ΠΛΗΡΩΜΗ ΔΕΗ

Άβαταρ μέλους
ARTYADIS

Re: ΠΛΗΡΩΜΗ ΔΕΗ

Δημοσίευση από ARTYADIS »

εδώ έχει μείον 8 το πρωί.... και στην Βέροια σίγουρα θα έχει και πιο κάτω...

και πάνε και κλείνουνε το ρεύμα...

Έλεος!! :-t :-t :-t @#$$^%^^&&**(*&^%$$##@@@$
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Ο εκβιασμός της λαθρο-κυβέρνησης του δοτού πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου, προς τους Έλληνες πολίτες, σχετικά με το χαράτσι και την διακοπή της τροφοδοσίας ηλεκτρικού ρεύματος, κορυφώνεται. Το αστείο του πράγματος είναι πως η ΔΕΗ θα βρεθεί ανάμεσα στα «διασταυρούμενα πυρά» (αφού οι λαθρο-κυβερνώντες αποφάσισαν να την ορίσουν ως εκτελεστή φορο-εισπρακτικού μέτρου) και θεωρείται κάτι περισσότερο από βέβαιο πως θα είναι το θύμα που θα μετρήσει τις περισσότερες απώλειες.

Οι πιθανότητες να εισπραχθεί το χαράτσι είναι σχεδόν μηδενικές απέναντι σε όσους τολμήσουν να σηκώσουν ανάστημα στους τραπεζοϋπαλλήλους και στους πολιτικούς – ανδρείκελα, που τρέμουν την λαϊκή κατακραυγή και ήδη έχουν αρχίσει να εισπράττουν μέρος αυτής.

Ειλικρινά, απορώ, θέλω να δω αν θα μου κόψουνε την ηλεκτροδότηση και την επανασυνδέσω, ποιόν νόμο θα επικαλεστούν...
Μήπως θα αναφερθούν σε παράβαση σύμβασης λόγω μη πληρωμής του ρεύματος; Αυτό θα είναι γελοιότητα, επειδή είναι πληρωμένο!
Μήπως θα επικαλεστούν την επέμβαση στο ρολόι; Μα η αρχική παρέμβαση που εκείνοι έκαναν ήταν παράνομη, καθώς παραβίαζε τους όρους της σύμβασης, αφού οι υποχρεώσεις προς ΔΕΗ ΑΕ είναι εξοφλημένες!
Μήπως θα μιλήσουν για κλοπή ρεύματος; Μα αφού ο μετρητής θα γράφει κανονικά και το αντίτιμο θα εξοφλείται…!

Ε, λοιπόν, αφήστε τους να λένε. Οι ασφάλειες στα μονοφασικά είναι σωληνωτές 30Α και τις βρίσκετε σε κάθε ηλεκτρολογείο.
Στην περίπτωση δε που η ΔΕΗ τολμήσει να ξηλώσει το ρολόι, μπαίνει σε τέτοιες περιπέτειες –ανά πελάτη- που όμοιές της δεν έχει ξαναδεί εταιρεία πουθενά στην Ευρώπη... ίσως και σε ολόκληρο τον πλανήτη…

Και τέλος, προσοχή στο ότι για σύμβαση ιδιωτικού δικαίου, αυτός που θέλει να προσφύγει στα δικαστήρια είναι ο έργω θιγμένος. Αυτό σημαίνει πως αν εγώ –ο πολίτης- κάνω το απλούστατο, δηλαδή να ξανασυνδέσω το ρολόι και "ξινίσει" η ΔΕΗ, τότε η ΔΕΗ είναι αυτή που θα πρέπει να με σύρει στα δικαστήρια. Εμένα, τον απλό πολίτη, δεν με νοιάζει! Έχω "καλή τη πίστη" επανασύνδεσα την παροχή μου νόμιμα. Αυτοί καίγονται που την ξανασύνδεσα, αυτοί θα πρέπει να με τραβάνε στα δικαστήρια. Και, φυσικά, τα δικαστικά έξοδα δικά τους (αφού την αθέτηση σύμβασης θα την έχουν κάνει εκείνοι).

Το πιάσατε το νόημα αγαπητοί μου; Εξάλλου, με βάση το νομικό δίκαιο περί συμβάσεων δύο μερών, αναφέρει ρητά πως καμία αλλαγή δεν μπορεί να συμβεί στην σύμβαση εάν δεν ενημερωθεί και δεν συμφωνήσουν και τα δύο μέρη. Σε περίπτωση που υπάρξει παραβίαση της σύμβασης, την ευθύνη φέρει εκείνος που την παραβίασε και δεν τήρησε τα όσα αναφέρει ο νόμος. Ποιος παραβίασε την σύμβαση μεταξύ πολιτών και ΔΕΗ; Η κυβέρνηση!!! Και η ΔΕΗ «αποδέχθηκε» αυτή την κυβερνητική παρέμβαση, χωρίς να επικυρώσει δικαστικά και τελεσίδικα την αλλαγή της σύμβασης. Ποιος είναι ο παράνομος σε κάθε περίπτωση; Πάντως οι πολίτες δεν είναι…

Ποιος είναι ο χαμένος σε κάθε περίπτωση; Πρώτιστα η ΔΕΗ, της οποίας η μετοχή αναμένεται να γνωρίσει ημέρες μεγάλης κατρακύλας (βλ. ΟΤΕ), και δευτερευόντως η κυβέρνηση του Λουκά Παπαδήμου και του Βαγγέλη Βενιζέλου (η οποία όμως δεν έχει φιλοδοξίες να μετρήσει πολλές ημέρες και ούτε φυσικά να… επαναπροσληφθεί, αφού οι επόμενες εκλογές θα ρίξουν στον Καιάδα σχεδόν το σύνολο του σημερινού πολιτικού προσωπικού, τόσο από το κυβερνών κόμμα όσο και από τα «αντιπολιτευόμενα» κόμματα).

Με λίγα λόγια, εάν δεν σταθούμε στις ουρές για να πληρώσουμε το παράνομο χαράτσι, το πρόβλημα θα το έχουν άλλοι και όχι εμείς οι πολίτες, αφού θα έχουμε πληρώσει το αντίτιμο του ηλεκτρικού ρεύματος που έχουμε καταναλώσει…

http://alithinapsemata.gr/greece/greece ... 38-41.html" onclick="window.open(this.href);return false;
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

και ακόμα σκέφτομαι πόσο κότες είναι...

κοκοκοκο :animals-chickencatch: :animals-chickencatch: :animals-chickencatch: :animals-chickencatch: :animals-chickencatch: :animals-chickencatch:

που να έρθουν οι ίδιοι να κόψουν το ρεύμα...

παίρνουν δικά μας χρήματα για να πληρώσουν εργολάβο...Ρε σεις πάτε καλά??????

κότες!!! Βρίζω και τις κότες δηλαδή! :? :? :? :? :? :?

Εικόνα

Δημοσίευση από O_ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ »

Ε θα γινει οπως με τα διοδια,ενας νεος νομος ωπου θα νομιμοποιησουν την παρανομια τους...ετσι απλα X(
Άβαταρ μέλους
Evoula
Site Admin

Δημοσίευση από Evoula »

Δεν είναι νομικό το ζήτημα Τασούλη. Οι νόμοι είναι τα φύλλα συκής. Το θέμα είναι οι συλλογικότητες. Αν όλοι αρνούμαστε να πληρώσουμε διόδια, όταν όμως λέω όλοι, εννοώ όλοι, χωρίς να νοιαζόμαστε για εκβιασμούς, καθυστερήσεις, το κούτελό μας ή την δήθεν ευσυνειδησία μας, για πες... ποιός νόμος θα μπορούσε να ισχύσει; Τί θα έκαναν δηλαδή; Θα μας έσερναν όλους στα δικαστήρια; Ε;
Ερώτηση κάνω...

Αν το χαράτσι αρνηθεί να το πληρώσει το ενενήντα τοις εκατό, τί θα μπορούσαν να κάνουν; Να κόψουν το ρεύμα από όλη την Ελλάδα; Ήδη έχουν μεγάλο πρόβλημα, γιατί από αυτά που διαρρέουν, το ποσοστό είναι μεγάλο που δεν έχει πληρώσει και το αποκρύπτουν. Νομίζεις δηλ. πως αν ήταν το ένα τοις εκατό, δεν θα έβγαιναν με πανηγύρια να το διατυμπανίσουν;
Μαζί και συλλογικά... δεν υπάρχει άλλη λύση.
Να πάρουν το φόβο και τους εκβιασμούς τους και να πάνε αλλού. Έξω από δω!
"Ο Ειρηνικός πολεμιστής δεν πολεμάει το κακό αλλά αυξάνει μέσα του το καλό"

https://www.youtube.com/watch?v=SgbdTeIYV5Y"
Άβαταρ μέλους
Annoula
Site Admin

Δημοσίευση από Annoula »

Μαζί και συλλογικά... δεν υπάρχει άλλη λύση.
Να πάρουν το φόβο και τους εκβιασμούς τους και να πάνε αλλού. Έξω από δω!
:)>- :)>- :)>- :)>- :)>-
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
Evoula
Site Admin

Δημοσίευση από Evoula »

Χαρατσίου νεώτερα.

Φαίνεται πως το πιο καλοκρυμμένο μυστικό της κυβέρνησης είναι το μεγάλο ποσοστό απλήρωτων λογαριασμών της ΔΕΗ. Άκουσα στο ραδιόφωνο αλλά δεν κατάφερα να το διασταυρώσω από πουθενά πως άγγιξε το 43 τοις εκατό. Τεράστιο ποσοστό αν σκεφτείτε πως αντιστοιχεί σε 4.000.000 περίπου λογαριασμούς. Από αυτούς ένα μεγάλο ποσοστό, δεν έχει πληρώσει ούτε την ΔΕΗ. Η "κοινωφελής" Υπηρεσία μάλλον στριμώχτηκε. Είδε τα έσοδά της να μειώνονται δραματικά και από προχθές βγαίνουν στον αέρα ρεπορτάζ που λένε πως σε μερικά υποκαταστήματα της ΔΕΗ δέχονται να πληρωθούν ΜΟΝΟ οι λογαριασμοί του ρεύματος. Αυτό ένα πράγμα σημαίνει. Πως όταν αντιδρούμε υπάρχουν αποτελέσματα. Μέχρι στιγμής, δεν έχει κοπεί το ρεύμα, τουλάχιστον δεν προκύπτει από πουθενά. Μιλούσα με ανθρώπους που έσπευσαν να το πληρώσουν χθες και μου εκμυστηρεύτηκαν πως νοιώθουν ηλίθιοι, θύματα και αδικημένοι. (χα! τον εαυτούλη τους σκέφτηκαν, μεταξύ μας, γιατί επιλογές είχαν)
Φαίνεται πως άντεξαν πολλοί και δεν υπέκυψαν είτε από ανάγκη, είτε από επιλογή στους εκβιασμούς και σε όλο αυτό το κύμμα φόβου. Ήδη τα αποτελέσματα φαίνοναι σε μια αγέλη που αποκαλείται κυβέρνηση, τρομοκρατημένη που όλα τα μέλη της τρέπονται σε άτακτη φυγή προσπαθώντας να σώσουν το τομάρι τους.
@};- @};- @};- @};-

Άβαταρ μέλους
Fotinoula

Δημοσίευση από Fotinoula »

:cheers: :pray:
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Άβαταρ μέλους
Annoula
Site Admin

Δημοσίευση από Annoula »

χα!!!!! :cheers: :cheers: :cheers: :cheers:
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

yeah!!!! :bounce: :bounce: :bounce:
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

εμένα μου ήρθε ο λογαριασμός με την 2η δόση και γράφει με μεγάλα φοβιστικά γράμματα

ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΑΚΟΠΗΣ
Αγαπητέ Πελάτη (γιατί το γράφουν κεφαλαίο, ακόμα δεν κατάλαβα...από σεβασμό μάλλον ~x( )
έχετε οφειλή από προηγούμενο λογιαριασμό σας
Παρακαλούμε για την εξόφληση της οφειλής σας
το αργότερο μέχρι την ημερομηνία λήξης αυτού του λογαριασμού
διαφορετικά μετά λύπης μας (μην λυπάστε ρε παιδιά τόσο θα πάθετε κάτι)
θα βρεθούμε στην δυσάρεστη θέση (εννοείται ότι θα βρεθείτε εσείς σε δυσάρεστη θέση και όχι εγώ)
να διακόψουμε την ηλεκτροδότησή σας...

και εγώ τώρα τρέμω...κόττες!

μόλις πήρα και τον Δήμο Χαλανδρίου για το αν έχει λάβει κάποια μέτρα και μου είπαν "όχι φυσικά"... :roll:

καλά δεν πειράζε βρε μάγκες...θα τα πάρω μόνη μου! :animals-chickencatch:

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Evoula »

Εσύ αν θυμάμαι καλά, το έχεις πληρώσει το ρεύμα έτσι; Άρα για ποιό πράγμα σε προειδοποιούν;
Κοίτα για να δεις τί αλλαλούμ επικρατεί. Στην ΔΕΗ Κηφισσιάς και σε ένα υποκατάστημα στην Π.Ράλλη, δέχονται ΜΟΝΟ την πληρωμή του ρεύματος. Για να είναι καλυμένοι, φυσικά, είπαν πως το δέχονται ως έναντι, όπως έκαναν πάντα (ναι, καλά...). Ο δημοσιογράφος ρώτησε αν η ΔΕΗ θα κόψει το ρεύμα, στον καταναλωτή που έχει πληρώσει ΜΟΝΟ τον λογαριασμό και όχι το χαράτσι απάντησαν "Φυσικά και όχι!".
Χα!
Εδώ σε μας, είναι σε δύσκολη θέση. Δήλωσαν σαφώς, πως δεν θα το κόψουν σε κανέναν, πλην εκείνων που έχουν πολύ μεγάλες οφειλές από προηγούμενους λογαριασμούς. Ξεκάθαρα.
Δεν λείπουν βέβαια και τα ευτράπελα...
Πήγε ένας να το κόψει σε ένα σπίτι (μάλλον από ιδιωτική εταιρεία, δεν είμαι σίγουρη), τον κυνήγησε ο ιδιοκτήτης, τον πέτυχε στο παρακάτω που πήγε να το κόψει, μαζεύτηκε κόσμος, τις έφαγε κι έφυγε. Και μετά ο άλλος με το κομμένο ρεύμα το επανασύνδεσε χωρίς να τον ενοχλήσει κανείς. Τόσο απλά... :-D

Άβαταρ μέλους
Ελενίτσα

Δημοσίευση από Ελενίτσα »

:clap: :clap:
Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.

Είμαι Άνθρωπος! @};-
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

ρε γμτ, αν τους πάρω είδηση θα μας γράψουν οι εφημερίδες...

το θέμα είναι ότι δεν θα τους πάρω!

και ναι το ρέυμα το έχω πληρώσει εννοείται...

~x(

Εικόνα

Δημοσίευση από Fotinoula »

με καραμπίνα απο καουτσουκ να τσούζει

γιουργια :violence-sniperprone:

είναι ανάλογα τον Δήμο, στην Καλαμαριά από ότι άκουσα,
αν το δηλώσεις αναλαμβάνει ο δήμος και το επανασυνδέει,
εφόσον έχει εξοφληθεί ο λογιαριασμός για την ΔΕΗ
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x

Επιστροφή στο “ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ”