ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!
........
ειμαι καινουργια και βλεπω αργα το τι γραφετε
καληνυχτααα σε οσους εφυγανν..καλιο αργα παρα ποτε 
Κανείς δεν θα σου απαντήσει τι είναι αλήθεια, γιατί αυτό που θα σου πει είναι μόνο η δικιά του!Βάσω Νικολοπούλου
- margaritarenia
Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
Καλημέρα!
Μέχρι την Πέμπτη θα έχουμε έλεγχο από την Γερμανία, για τον τρόπο και το αποτελεσμα της εργασίας μας!
Χρειάζομαι συγκέντωση και ισορροπία!
Και αυτό νομίζω είναι, αυτό που καλούμαι να τοποθετήσω στην ζυγαριά της θλίψης! Οπότε..."ιδού η Ρόδος", μου λέει το Σύμπαν! ;)

Ναι, καλέ μου Γιαννάκη, δύναμη... και σήμερα έρχεται η ζωή μου να την επιβεβαιώσει...Silver29 έγραψε:Βασουλα καληνυχτα...
δυναμη![]()
![]()
![]()
![]()
Μέχρι την Πέμπτη θα έχουμε έλεγχο από την Γερμανία, για τον τρόπο και το αποτελεσμα της εργασίας μας!
Χρειάζομαι συγκέντωση και ισορροπία!
Και αυτό νομίζω είναι, αυτό που καλούμαι να τοποθετήσω στην ζυγαριά της θλίψης! Οπότε..."ιδού η Ρόδος", μου λέει το Σύμπαν! ;)
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

- galazia_sfaira
- galazia_sfaira
- galazia_sfaira
- galazia_sfaira
-
Επισκέπτης
Kαλημερούδια παιδιά
.
Και μόνο το κλίμα ....με τον κοσμο, τα φώτα, τα ποπ κόρν , και τα αλλα παιδάκια θα τον ενθουσιάσουν τον μικρό σου.
Γιαννάκη, νόμίζω οτι είναι μια χαρά ηλικία για να καταλάβει πολλά απο τα παιδικά που υπάρχουν. Ολα είναι μεταγλωτισμένα αλλα αυτό με το ρομποτάκι, δεν εχει και σχεδόν καθόλου λόγια. Απο τις δικές μας εμπειρίες ανακάλυψα με εκπληξη οτι ο μικρός καταλάβαινε πιο πολλα απ οτι φανταζόμουν σχετικά με την υπόθεση των εργων...θελω πολυ να τον παω σινεμα! δεν εχει παει ποτε!
ειναι 5,5 χρονων.. θα καταλαβει?
Και μόνο το κλίμα ....με τον κοσμο, τα φώτα, τα ποπ κόρν , και τα αλλα παιδάκια θα τον ενθουσιάσουν τον μικρό σου.
-
Επισκέπτης
Eνταξει η επομενη εξοδος θα ειναι σινεμα! (αλλωστε ειναι και διπλα στο αλλου φαν παρκ)
Δεν υπαρχει περιπτωση να μη τα καταφερεις....
Σε σκεφτομαι και σε αγαπαω!

Καλα εσενα διαλεξε να προκαλεσει το συμπαν? Εχει χασει απο χερι πες του !!!Και αυτό νομίζω είναι, αυτό που καλούμαι να τοποθετήσω στην ζυγαριά της θλίψης! Οπότε..."ιδού η Ρόδος", μου λέει το Σύμπαν
Σε σκεφτομαι και σε αγαπαω!
-
Επισκέπτης