Αλλα ξερω...ξερω τι κανεις.........δεν εφαγες επειδη ειχε κρεας και ηθελες να δοκιμασεις....
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Κουνήθηκαν οι κάτοικοι του λεκανοπεδίου απο δόνηση 4,4 Ρίχτερ που σημειώθηκε στις 19.20 με επίκεντρο στον Νότιο Ευβοικό, στην περιοχή της Αμαρύνθου. Δεν έχουν γίνει αναφορές για ζημιές.
Φιλαράκια εγώ πάλι δεν σηκώθηκα απο το κρεβάτι σήμερα... μέχρι αργά το απόγευμα κατάφερα να σταθώ στα ποδια μου....
Ευτυχώς τώρα ειμαι κάπως καλύτερα......
Μαγείρεψα για αύριο λουβι ξηρο (φασόλια μαυρομάτικα τα λέτε εσείς) με (λαχανα ) νόμίζω σέσκουλα τα λετε και έκανα και τραχανά για μας τους λιγάκι αρρωστούλληδες........... αυριο έχει ο Θεός.........
Η πολλή αγάπη ανοίγει πόρτες, γκρεμίζει τοίχους και κτίζει γέφυρες πάνω απο τη θάλασσα
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
Ναι σαι καλά Βάσω μου δεν ξέρω τι γινόμουνα αν δεν σε ειχα και σένα καρδουλλά μου.
Ναι θα σας πω καληνύχτα και πολλά φιλακια και αγκαλίτσες μέχρι αυριο......
ααα μην το γεμίσετε πάλι με σελίδες και θα πληρώσει πολλά το Ταμείο μου μέχρι να τα διαβάσω.........
αντε φιλακιααααααααααα
παω για ξάπλα και ξεκουραση.........
Η πολλή αγάπη ανοίγει πόρτες, γκρεμίζει τοίχους και κτίζει γέφυρες πάνω απο τη θάλασσα