Ο έρωτας στη ζωή μας

Συντονιστής: Emmaki

Άβαταρ μέλους
Μαιρη

Δημοσίευση από Μαιρη »

ναι γιατι αραγε; ηταν μερος ενος σχεδιου;; :-(
Ακολουθω την εσωτερικη πυξιδα μου και απορριπτω οποιες πεποιθησεις δεν με εξυπηρετουν πλεον...
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

Δημοσίευση από galazia_sfaira »

Ποιός μπορεί να ξερει το σχέδιο της ψυχής κάθε ανθρωπου και γιαί αλλωστε.Απλά μου έκανε εντυπωση απο τοτε που εμαθα για την αρρώστια του.
Η ψυχη του ξερει και αακολουθεί το σχεδιο της!
Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!

"Αφίεσθε Ημών"
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

galazia_sfaira έγραψε:Ακριβως αυτό κι εγω παρατήρησα...την συγχρονικότητα.
Κι επίσης ενας προβληματισμος....πώς αυτός ο άνθρωπος πεθανε απο καρκίνο;
Πως δημιουργήθηκε αυτο το ανεξέλεκτο των κυττατων σε εναν άνθρωπο γεμάτο φως;
α, πριν πολλά χρόνια, ενόσω εξελισσόταν στον δρόμο του, ανέπτυξε έναν θανατηφόρο καρκίνο και οι γιατροί του έδωσαν μόνο λίγο χρόνο ζωής... Δεν έκανε καμία παρεμβατική επέμβαση για να τον πολεμήσει, τον αποδέχτηκε σαν μια φυσική εμπειρία, γιατί αυτό είναι η κάθε ασθένεια που μας προκύπτει και μέσα από αυτήν αναπτύχθηκε, διατηρώντας την φυσική του ζωή ακμαία έως τα γεράματά του, ανατρέποντας τις προγνώσεις της επιστήμης...

Με κάποιον τρόπο αποχωρούν οι άνθρωποι, και αυτός ο τρόπος εμφανίζεται σαν ασθένεια...
Απειρα τα σχέδια των ψυχών μας...

όσο για το "φωτεινός" άνθρωπος, ποιός ξέρει άραγε τι σημαίνει επί του φυσικού μας πεδίου... @};-

Δεν ξέρω λεπτομέρειες για την ζωή του για να το στηριξω...Τον γνώρισα μέσα στο σεμινάριο μόνο, και αυτό που μου έκανε εντύπωση δεν ήταν τόσο το φως που ακτινοβολούσε, αλλά η αρμονία του με την σύντροφό του...

@};-
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δεν έκανε καμία παρεμβατική επέμβαση για να τον πολεμήσει, τον αποδέχτηκε σαν μια φυσική εμπειρία, γιατί αυτό είναι η κάθε ασθένεια που μας προκύπτει και μέσα από αυτήν αναπτύχθηκε, διατηρώντας την φυσική του ζωή ακμαία έως τα γεράματά του, ανατρέποντας τις προγνώσεις της επιστήμης...
Θες κάτι παραπάνω; :-( :-( :-( @};- @};- @};-

"Αφίεσθε Ημών"
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Δεν πιστευω οτι ολες οι αρρωστιες αναγονται στο αιθερικό πεδίο.
Υπαρχουν και αυτες που βαλουν το υλικο μας σώμα πρωταρχικά.
Δλδ , ναι μεν ο καρκινος ειναι η κατεξοχήν αρρωστια που προκαλει μια ψυχή οταν δεν αντεχεται η ''ζωη '' της αλλα μπορει να προκληθεί και εξωτερικές αιτιες που σχετιζονται με την μόλυνση του περιβαλλοντος μας , την διατροφή μας κλπ..και να δράσει κατευθειαν στην υλη.
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

φυσικά όλα μπορούν να προκύψουν μέσα στην υλική μας εμπειρια... @};-

Εικόνα

Δημοσίευση από Nαταλία-Νεφέλη »

Απ' όσο ξέρουμε αετέ μου ο Κέβιν ζούσε μια ζωή πολυ φυσική και υγειηνή. Απ' όσα μας είπε η Κριστίν πριν αλλά και μετά από τον θάνατό του, γιατί πολύ συχνά θέτονταν κάποια ερωτήματα για την υγεια του: Ενας λόγος της Κριστίν θα μου μείνει αξέχαστος: Λίγο πριν την κηδεία όταν ανακοίνωνε στον Πασχάλη και τον Φρίξο για το πέρασμά του Κέβιν στο Πνεύμα είπε: Ποιός είπε ότι οι άνθρωποι που έχουν μπεί σε ένα οποιοδήποτε πνευματικό μονοπάτι παύουνε να είναι ευάλωτοι στην ασθένεια; Αυτό που αναδεικνύει το κατά πόσο έχουν κάνει κάποιον δρόμο στο μονοπάτι τους είναι το πως απαντούνε σε αυτή την ασθένεια!!!! Ολοι ειμαστε ευάλωτοι λοιπόν είτε από τον βιολογικό είτε από τον κληρονομικό τομέα ή τρόπο ζωής και διατροφής, αλλιώς δεν θα γίνονταν και τόση έρευνα ειδικά για τον καρκίνο όμως μόνον οι πνευματικοί άνθρωποι όλων των πνευματικών μονοπατιών ξέρουν να απαντούν με λεβεντιά και θάρρος και να διανύουν το τούνελ μέσα στο φως και οχι μέσα στον σκοτάδι!! Εγώ αυτό κατάλαβα και από τον Κέβιν και από την Κριστίν που έχασε τον τόσο αγαπημένο της σύντροφο!! Στο mail της έγραφε ωστόσο ότι τον νιώθει κοντά της όσο ποτέ άλλοτε!!!!
Άβαταρ μέλους
margaritarenia

Δημοσίευση από margaritarenia »

στον Πασχάλη και τον Φρίξο
Ποιοι ειναι αυτοι?
Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου :romance-heartbeating:
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
Επισκέπτης

ΑΠ οτι ξέρουμε Ναταλί , ακομη και ο αερας που αναπνεουμε πλέον περιέχει καρκινογόνους παραγοντες....
Δεν υπαρχει τιποτα πια ανοθευτο ουτε σε αυτα που τρωμε , ουτε σε αυτα που φοράμε , ουτε στα υλικά που κατασκευάζουμε τα σπίτια μας κλπ.
Δεν θα αναλύσω πως η αλαζονία και η φιλοδοξία καθως και η απομακρυνση του ανθρώπου απο την ουσία τον οδηγησαν στην αυτοκαταστροφή του....αλλα θα τονίσω οτι ετσι οπως ειναι διαμορφωμένα το πραγματα τώρα , ολοι ειμαστε εκτεθιμένοι σε καθε ειδους γονιδιακες αλλοιωσεις και προσαρμογές.
Κανεις δεν παραβλεπει το γεγονος οτι η ψυχή επιδρά επανω στην υλη αλλα μπορει να γίνει και το αντίθετο μια και αυτα τα δύο δεν ειναι ξεχωριστα αλλα ενα σε μια διαφορετικη δόνηση.
Οσο για την λεβεντιά και το θάρρος επιφυλασσομαι μια και εξω απο το χορο πολλα τραγουδια λεμε.....οπως σημερα την ωρα που εφευγα απο το νοσοκομείο ...ακουσα μια κοπέλα να μου λεει << πες μου οτι ειναι ψεμα....>> και δεν ηξερα ουτε τι να πω ..ουτε πως να το πω....οταν καταλαβα τι ηθελε...
Στο mail της έγραφε ωστόσο ότι τον νιώθει κοντά της όσο ποτέ άλλοτε!!!!
Και μονο απο αυτο καταλαβαινει κανεις ποσο απωθησε τον πόνο και την θλίψη της ....μακαρι να ξαναβρει την χαρα της ζωής της ...
Nαταλία-Νεφέλη

margot έγραψε:
στον Πασχάλη και τον Φρίξο
Ποιοι ειναι αυτοι?
Ωχ ναι!! Συγνωμη ξεχάστηκα!! Είναι δύο παιδιά που΄επειδή δημιουργησαν τον οργανισμό του Αγγελικου Ρέικι στην Ελλάδα έχουνε άμεση σχέση με την Κριστιν και τον Κέβιν που ήρθαν πολλές φορές στην Ελλάδα για σεμινάρια.
Οσο για τον χορό και το αν τα απώθησε ή οχι, αετέ μου ας αφήσουμε τους ανθρώπους να έχουν τα ανθρώπινα βιώμτα τους όποια κι αν είναι αυτά!!! Δεν χρειάζεται να αναλύουμε και να αξιολογούμε πλέον ότι παρατηρούμε γύρω μας!! Αβυσος η ψυχή του άνθρώπου άλλωστε!! Ο Κεβιν την απέδειξε ωστόσο την παλικαριά του όπως και η Κριστιν την βαθειά της πνευματικοτητα!!
Άβαταρ μέλους
Ellaki

Δημοσίευση από Ellaki »

Αβυσος η ψυχή του άνθρώπου άλλωστε!!
:-?
θα ήθελες να εξηγήσεις τι σημαίνει άβυσσος παρακαλώ ?
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Nαταλία-Νεφέλη

Αβυσος, Mάλλον αυτή που μονον ξερει το βάθος της αλλά κανεις άλλος, γι αυτο και οποιαδήποτε κριτική ή αξιολόγηση φαντάζει κενή. Ακόμα και ο Ιησούς ποτέ του δεν έκρινε τις ψυχές και το ζήτησε και από όλους τους ΄΄αλλους!! Μην κρίνετε για να μην κριθείτε!!!
Επισκέπτης

Δεν κανουμε κριτική αλλα συζητηση και διάλογο επάνω σε αυτά που αναρτωνται σε μια δημόσια συζήτηση .
Καμια σχεση το ενα με το αλλο.
Δεν χρειάζεται να αναλύουμε και να αξιολογούμε πλέον ότι παρατηρούμε γύρω μας!!
Κι ομως χρειαζεται διότι μονο ετσι θα προχωρήσουμε. Τιποτα δεν πρεπει να περναει μπροστά μας , απο το οποίο να μην βρισκουμε αφορμή για εσωτερική εργασία , ανάλυση , σκεψη κλπ....
Αν δεν το κανουμε η συνειδητοτητα μας θα κοιμηθεί και επίσης δεν γνωρίζουμε τι και γιατί το κανουμε.

Εργάζομαι εσωτερικά σημαινει οτι δεν χαρίζομαι στο εαυτό μου ..τον στηνω απέναντι και τον παρατηρώ....
Δεν ταυτίζομαι ουτε με τους αλλους , ουτε με τα δικάμου συναισθηματα που αν τα ενδυναμωνω , δημιουργώ σκεπτομορφές που μετά με διευθύνουν...
Προχωράμε , εχοντας εμπιστοσύνη στον ανωτερο εαυτό μας που ειναι ελαχιστη ουσια του παγκόσμιου πνευματος ...ακεραιότητα που ωφείλεται στις γνωσεις και την διάκριση που αναπτύσουμε και δικαιοσύνη ΄που ειναι η και η βασικότερη ιδιότητα, αφου ισορροπεί την δύναμη με το ελεος.
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Ελένη... :x :x :x :x
Εργάζομαι εσωτερικά σημαινει οτι δεν χαρίζομαι στο εαυτό μου
κυρίως αυτό!
Γιατί αν το είχες υπόψη σου Ναταλί μου, ίσως δεν χρειαζόταν να ξαναπάρεις το ρέικι!! :x :x

Εικόνα

Ο Κεβιν την απέδειξε ωστόσο την παλικαριά του όπως και η Κριστιν την βαθειά της πνευματικοτητα!!
Eμείς να δουμε τι θα αποδείξουμε σε μας κι ολα τα αλλα κρινε γιανα μην κριθείς και πιστευε και μη ερεύνα...είναι για να μείνει κανείς στην άβυσσο και ποτε στην ΑΝΑ-βυσσο!

"Αφίεσθε Ημών"

Επιστροφή στο “ΣΧΕΣΕΙΣ”