Ποια ζώδια υπερτερούν στο φόρουμ?
Βρε Αλέξανδρε...δεν μου πάνε τα σκουλαρίκια...κοίτα...χάλια είμαι!

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Ιωάννα
Έλενα
δε καταλαβαίνω
προς τι ο γέλωτας???
Εγώ Βάσω τα βρίσκω εξαίσια .
Κάτι με χαλάει έντονα βεβαία σε αυτή τη φωτογραφία αλλά δεν μπορώ να το εντοπίσω :-?
αααα νάτο μωρέ το βρήκα .
Εεε ρε Βάσω . δε ταιριάζουν με αυτό που φοράς στο λαιμό σου
Πες τι προτιμάς μόνο να βγάλω τα σχέδια γιατί πλάκωσε πολύ δουλεία!

Εγώ Βάσω τα βρίσκω εξαίσια .

Κάτι με χαλάει έντονα βεβαία σε αυτή τη φωτογραφία αλλά δεν μπορώ να το εντοπίσω :-?

αααα νάτο μωρέ το βρήκα .

Εεε ρε Βάσω . δε ταιριάζουν με αυτό που φοράς στο λαιμό σου

Ότι θέλει η Αμαλία που είναι και fun της Μόνικας όπως και εγώ!!!AMALIA έγραψε:αααααα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
κανα δωρακι και απο εδω ?

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Alexandros την 23 Οκτ 2010 7:33 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-Της γης παιδί είμαι και του έναστρου ουρανού αλλά το γένος μου είναι βεβαίως (μόνον) ουράνιο...
-Η Αγάπη υπερβαίνει το φόβο και την μοναξιά, Οδηγώντας πέρα από τα ρηχά αισθήματα, στις ακτές της απέραντης Ύπαρξης…
http://youtu.be/kHJDhPVpI1s" onclick="window.open(this.href);return false;
-Η Αγάπη υπερβαίνει το φόβο και την μοναξιά, Οδηγώντας πέρα από τα ρηχά αισθήματα, στις ακτές της απέραντης Ύπαρξης…
Το αφηνω επανω σου οτι θελεις!!! απο οτι διαπιστωσα παραπανω με την ευστοχη παρατηρηση οτι ο κολιες δεν ταιριαζει με τα σκουλαρικια ειδα οτι το εχεις...!!! ;)bluesea έγραψε:
Ότι θέλει η Αμαλία που είναι και fun της Μόνικας όπως και εγώ!!!AMALIA έγραψε:αααααα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
κανα δωρακι και απο εδω ?

Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
- Alexandros
Danny έγραψε:Aαααα.......δεν παιζεσαι!bluesea έγραψε:Εεε ρε Βάσω . δε ταιριάζουν με αυτό που φοράς στο λαιμό σου![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

είδες πως αλλάζει ο άνθρωπος από μια λεπτομέρειεα...? αγνώριστος γίνεται...
-Της γης παιδί είμαι και του έναστρου ουρανού αλλά το γένος μου είναι βεβαίως (μόνον) ουράνιο...
Παρακαλούναι οι νεοεισερχόμενοι του φόρουμ να περάσουν από αυτό το τόπικ και να ψηφίσουν το ζώδιο στο οποίο ανήκουν.
ΠΡΟΣΟΧΗ - ΠΡΟΣΟΧΗ όσοι από τους νεοεισερχόμενους ανήκουν στα ζώδια του νερού ας το ξεχάσουν καλύτερα ,και ας μην ψηφίσουν γιατί βλέπω τη Βασούλα μας να το παθαίνει το σόκ.
Παρακαλούνται οι νεοεισερχόμενη να μην το πάρουν προσωπικά ,βλέπετε ...χρειαζόμαστε επειγόντως ζώδια της γής για να επέρθει μιά ισορροπία.
Αγαπητή Βασούλα έχω τη λύση για να βρούμε τάυρους και αιγόκερους
ιδού

ΠΡΟΣΟΧΗ - ΠΡΟΣΟΧΗ όσοι από τους νεοεισερχόμενους ανήκουν στα ζώδια του νερού ας το ξεχάσουν καλύτερα ,και ας μην ψηφίσουν γιατί βλέπω τη Βασούλα μας να το παθαίνει το σόκ.
Παρακαλούνται οι νεοεισερχόμενη να μην το πάρουν προσωπικά ,βλέπετε ...χρειαζόμαστε επειγόντως ζώδια της γής για να επέρθει μιά ισορροπία.
Αγαπητή Βασούλα έχω τη λύση για να βρούμε τάυρους και αιγόκερους
ιδού

Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή
Πολέμα και Οραματίσου !!!
Πολέμα και Οραματίσου !!!
Τωρα που το σκέφτωμαι Ιωάννα...
θα μπορούσες να ζητησεις απ΄το Τζινι σου, να σε κάνει λέωντα με ωροσκόπο... καρκίνο ας πούμε?
8)

Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!