού μας που άλλα χαρακτηρίζονται για μας ως προκλήσεις και χρειάζεται να δουλευτούν και άλλα ως "όπλα" για να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις αυτές!!

υπο αυτές τις συνθήκες μπορούμε να καταλάβουμε ότι ένας άνθρωπος που δουλεύει συνειδητά με τον εαυτό του μπορεί να υπερβεί ακόμα και τον αστρολογικό χάρτη της τωρινής του ενσάρκωσης, αν καταφέρει να υπερβεί με προσωπική δουλειά της προκλήσης του!!αυτό σημαίνει ότι συνεχώς εξελισσόμαστε άν το επιθυμούμε και μπορούμε να ενσωματώσουμε σταδιακά τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα πολλών πλανητικών συνδοιασμών που μπορεί να μην φαίνονται στον γενέθλειο χάρτη μας , αλλά εμείς να έχουμε προχωρήσει εξελιχτικά σε άλλες προκλήσεις!!

τώρα για το τέλος και την αρχή του καρμικού κύκλου σίγουρα υπάρχει κάποια βάση και σχέση όσον αφορά το ζωδιακό κύκλο, όμως τίποτα δεν μπορεί να είναι προδιαγεγραμμένο καθώς υπάρχει η ελέυθερη βούληση του κάθε ανθρώπου να εξελιχθεί με τον δικό του ρυθμό, ακόμα πολλές φορές και άσχετα με τις ψυχικές του προδιαγραφές που αντκατροπτίζονται εν μέρει σε έναν αστρολογικό χάρτη, σε περίπτωση που υπάρχει παρέκκληση απο τον δρόμο!! :-D

:D :D :D
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

:-D >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Nαταλία-Νεφέλη

Δημοσίευση από Nαταλία-Νεφέλη »

’ψογο :x
Άβαταρ μέλους
Ellaki

Δημοσίευση από Ellaki »

Ένα βράδυ ένας γέρος (ινδιάνος) της φυλής
Τσερόκι, μίλησε στον εγγονό του για τη μάχη που γίνεται μέσα στην
ψυχή των ανθρώπων. Είπε: "Γιέ μου, η μάχη γίνεται μεταξύ δυο 'λύκων'
που υπάρχουν μέσα σε όλους μας"
Ο ένας είναι το Κακό. - Είναι ο θυμός, η ζήλια, η
θλίψη, η απογοήτευση, η απληστία, η αλαζονία,
η αυτολύπηση, η ενοχή,η προσβολή, η κατωτερότητα,
τα ψέματα, η ματαιοδοξία, η υπεροψία, και το εγώ.
Ο άλλος είναι το Καλό. - Είναι η χαρά, η ειρήνη, η
αγάπη, η ελπίδα, η ηρεμία, η ταπεινοφροσύνη,
η ευγένεια, η φιλανθρωπία, η συμπόνοια, η
γεναιοδωρία, η αλήθεια, η ευσπλαχνία και η πίστη στο Θεό.'

Ο εγγονός το σκέφτηκε για ένα λεπτό και μετά
ρώτησε τον παππού του: "Ποιος λύκος νικάει;"
(...και, αυτό μου άρεσε πολύ!)...

Ο γέρος Ινδιάνος Τσερόκι απάντησε απλά ...............
"Αυτός που ταΐζεις."
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

"Αυτός που ταΐζεις."
χμ...εγώ θα έλεγα...αρκεί να ξέρεις ποιόν ταϊζεις!

όλα οδηγούν στο να γνωρίζεις... :x
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Επιστροφή στο “ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ”