ΠΡΟΣΟΧΗ...

΄Ο,τι θα θέλατε να κουβεντιάσετε
΄Ο,τι θα θέλατε να μοιραστείτε
΄Ο,τι θα θέλατε να μάθετε
Άβαταρ μέλους
panos

Re: ΠΡΟΣΟΧΗ...

Δημοσίευση από panos »

ευχαριστουμε >:d< >:d< >:d<
Πίστη και εμπιστοσύνη στο ότι όλα γεννήθηκαν για εσένα και εσύ γεννήθηκες για όλα, χωρίς να είσαι το κέντρο του Σύμπαντος, αλλά να νιώθεις σαν κέντρο σου το Σύμπαν...
Άβαταρ μέλους
Fotinoula
Site Admin

Δημοσίευση από Fotinoula »

Ευχαριστούμε! >:d< >:d< >:d<

εγώ πλέον δεν αφήνω κανένα περιθώρειο ούτε συνομιλίας σε κανένα στον δρόμο.
μου έλεγε μια συνάδελφος ότι της μίλησε μια κυρία στο φανάρι αν πηγαίνει προς κάποια κατεύθυνση,
προφανώς να μπει στο αυτοκίνητο.
δεν την έβαλε αλλά μετά το σκεφτότανε μηπως δεν ήταν αρκετά καλός άνθρωπος :-b
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

ευχαριστούμε Βασούλα >:d< >:d< >:d< >:d<
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή

Πολέμα και Οραματίσου !!!
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

ευχαριστουμε Βασουλα!! :x :x :x
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

Δημοσίευση από Danielli »

Ευχαριστούμε Βασούλα.!! :x
Fotini έγραψε:εγώ πλέον δεν αφήνω κανένα περιθώρειο ούτε συνομιλίας σε κανένα στον δρόμο.
μου έλεγε μια συνάδελφος ότι της μίλησε μια κυρία στο φανάρι αν πηγαίνει προς κάποια κατεύθυνση,
προφανώς να μπει στο αυτοκίνητο.
δεν την έβαλε αλλά μετά το σκεφτότανε μηπως δεν ήταν αρκετά καλός άνθρωπος :-b
:-b

Να σου πω ιστορία "καλού ανθρώπου"?? :-D
Μια φορά που είχα το παιδι μου μικρό στο πίσω κάθισμα, σταματησα να πάρω μια κυρία με ένα παιδί γυρω στα 10 που είδα στο δρόμο κοντα στο σπίτι μου και ηταν μεσημερι , 40 βαθμοί κλπ...

Ο μικρός τρομοκρατηθηκε στα λίγα μέτρα ,γιατι μυριζαν ασχημα , ήταν αγριεμένοι και τον πειραζε στο πίσω κάθισμα... ενώ στο τέλος του δρόμου που σταμάτησα να κοιτάξω για να περάσω απέναντι , αρχισε να μου κοπάνάει την πόρτα ένας "τύπος", ο "πατερας" της παρέας, ο οποίος ήταν τύφλα και κατέβηκαν σαν τρελλοί όταν τον είδαν...

Ούτε "ευχαριστώ καλέ μου ανθρωπε" δεν είπαν!! :(( :)) :)) :))
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Άβαταρ μέλους
Ellaki

Δημοσίευση από Ellaki »

ευχαριστούμε Βασούλα :x :x :x :x

Νταννούλα :)) :)) :)) :))

Πάντως δεν ξέρω ............ καμίά φορά τυχαίνει να βρίσκεσαι σε επαρχιακούς δρόμους που δεν υπάρχουν συχνές συγκοινωνίες και κάποιος σου ζητάει εξυπηρέτηση.
Τι κάνεις?
Την τελευταία φορά πήρα έναν που βρωμοκόπαγε αλκοόλ και προβληματίστηκα. :scratch:
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
eirini

Δημοσίευση από eirini »

Εμενα με γριες μου συμβαινουν. Η μια που ηθελε και καλα να τη βοηθησω να ανεβει το σκαλοπατι στην εισοδο πολυκατοικιας οπου μετα με τραβηξε απο το χερι προς τα μεσα και πηγε να βγαλει κατι που ειχε μες τη σακουλα λεγοντας μου "ελα νασου δειξω κατι" οπου και εξαφανιστηκα χεσμένη και αλλη μια που ηταν σχεδον λιποθυμη, της ειπα να καλεσω ασθενοφορο κι αυτη αρνηθηκε, ηθελε λεφτα να παρει ταχαπια της απ το φαρμακειο οπου κι εκει εφυγα. Ρε ουυυυυστ!!!! Αλλα με τουτα και με κεινα δεν ξερεις ποιος εχει πραγματική αναγκη και ποιος οχι. :-??
Επιτρέπω...σημαίνει ότι μειώνεις την απόσταση εσένα με ΕΣΕΝΑ!!!
ετοίμασε την καρδιά ένα ναό να έρθει να κατοικήσει ο Θεός.
αν τον αφήσεις μισοτελειωμένο δεν μπορεί να έρθει να κατοικήσει
Άβαταρ μέλους
Ελενίτσα

Δημοσίευση από Ελενίτσα »

Μια φορά το έκανα και ήταν μια γιαγιούλα που ήθελε να πάει σπίτι της, καταμεσήμερο καλοκαίρι με ανηφορική διαδρομή χωρίς συγκοινωνίες. Κανένα πρόβλημα!.

Μου έτυχε όμως να με εξαπατήσει τσιγγάνα κλέβοντάς μου χρήματα σε καφετέρια μέσα σε κόσμο, λέγοντάς μου πως θέλει να μου δείξει ένα κόλπο. Μου το έδιξε καλά :? :? :? :? :?
Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.

Είμαι Άνθρωπος! @};-
Άβαταρ μέλους
panos

Δημοσίευση από panos »

παλιοτερα σταματουσα και βοηθουσα τον καθε εναν εκανα τον καλο σαμαρητη ακομα και οταν δεν μου το ζητουσαν μονο σε τσιγκανους δεν
τωρα προσπθω να μην σε κανεναν
εχω βαλει χειροπεδες και φυμουτρο στον σωτηρα :-D :-D :-D
Πίστη και εμπιστοσύνη στο ότι όλα γεννήθηκαν για εσένα και εσύ γεννήθηκες για όλα, χωρίς να είσαι το κέντρο του Σύμπαντος, αλλά να νιώθεις σαν κέντρο σου το Σύμπαν...
Άβαταρ μέλους
Λιζούλα

Δημοσίευση από Λιζούλα »

ευχαριστούμε Βασούλα >:d< >:d< >:d<
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!!
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

κοινωνίας συνέχεια...
Τα παιδιά μας θέλουν στήριξη, για να χτίσουν την αυτοπεποίθησή τους και να εκτιμούν τον Εαυτό τους...Δεν είναι φυτά να μεγαλώνουν μόνο με το πότισμα και το λίπασμα...

=((

Τραγικό:12χρονη δεν άντεξε τις επιθέσεις στο Facebook και αυτοκτόνησε

Μια 12χρονη από τη Νέα Υόρκη έβαλε τέλος στη ζωή της έπειτα από τα ...

κοροϊδευτικά σχόλια που έγραφαν συμμαθητές της από το σχολείο

Η Gabrielle Molina δεχόταν καθημερινές επιθέσεις στο διαδίκτυο από συνομήλικούς της που την αποκαλούσαν ''παλιοθήλυκο'' και ότι έμοιαζε σαν να έπασχε από το σύνδρομο Down.

Η μικρή άφησε μάλιστα και ένα σημείωμα στο οποίο περιέγραφε τους λόγους που την οδήγησαν στο να αφαιρέσει τη ζωή της. Την Gabrielle βρήκε απαγχονισμενη στο δωμάτιό της η 15χρονη αδελφή της.

Οι συντετριμμένοι γονείς της μίλησαν στα αμερικανικά ΜΜΕ για να προειδοποιήσουν άλλους γονείς για την τραγωδία που ζουν και τους κινδύνους που κρύβει το Facebook και ο εκφοβισμός μέσω διαδικτύου (cyberbullying).

http://tsekouratoi20133.blogspot.gr/201 ... ebook.html" onclick="window.open(this.href);return false;
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από ARTYADIS »

Τα παιδιά μας θέλουν στήριξη, για να χτίσουν την αυτοπεποίθησή τους και να εκτιμούν τον Εαυτό τους...Δεν είναι φυτά να μεγαλώνουν μόνο με το πότισμα και το λίπασμα...

:cry: :cry:
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
Site Admin

Δημοσίευση από Danielli »

:cry:
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Άβαταρ μέλους
AMALIA

Δημοσίευση από AMALIA »

Άβαταρ μέλους
Βικούλα

Δημοσίευση από Βικούλα »

""Να είμαστε πάντα εκεί που Θέλει η Ψυχή μας...Αυτό είναι Ελευθερία" Β.Ν.
Πολέμα και οραματίσου! @};-

Επιστροφή στο “Ο,ΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ”