Απιστία!!!

Συντονιστής: Emmaki

nikos

Δημοσίευση από nikos »

πολύ παρέα με ξανθούς...αυτά κάνει

:lol: :lol:
Σου εξηγώ τόσην ώρα
Καλά ντε μη βαράς! :lol:
Και σου απαντάω οτι ο άλλος μπορεί να θέλει να είσαι πιο εκδηλωτικός για να νιώσει αυτή σου την αγάπη
Ή διαφορετικά εκδηλωτικός σου λέω εγώ
Ο καθένας λοιπόν συμφωνώ οτι έχει διαφορετικό τρόπο να δείχνει την αγάπη του...απλά όμορφο είναι να του το δείχνεις και να μην αφήνεις απλά να εννοείται!!!!
Συμφωνώωωω :D
Αφου λοιπόν με τη σύντροφό σου έχεις αυτού του είδους τη σχέση, γιατί λες οτι μπορείς να αισθανθείς ερωτική αγάπη, έλξη και εγω δεν ξέρω τι άλλο για άλλους;;;
Γιατί όχι????? :shock: Ψυχική επαφή μπορείς να νιώσεις για άλλους εκτός από τον/την κολλητό σου και να τον κάνεις φίλο/η πχ.
Γιατί δεν μπορείς να νιώσεις ερωτικά συναισθήματα για άλλους/ες???
Εσύ μπορεί να μην μπορείς, εγώ μπορώ. Αυτό που μου λες κάποια στιγμή το είχα, αλλά πλέον το θεωρώ διαστρεβλωμένο όρο αξίας άλλων. Για τη δική μου πάντα ζωή. Εσένα ίσως είναι η δική σου αληθινή αξία. :)
Και εδω δεν τίθεται θέμα μονογαμικότητας....αλλά αληθινής αγάπης.....
Γιατί στην ηλικία των 20-25 το καταλαβαίνω να κοιτάς...γιατί ακόμα ψάχνεσαι.....
Εσύ μπορεί να πιστεύεις πως ψάχνομαι, εγώ όχι :) . Την αγάπη δεν την ψάχνω, τη βιώνω.
’ντε πάλι η αληθινή αγάπη :( . Ποιος την ορίζει και πως???
Στην ηλικία όμως των 30
33 το Σεπτέμβρη για την ακρίβεια!
δεν θα έπρεπε να υπάρχει αυτό που λέμε......σε αγαπάω.....αληθινά....και μόνο εσένα;;;;;
Λέω τώρα εγώ!
Λες εσύ τώρα! :lol: Αληθινά αγαπάω εμένα, το Όλον, τον κόσμο όλο σε όλα τα είδη της αγάπης. Κατάλαβες κι εσύ εμένα ?
γιατί εσυ τώρα μόλις μου περιέγραψες μια ιδανική σχέση......γιατί εγώ να θέλω να κοιτάξω αλλού άμα τα έχω όλα στον άνθρωπό μου;;;;;;
Θεωρώ πως ζω ιδανική σχέση για μένα, όχι για άλλον. Όπως η ιδανική για άλλον μπορεί να μην είναι για μένα.Δεν κοιτάω αλλού με την έννοια του ψαξίματος. Για μένα όλες οι ποιότητες υπάρχουν στην αγάπη και όλες μπορούμε να τις εκφράσουμε. Η διαφορά ξαναλέω είναι στο βάθος. Η αγάπη συμβαίνει στην ψυχή μου, δεν την περιορίζω(σύμφωνα με μένα πάντα).
Όλα δεν τα έχουμε ούτε εμείς για εμάς, αν τα είχαμε δεν θα είχαμε ανάγκη συναναστροφής με τους άλλους. Πάντα κάποιες ενέργειες υπερισχύουν. :wink:
Ναι κάποια στιγμή στη ζωή σου μπορεί να βρεις ή να ερωτευθείς και κάποιον άλλον...το θέμα είναι οτι άμα είσαι καλά με τον άνθρωπό σου γιατί να προχωρήσεις......;;;;;;;;
Μάλλον τον εαυτό σου ρωτάς? :wink: :)
Γιατί να μην προχωρήσεις? Αν είναι οκ και από τους δύο και μπορούν να υπάρξουν ξεκάθαρες καταστάσεις και όρια, γιατί όχι?
There is a difference between knowing the path and walking the path
Άβαταρ μέλους
Emmaki
Site Admin

Δημοσίευση από Emmaki »

Γιατί να μην προχωρήσεις? Αν είναι οκ και από τους δύο και μπορούν να υπάρξουν ξεκάθαρες καταστάσεις και όρια, γιατί όχι?
Μια διευκρίνιση.... :?:

Εννοείς να ξέρει ο σύντροφός σου οτι βλέπεις ερωτικά και κάποιους άλλους/ες ή ο/η άλλος/η που θα προχωρήσεις;;;;;; :shock:
nikos

Δημοσίευση από nikos »

Μια διευκρίνιση....
Εννοείς να ξέρει ο σύντροφός σου οτι βλέπεις ερωτικά και κάποιους άλλους/ες ή ο/η άλλος/η που θα προχωρήσεις;;;;;
Τους κώδικες στη σχέση σου, εσύ τους ξέρεις. Το αν λες κάτι τέτοιο ή όχι. Αν εστιάζεσαι στο "αν το ξέρει" καταλαβαίνω πως μου λες το "αν δεν το ξέρει θα προχωρούσα". Ή όχι?

Εστιάζομαι στο αν νιώσεις συναισθήματα αγάπης για κάποιον άλλο/η, το βίωμα της αγάπης δεν κρίνεται αν προχωρήσεις σε κάτι παραπάνω. Αυτό λέω στο τέλος. Το αν το κρίνει κάποιος/α λιγότερη/περισσότερη αγάπη σε μια σχέση, είναι υπόθεση του εκάστοτε ζευγαριού, κι όχι τρίτων.
Άβαταρ μέλους
Emmaki
Site Admin

Δημοσίευση από Emmaki »

Μάλιστα.....Κατάλαβα την δική σου οπτική γωνία!!

8)
nikos

Δημοσίευση από nikos »

Επικοινωνήσαμε τις οπτικές και τις αλήθειες μας λοιπόν! :D
Άβαταρ μέλους
Emmaki
Site Admin

Δημοσίευση από Emmaki »

χμ....θα πω ναι!

:roll:

:roll:

:D
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Απιστία τι είναι για να καταλάβω?Είναι μόνο πάω με άλλον?Γιατί αν αναλογιστούμε τον εαυτό μας έντιμα και ειλικρινά μπορεί να μην έχουμε απατήσει ποτέ τον σύντροφό μας αλλά να είμαστε κατ'εξοχήν άπιστοι απέναντι του!Δεν ονομάζουμε απιστία την σκέψη πόθου για μια άλλη γυναίκα ή άντρα,μετα βέβαια μπορεί να παμε στο κρεβάτι με το σύντοφο μας αλλα να σκεφτόμαστε το βρακάκι της πιτσιρίκας ή το στενό τζινάκι του πιτσιρικά!Απιστία δεν είναι βγαίνω μόνη και τσιλιμπουρδίζω με τον απέναντι και ας μην ανταλλάξουμε ούτε κουβέντα!Βέβαια δεν έχω τα κότσια να φτάσω στο κρεβάτι μαζί του γιατι τι θα πω στον άντρα μου ή θα΄χάσω το στήριγμα μου. Ή δε θέλω να δεθώ συναισθηματικά με άνθρωπο και να αναλάβω ευθύνες οπότε γιατί να φύγω απο την τελματωμένη σχέση μου?Θέλει ΚΟΤΣΙΑ Η ΑΠΙΣΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΩΣΤΑ!Αλλοιώς είμαστε και άπιστοι και δούλοι των φόβων μας!
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Spyros

Δημοσίευση από Spyros »

Ένα ποτό κερασμένο στη Δώρα για το πολύ σωστό σχόλιό της.
Φαντάζομαι ότι η πλειοψηφία του κόσμου (εμού συμπεριλαμβανομένου) έχει πέσει και συνεχίζει να πέφτει σε αυτή τη λακούβα. Και μπορώ να πω ότι έχω νοιώσε και τις δύο πλευρές του νομίσματος, και να σκέφτομαι άλλη, αλλά και να μην έχω μάτια για άλλη.
Πιστεύω ότι οι άπιστες σκέψεις είναι αποτέλεσμα ανικανοποίητων ορμών και συναισθημάτων, και μια σωστή σχέση δεν έχει τέτοια προβλήματα. Είναι καθαρά η σωστή επιλογή συντρόφου που αποτρέπει τέτοια φαινόμενα, έναν σύντροφο που θες να είσαι ένα με αυτόν.
Ωστόσο αναρωτιέμαι τώρα, μήπως το μυαλό μας κάνει υπο/ασυνείδειτα αυτές τις σκέψεις (ιδίως στην αρχή μιας σχέσης) προκειμένου να επιβεβαιώσει την ορθότητα της επιλογής, σαν δοκιμαστικό crash-test. Από την άλλη σκέφτομαι ότι ένα ώριμο μυαλό/πνεύμα μάλλον δεν έχει ανάγκη από αυτή τη διαδικασία.
"Είμαστε φτιαγμένοι από αστροσκόνη, είμαστε η ενσάρκωση του σύμπαντος που προσπαθεί να καταλάβει τον εαυτό του."
Rainmaker

Δημοσίευση από Rainmaker »

Αναζοπύρωση λοιπόν στο θέμα απιστία!!! πολύ σωστό δώρα αυτό που λές.. εως ένα βαθμό.. Θέλει κότσια το να αποφασίσεις να κάνεις το σωστό κα πάρεις την απόφαση να χωρίσεις πριν απατήσεις.. έτσι δεν είναι;;;; :D
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

Δημοσίευση από galazia_sfaira »

Αν θελει λέει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!

"Αφίεσθε Ημών"
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Η ειλικρίνια είναι ο δρόμος ο μοναδικός!Δεν αντέχω τις ταμπέλες, ο άπιστος , ο κακός και εγώ η άγια που δεν έχω πάει με κανέναν αλλά πόσους πόθησα κατα καιρούς εγώ είναι άλλο θέμα....!Δεν έχει όμως σημασία γιατί σιγά μην κάτσω να δω εγω τι κάνω και όχι ο άλλος!Όποιος λοιπόν βρει τον εαυτό του αναμάρτητο ας πετάξει πρώτος το λίθο!Γιατί η κατάκτηση του εξαγνισμού μας δεν μπορεί να αποκτηθεί απο τη μια μέρα στην άλλη.... θέλει αγώνα και υπόγειο με το κουτάλι!!Και αυτό το αντλώ απο βιώματά μου!Πόσες φορές δεν έκατσα να κλάψω και να αναρωτηθώ γιατί σε εμένα ρε γμτ!Όταν έκανα τη βόλτα στο υπογειάκι τότε οι απαντήσεις μου τρίφτηκαν στη μούρη!
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Spyros

Δημοσίευση από Spyros »

Η ειλικρίνια είναι ο δρόμος ο μοναδικός!
Έτσι ακριβώς!
Αυτό πιστεύω κι εγώ.
"Είμαστε φτιαγμένοι από αστροσκόνη, είμαστε η ενσάρκωση του σύμπαντος που προσπαθεί να καταλάβει τον εαυτό του."
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

Δημοσίευση από galazia_sfaira »

Oταν απαντώ σε αυτό ακριβώς Δώρα μου "στο γιατί σε μενα ρε γαμώτο"Τωρα γελώ και χαίρομαι γιατί ξέρω,αλλά παλιά ήταν πόνος,θυμός,αγανάκτηση για οσα δεν καταλαβαινα,για όσα δεν μπορουσα να εξηγήσω.
Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!

"Αφίεσθε Ημών"
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

χαίρομαι που μπήκαν επιτέλους και άλλοι αρσενικοί στο θέμα της απιστίας...

Για να δούμε και άλλες απόψεις...

Την δική μου την ξέρετε...
όλοι μπορεί να επιθυμήσουν κάποια στιγμή κάποιον, ανεξάρτητα από δεσμεύσεις και συντροφους...

Η ειλικρίνεια για μένα είναι σημαντική, γιατί η λέξη απιστία δεν υπάρχει...Η πίστη τι είναι?
Τι είναι τελικά η ίδια η σχέση?

Εκείνο που με εξοργίζει είναι ότι κανείς δεν ρωτάει τον άλλον...κανείς δεν του λέει τι συμβαίνει...Ειλικρίνεια και σ' αυτήν μόνο υποκλίνομαι... Στην αντίθετη περίπτωση το θεωρώ ασέβεια στην σχέση και ανικανότητα δική μου να μοιραστώ με έναν σύντροφο την αλήθεια. Ακόμα και σαν σκέψη!

Ποιός είπε ότι αυτά που σκεφτόμαστε δεν πρέπει να τα μοιραζόμαστε, μήπως και φανούμε αναξιοπρεπείς? Εξαρτάται σε πόσο βάθος πάει η σχέση.
΄
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από Rainmaker »

λοιπόν ας το πάρουμε απο την αρχή το θέμα.. παιδιά τί είναι σχέση;; η σχέση εμπεριέχει ως ένα βαθμό και την εξάρτηση.. μπορεί να περιέχει αγάπη ερωτα πάθος.. επικοινωνία αλλα πίστη;;; πίστη σε τι;;;
να μείνει πιστός κάποιος σε κάποια ή το αντίθετο καταλαβαίνουμε τι λέμε;;
Εγω πιστεύω ότι ναι μπορείς να δείς και κάποιον άλλο ερωτικά ενώ έχεις σχέση δεν σημαίνει ότι δεν τον αγαπάς απλά σου αρέσει και κάποιος άλλος.. εε ναι.. δεν φοράμε παροπίδες... αλλα το να κάνεις κάτι με κάποιον άλλον.. έστω και το απλό φλερτ.. ή ένα φιλί.. πίσω από την πλάτη της "σχέσης σου" είναι ψεύτικο.. είναι κάτι το οποίο για να συμβαίνει πάει να πεί ότι κάτι σου λείπει από την σχέση σου.. κάτι το οποίο ψάχνεις..
Δεν υπάρχει θέμα να μείνεις πιστός ή πιστή σε μια σχέση.. το αν αυτή η σχέση θα προχωρήσει σε επόμενο επ΄πεδο εξαρτάται από το πόσο σε ολοκληρώνει σαν άνθρωπο.. αν δεν γίνεται κάτι τέτοιο απλά χαλάει με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο..
Το ωραίο θα το κοιτάξεις είτε είσαι άντρας είτε είσαι κοπέλα.. δεν θα το κοιτάξεις και θα το φλερτάρεις και θα του την πέσεις(ας μου επιτραπεί η έκφραση...!)

Υπάρχουν άνθρωποι που κοιτάνε και σκέφτωνται αχ... τι φτιάχνει ο θεός.. για πλάκα.. και άλλοι που λένε αχ να σε είχα στα χέρια μου.....**************************... αλλο το ένα άλλο το άλλο.. τώρα τι κάνει ο καθένας δικό του θέμα..

μιλάμε καμιά φορα για πίστη στην αγάπη.... μείνε πιστός στην αγάπη μας.. και τα λοιπά δεν στέκει κάτι τέτοιο... υπάρχουν 2 περιπτώσεις ή αγαπάς αληθινά.. ή πολύ απλά.. δεν αγαπάς..
πολλοί συγχέουν τον πόθο με τον έρωτα και την αγάπη.. κάνουν μια σχέση και φυσικά δεν κρατάει.. μετά κάποιος βγαίνει "κερατας"... και κάποιος μπαίνει σε μια νέα "σχέση"...

Η ειλικρίνεια μας φέρνει πιο κοντά... αλήθεια...
ΠΟΝΑΕΙ.. σας το λέω εκ πείρας.. και πονάει πολλύ.. αλλα όχι για πολύ... μέχρι να το σκεφτείς λίγο καλυτερα.. μόνο λίγα λεπτα..
ναι στεναχωριέσαι ναι κλαις αλλα μετά χαίρεσαι...
σας φαίνεται περίεργο;;
και εμένα μου φαινόταν..
αν είσαι ειληκρινής με τον άλλον στο τέλος θα σε καταλάβει.. μπορεί να αργήσει λίγο λόγω εγωισμού ... αλλα θα σε καταλάβει...

φιλιά πολλά σε όλους...

Επιστροφή στο “ΣΧΕΣΕΙΣ”