δυσκολευτικα πολυ για να μπορεσω να εχω αυτην την ομορφη εικονα διπλα στο νικ μου κι ομως με ενα απλο delete το καταστρεφω.
Mαρία μου μην το βλεπεις ετσι,εχει κι αλλες πλευρες για να πας και να δεις το καθε τι.Εγω θα ελεγω οτι εμαθες να βαζεις εικονες και τώρα θα μαθεις κατι περισσοτερο σε σχεση με την σμικρυνση ώστε ανα πασα στιγμη να μπορείς και να αλλαξεις φωτο και να βαλεις οτι θες.Εινα μια διαδικασια μαθησης που ηδη εχεις μπει έτσι δεν ειναι;
Τι χουλει λοιπν εχει τωρα η καταστροφολογία;Μηπω ςειναι μια συνηθει απου αν την δεις..μπορεί και να την αλλαξεις;
Καληνύχτα παίδες ...ώρα για τις νυχτερινές μου πτήσεις ....
Ανακάλυψα οτι είναι ωραία που και που χωρίς ηλεκτρισμό...μιλάμε πιο πολύ .....πήγαμε και σινεμά και είδαμε το γουόλι που ερωτεύτηκε την ευα....[δυο ρομπότ που ειχαν συναισθήματα]....
Α..Γιαννάκη να πάτε με τον Θέμη σου ....είναι για μικρά παιδάκια και εχει ελάχιστα λόγια και πολύ συγκίνηση....
silver29 έγραψε:θελω πολυ να τον παω σινεμα! δεν εχει παει ποτε!
ειναι 5,5 χρονων.. θα καταλαβει?
Ναι νομιζω οτι θα του αρεσει πολυ .
Η Ευαξενια εχει δει ηδη δυο παιδικα φιλμ σε σινεμα και παρολο που τρεμει το σκοταδι δεν διαμαρτυρηθηκε καθολου.μαλιστα μολις ακουσει κατι μου ζηταει να παμε.
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "