Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
________________ Πολέμα και Οραματίσου!
Μήπως μπορείτε να μου δώσετε το link που είχα γράψει τελευταία φορά γιατί δεν μπόρεσα να μπω κάμποσες μέρες λόγω δουλειάς και τώρα δεν θυμάμαι που ήταν? Υπήρχε μια συζήτηση που έμεινε μετέωρη και δεν θέλω να υπάρχει η εντύπωση ότι αδιαφορώ για τους ανθρώπους που συμμετείχαν.
fab1612 έγραψε:Καλημέρα σας. Ελπίζω να είστε όλοι καλά.
Μήπως μπορείτε να μου δώσετε το link που είχα γράψει τελευταία φορά γιατί δεν μπόρεσα να μπω κάμποσες μέρες λόγω δουλειάς και τώρα δεν θυμάμαι που ήταν? Υπήρχε μια συζήτηση που έμεινε μετέωρη και δεν θέλω να υπάρχει η εντύπωση ότι αδιαφορώ για τους ανθρώπους που συμμετείχαν.
Ρούλα καλημέρα! Είχες μπει από ότι είδα σε αρκετά τόπικ και δεν ξέρω ποιό από όλα θέλεις...
Μπορείς να μπεις στο προφίλ σου (πρώτο πλήκτρο κάτω από κάθε ποστ μελών) και να πατήσεις στην ένδειξη
"αναζήτηση δημοσιεύσεων από την fab1612"
για να βρεις που ήσουν και που θέλεις να απαντήσεις...
Ultimately, you must forget about technique. The further you progress, the fewer teachings there are. The Great Path is really No Path.
Morihei Ueshiba
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
Ο Κώστας, γεμάτος ενθουσιασμό, πάει στο δάσος για να κυνηγήσει. Βλέπει μια μικρή καφετιά αρκούδα, τη σημαδεύει και τη σκοτώνει.
Τότε νιώθει ένα κτύπημα στον ώμο, γυρίζει και βλέπει μια μεγάλη μαύρη αρκούδα η οποία του λέει:
- Κώστα, έχεις δύο επιλογές, ή σου χιμάω και σε σκοτώνω, ή κάνουμε σεξ.
Ο Κώστας αποφασίζει ότι προτιμά τη ζωή, οπότε σκύβει μπροστά και δίνεται στη μαύρη αρκούδα.
Επί δύο εβδομάδες πονούσε, αλλά όταν έγινε καλά, ο Κώστας ορκίστηκε να εκδικηθεί!
Πηγαίνει πάλι στο δάσος, βρίσκει τη μαύρη αρκούδα και τη σκοτώνει. Νιώθει πάλι κάποιος να τον κτυπάει στον ώμο.
Αυτή τη φορά είναι ένα τεράστιο γκρίζλι.
- Έκανες ένα τεράστιο λάθος, Κώστα, του λέει το γκρίζλι... Διάλεξε τι θες, ή σε ξεσκίζω με νύχια και με δόντια, ή κάνουμε άγριο σεξ.
Για άλλη μια φορά ο Κώστας σκέφτηκε πως ήταν καλύτερα να υποκύψει. Χρειάστηκε κάμποσες εβδομάδες για να συνέλθει, αλλά εξαγριωμένος πια ο Κώστας, ξαναγυρίζει στο δάσος, βρίσκει το γκρίζλι και το σκοτώνει.
Αισθάνεται ότι επιτέλους, πήρε εκδίκηση, όταν νιώθει ένα κτύπημα στον ώμο. Γυρίζει και βλέπει μια τεράστια πολική αρκούδα.
- Παραδέξου το, Κώστα, του λέει η αρκούδα, δεν έρχεσαι στο δάσος για το κυνήγι, έτσι;