Υ.Γ....ρε παιδια εδω και λιγες μερες εχω ενα πονακι αριστερα στο λαιμο...να ειναι νευροπονος?..καθαρισμος?...ή τιποτ αλλο(λεμφαδενας κλπ..δεν ξερω)
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
aetos έγραψε:Καλημερούδια παιδιά...
Μάντρυ θα σου απαντούσα αλλα φοβάμαι τα μαλλια μου....
Οχι..για λεγε ξεπεταρουδι μου εσυ τι εχεις να μας πεις?..φοβασαι?
ελα ..περιμενω.....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
Οι λεμφαδένες φαίνονται απ εξω στο δέρμα , αν ειναι διογκωμενοι ενω η φαρυγγίτιδα μόνο αν ανοίξεις το στόμα σου και είναι κόκκινος ο φάρυγγας. Τελείως αλλα πράγματα .
Οταν πονάει το νεύρο , δεν μπορούμε να στρίψουμε το κεφάλι μας αλλα πάλι καμια σχέση με τα παραπάνω..
Επίσης οταν θέλουμε αγκαλίτσες πολλα μπορεί να μας πονάνε .....
Mάδρυ μου, αλήθεια αυτό το σύμβολο σου έχει γίνει μανία ε?
αρχίζω να πιστεύω ότι όντως είναι ένα διάστημα μετά απο΄ένα βαθύ καθαρισμό, που χρειάζεσαι γέλιο, αλλά τουλάχιστον ο καθαρισμός ηρθε με επίγνωση ή θα ψαχνόμαστε όλοι μαζί?
aetos έγραψε:Οι λεμφαδένες φαίνονται απ εξω στο δέρμα , αν ειναι διογκωμενοι ενω η φαρυγγίτιδα μόνο αν ανοίξεις το στόμα σου και είναι κόκκινος ο φάρυγγας. Τελείως αλλα πράγματα .
Οταν πονάει το νεύρο , δεν μπορούμε να στρίψουμε το κεφάλι μας αλλα πάλι καμια σχέση με τα παραπάνω..
Επίσης οταν θέλουμε αγκαλίτσες πολλα μπορεί να μας πονάνε .....
Αυτά και δεν θελω αχνα για τρίχες ξανθές...
Ευτυχως δεν συμβαινει τιποτα απο τα παραπανω...γι αυτο λεω οτι ειναι απο 'καθαρισμο'
Τωρα γι αγκαλια..τι να πω...τον Γιαννακη ρωτα
Vaso έγραψε:Mάδρυ μου, αλήθεια αυτό το σύμβολο σου έχει γίνει μανία ε?
αρχίζω να πιστεύω ότι όντως είναι ένα διάστημα μετά απο΄ένα βαθύ καθαρισμό, που χρειάζεσαι γέλιο, αλλά τουλάχιστον ο καθαρισμός ηρθε με επίγνωση ή θα ψαχνόμαστε όλοι μαζί?
Προς το παρον ψιλοψαχνομαι ..αλλα ερχεται η επιγνωση..το διαισθανομαι
οποτε παρε να χεις