Τασούλη μου δε νομίζω ότι σκέφτονται έτσι.. Από ανάγκη το κάνουν! Εσύ τι θα έκανες αν είχες παιδιά, ήσουν άνεργος, πείναγες και κρύωνες?Εμεις να ζεσταθουμε και στα @@ μας για το νεφος και την υγεια των αλλων,
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ
Re: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
Ποσο να κρυωσεις μωρε δημητρα μεσα στο σπιτι και στην αθηνα ειδικα,ακομα δεν εχει κανει τοσο κρυο για να πεις οκ υποφερω μεσα στο σπιτι και αν υποφερεις ντυσου καλυτερα.
Για τα υπολοιπα αν δεν εχεις να φας κτλ δεν νομιζω να ειχες να αγορασεις ξυλα για το τζακι.
Για τα υπολοιπα αν δεν εχεις να φας κτλ δεν νομιζω να ειχες να αγορασεις ξυλα για το τζακι.

βρε παιδιά δεν αυξήθηκαν τα τζάκια στην Αθήνα...Οι ξυλόσομπες αυξήθηκαν!
το κόστος τους? εκεί γύρω στα 400 - 500 Ευρώ αν δεν κάνω λάθος
όσοι είχαν τζάκια τα χρησιμοποιούσαν έτσι κι αλλιώς, αλλά τέτοιο κακό δεν ήταν...
το κόστος τους? εκεί γύρω στα 400 - 500 Ευρώ αν δεν κάνω λάθος
όσοι είχαν τζάκια τα χρησιμοποιούσαν έτσι κι αλλιώς, αλλά τέτοιο κακό δεν ήταν...
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Τα καημένα τα δασάκια..
Στο τέλος όμως ακόμα και τα ξύλα θα καταντήσουμε να τα αγοράζουμε πανάκριβα.
Στην Αγγλία ένα κουτουκάκι ελιάς κοστίζει 50 Ε
Τα καημένα τα δασάκια..

Στο τέλος όμως ακόμα και τα ξύλα θα καταντήσουμε να τα αγοράζουμε πανάκριβα.
Στην Αγγλία ένα κουτουκάκι ελιάς κοστίζει 50 Ε

Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
Στο χωριό μου τα έχουν ρημάξει τα δέντρα, δεν έχει μείνει τίποτα στα κοντινά ρέματα.
Πολέμα και Οραματίσου

Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.
Είμαι Άνθρωπος!
Είμαι Άνθρωπος!

Κάτσε σε λίγο που θα αρχίσουν βροχές και χιόνια (και εαν όχι φέτος, του χρόνου) που θα υποχωρούν τα εδάφη, θα έχουν κατολησθήσεις κλπ, και τότε θα κλαίγονται για την συμφορά που τους βρήκε τους σύσμοιρους, και θα ζητάνε αποζημιώσεις από το κράτος...VasilisM έγραψε:Στο χωριό μου τα έχουν ρημάξει τα δέντρα, δεν έχει μείνει τίποτα στα κοντινά ρέματα.

Πολέμα και Οραματίσου
Ανοίγω την Καρδιά μου στον Θεό.

Ανοίγω την Καρδιά μου στον Θεό.

Γιατί άδικο θα έχουν? Ας φρόντιζε το "κράτος" να μην ανεβάσει το πετρέλαιο! 

Τι να κάνουν και αυτοί όμως ρε συ Τέο αφού δεν μπορούν να αγοράσουν ούτε καν ξύλα..
Πολέμα και Οραματίσου
δυστυχώς εδώ που έφτασε ο άνθρωπος θα αναγκαστεί να επιλέξει...
τι θα κάνουν μετά όταν δεν θα έχουν ούτε δάση να κόψουν ξύλα?
ούτε περιβάλλον να αναχαιτίσει την ορμή των νερών?
τι θα κάνουν τότε?
πάντα οι πρόσκαιρες λύσεις ήταν υπεκφυγές για να μην βρουν τρόπους να βγουν από τα αδιέξοδα...
πάντα το κράτος φταίει...Και ποιός απαρτίζει το κράτος? Όταν δεν παίρνουμε τις ευθύνες μας σαν πολίτες του Κόσμου, τότε οι συνθήκες επιβίωσης θα γίνονται ολοένα και πιο άγριες...Και θα κρυώσουμε και θα πεινάσουμε...για να θυμηθούμε εκείνη την στιγμή που το πόσα σκουπίδια βγάζει ένα σπίτι, έγινε μαστ του πόσο επιτυχημένος είσαι...
Ας κόβουν ξύλα, ας καίνε ξύλα...Το θέμα είναι ότι τελειώνουν και οι ευκαιρίες και οι επιλογές...2013 - 2015!!! Δύο χρόνια!!

τι θα κάνουν μετά όταν δεν θα έχουν ούτε δάση να κόψουν ξύλα?
ούτε περιβάλλον να αναχαιτίσει την ορμή των νερών?
τι θα κάνουν τότε?
πάντα οι πρόσκαιρες λύσεις ήταν υπεκφυγές για να μην βρουν τρόπους να βγουν από τα αδιέξοδα...
πάντα το κράτος φταίει...Και ποιός απαρτίζει το κράτος? Όταν δεν παίρνουμε τις ευθύνες μας σαν πολίτες του Κόσμου, τότε οι συνθήκες επιβίωσης θα γίνονται ολοένα και πιο άγριες...Και θα κρυώσουμε και θα πεινάσουμε...για να θυμηθούμε εκείνη την στιγμή που το πόσα σκουπίδια βγάζει ένα σπίτι, έγινε μαστ του πόσο επιτυχημένος είσαι...
Ας κόβουν ξύλα, ας καίνε ξύλα...Το θέμα είναι ότι τελειώνουν και οι ευκαιρίες και οι επιλογές...2013 - 2015!!! Δύο χρόνια!!

Τουλάχιστον οι μικρότεροι σε ηλικία...
Άραγε που θα βαδίσει ο κόσμος Μας;
Όσο πιο μακριά ο Θεός, τόσο μακρύτερα πηγαίνω...
Η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει.
Αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!!!
Η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει.
Αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!!!

Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.
Είμαι Άνθρωπος!
Είμαι Άνθρωπος!

αυτήν την φορά Στεφανάκο ο πόλεμος δεν είναι οικονομικός, αλλά Ηθικός!Agalitsas έγραψε:Θα δούμε και θα βιώσουμε πολλά περίεργα!!!
παλαιότερα σε περιόδους κρίσεων, ένας πόλεμος έσωζε τα πράγματα, όσο και να ακούγεται περίεργο...
Η καταστροφή έφερνε και την ανάγκη για αναδόμηση των κοινωνιών...
Σήμερα ο πόλεμος γίνεται για την Ψυχή...Έχει Ηθική αξία...Η αναδόμηση δεν μπορεί να γίνει πια στις κοινωνίες, αλλά στις Ποιότητες και τις Αξίες...
Η φτώχια και η εξαθλίωση δεν μπορεί πια να συμβεί στις κοινωνίες, ακόμα κι αν φαίνεται έτσι...
Αυτήν την εποχή, η φτώχια σηματοδοτεί τις Καρδιές μας...

Η φτώχια και η εξαθλίωση δεν μπορεί πια να συμβεί στις κοινωνίες, ακόμα κι αν φαίνεται έτσι...
Αυτήν την εποχή, η φτώχια σηματοδοτεί τις Καρδιές μας...
αυτό που μετράει είναι τι <καρδιά> δίνουμε στα παιδιά μας
καθημερινή παρατήρηση, καθημερινή πειθαρχία στις Αξίες
γιατί μας δίνονται πολλές αφορμές για να χάσουμε τον στόχο μας
να προσπαθήσουμε ούτε στιγμή να μην χάνουμε την Αγάπη από την καρδιά μας

Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο...