πολύ παρέα με ξανθούς...αυτά κάνει
:lol: :lol:
Καλά ντε μη βαράς! :lol:Σου εξηγώ τόσην ώρα
Ή διαφορετικά εκδηλωτικός σου λέω εγώΚαι σου απαντάω οτι ο άλλος μπορεί να θέλει να είσαι πιο εκδηλωτικός για να νιώσει αυτή σου την αγάπη
ΣυμφωνώωωωΟ καθένας λοιπόν συμφωνώ οτι έχει διαφορετικό τρόπο να δείχνει την αγάπη του...απλά όμορφο είναι να του το δείχνεις και να μην αφήνεις απλά να εννοείται!!!!

Γιατί όχι????? :shock: Ψυχική επαφή μπορείς να νιώσεις για άλλους εκτός από τον/την κολλητό σου και να τον κάνεις φίλο/η πχ.Αφου λοιπόν με τη σύντροφό σου έχεις αυτού του είδους τη σχέση, γιατί λες οτι μπορείς να αισθανθείς ερωτική αγάπη, έλξη και εγω δεν ξέρω τι άλλο για άλλους;;;
Γιατί δεν μπορείς να νιώσεις ερωτικά συναισθήματα για άλλους/ες???
Εσύ μπορεί να μην μπορείς, εγώ μπορώ. Αυτό που μου λες κάποια στιγμή το είχα, αλλά πλέον το θεωρώ διαστρεβλωμένο όρο αξίας άλλων. Για τη δική μου πάντα ζωή. Εσένα ίσως είναι η δική σου αληθινή αξία.

Εσύ μπορεί να πιστεύεις πως ψάχνομαι, εγώ όχιΚαι εδω δεν τίθεται θέμα μονογαμικότητας....αλλά αληθινής αγάπης.....
Γιατί στην ηλικία των 20-25 το καταλαβαίνω να κοιτάς...γιατί ακόμα ψάχνεσαι.....

’ντε πάλι η αληθινή αγάπη :( . Ποιος την ορίζει και πως???
33 το Σεπτέμβρη για την ακρίβεια!Στην ηλικία όμως των 30
Λες εσύ τώρα! :lol: Αληθινά αγαπάω εμένα, το Όλον, τον κόσμο όλο σε όλα τα είδη της αγάπης. Κατάλαβες κι εσύ εμένα ?δεν θα έπρεπε να υπάρχει αυτό που λέμε......σε αγαπάω.....αληθινά....και μόνο εσένα;;;;;
Λέω τώρα εγώ!
Θεωρώ πως ζω ιδανική σχέση για μένα, όχι για άλλον. Όπως η ιδανική για άλλον μπορεί να μην είναι για μένα.Δεν κοιτάω αλλού με την έννοια του ψαξίματος. Για μένα όλες οι ποιότητες υπάρχουν στην αγάπη και όλες μπορούμε να τις εκφράσουμε. Η διαφορά ξαναλέω είναι στο βάθος. Η αγάπη συμβαίνει στην ψυχή μου, δεν την περιορίζω(σύμφωνα με μένα πάντα).γιατί εσυ τώρα μόλις μου περιέγραψες μια ιδανική σχέση......γιατί εγώ να θέλω να κοιτάξω αλλού άμα τα έχω όλα στον άνθρωπό μου;;;;;;
Όλα δεν τα έχουμε ούτε εμείς για εμάς, αν τα είχαμε δεν θα είχαμε ανάγκη συναναστροφής με τους άλλους. Πάντα κάποιες ενέργειες υπερισχύουν.
Μάλλον τον εαυτό σου ρωτάς?Ναι κάποια στιγμή στη ζωή σου μπορεί να βρεις ή να ερωτευθείς και κάποιον άλλον...το θέμα είναι οτι άμα είσαι καλά με τον άνθρωπό σου γιατί να προχωρήσεις......;;;;;;;;

Γιατί να μην προχωρήσεις? Αν είναι οκ και από τους δύο και μπορούν να υπάρξουν ξεκάθαρες καταστάσεις και όρια, γιατί όχι?