ΥΠΝΩΣΗ

Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

τα συναισθήματα από το υποσυνείδητο, έλκουν αυτόν με την βοήθεια του οποίου θα ανέλθουν στην επιφάνεια και θα ενσωματωθούν στην επίγνωση.
Αυτό το εγραψε η Βάσω στο τόπικ περί αγγέλων και εγω συμφωνώ ....αλλωστε είναι οφθαλμοφανές οτι ετσι γίνεται.
Και επειδή οπως είπε και λέμε ..<< δουλέυουμε για να είμαστε αυτοί που είμαστε χωρίς δικαιολογίες....>>......
αφου κανείς δεν διαγράφει την Φαμπ και αφου εκείνης της αρεσει να μπαινοβγαίνει κάτω απο την ομπρέλλα του φόρουμ ,.....ας δούμε .......την παράθεση....
Άβαταρ μέλους
AMALIA

Δημοσίευση από AMALIA »

:thumbsup:
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

Δημοσίευση από galazia_sfaira »

aetos έγραψε:
τα συναισθήματα από το υποσυνείδητο, έλκουν αυτόν με την βοήθεια του οποίου θα ανέλθουν στην επιφάνεια και θα ενσωματωθούν στην επίγνωση.
Αυτό το εγραψε η Βάσω στο τόπικ περί αγγέλων και εγω συμφωνώ ....αλλωστε είναι οφθαλμοφανές οτι ετσι γίνεται.
Και επειδή οπως είπε και λέμε ..<< δουλέυουμε για να είμαστε αυτοί που είμαστε χωρίς δικαιολογίες....>>......
αφου κανείς δεν διαγράφει την Φαμπ και αφου εκείνης της αρεσει να μπαινοβγαίνει κάτω απο την ομπρέλλα του φόρουμ ,.....ας δούμε .......την παράθεση....
Ευτυχώς που μπαινει η κοπέλα δε λες ,φαντασου ναμην έμπαινε τι θα καναμε χωρις αυτην .
ΑΛΛΑ τι θακανε κι αυτη χωρις εμάς έ;

Α ρε Γιάννη μου εχεις να μαθεις πουλί μου.....:*

Σιγα μην την διαγραψουμε καλε και τότε πως θα φταναμε σε αυτο το απλο μα τοσο απλο ανθρωπινο και γήινο!!!!!!!!
Αυτά που προφανώς θα ήθελες να έχεις, έστω και νοερά, μια και μπήκες εδώ μέσα σαν άντρας!!
Ε αυτο θελει να το γιορτασω γήινα κι απλά!!!!!!!!!!

Και ειναι αλλη μια επιβεβαιωση οτι ολα κυλαν σαν νερακι κι έρχονται!
Κανουν τον κύκλο τους για να ξεκινησουμε με αλλον κυκλο απο την αρχη.
Με νέες Φάμπες!
Με νέα όρια
Με νεες επιγνωσεις
Ποσο ομορφη ειναι η ζωή τελικά αν την παρατηρεις με τους κυκλους κι αν στροβιλιζεσαι μαζι τους απλά σαν μερος της περιστροφής ,περιστροφή κι εσυ,ενέργεια δραση αποδοχή.
ΑΠλώνω τα χέρια και σας ακουμπαω. >:d< :x
Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!

"Αφίεσθε Ημών"
Άβαταρ μέλους
Annoula
Site Admin

Δημοσίευση από Annoula »

Επίσης fab μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια... ο Γιάννης είναι ξεκάθαρος στο τι σου έδωσε... εσύ είσαι ξεκάθαρη στο τι είσαι? Δεν είσαι επιθυμητή πλέον εδώ, πόσοι και πόσες φορές πρέπει να στο πούμε για να το καταλάβεις?
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Επισκέπτης

Αυτά που προφανώς θα ήθελες να έχεις, έστω και νοερά, μια και μπήκες εδώ μέσα σαν άντρας!!
ωχ μη μου πειτε? ομοφυλοφιλη ειναι η φαμπ?

αμ ετσι πεσμου!!! τωρα εξηγουνται ολα.....
Άβαταρ μέλους
AMALIA

Δημοσίευση από AMALIA »

:)) =)) :)) :)) :)) :))
Επισκέπτης

Mα τι λετε καλε, να αποκλειστει η Φαμπ? Να κανουμε ψηφοφορια!

Εγω θελω να μεινει!

Τις κρυες νυχτες του χειμωνα, θελω να τη διαβαζω, να παιζω monopoly, σκραμπλ, βελακια κλπ τετοια ευχαριστα! Με σας τους υπολοιπους πληττω! :* :* :*
Επισκέπτης

Ρε παιδια γιατι δεν μ ενημερωνετε να ξερω τι μου γινεται?
Πιαστηκε απο μισο στιχο για να μου αποδειξει οτι εχω ταυτιστει με τον γκει τραγουδιστη ενω η ιδια(ος) μας τα λεει περιεργα...
fab1612 έγραψε: Aetos
Πως φαντάστηκες το φύλο μου? Κάνεις κάτι με τηλεπάθεια?
Αγόρι είμαι αλλά εσύ τι κάνεις και λες για διαίσθηση?
fab1612 έγραψε:Aetos

Δεν ξέρω πως σου έχει κολλήσει ότι είμαι γυναίκα.
Eριξα και μια ματια στο προφιλ της αλλα μονο το φυλο ηταν συμπληρωμενο...

Πληροφορίες για τον/την fab1612
Σύνολο δημοσιεύσεων: 79
[0.10% επί συνόλου / 0.53 δημοσιεύσεις ανά ημέρα]
Τόπος:
Ιστοσελίδα:
Επάγγελμα:
Ενδιαφέροντα:
Φύλλο:
Απροσδιόριστο
Ημνια γεννήσεως:

Λεω να το συμπληρωσω εγω...

Τόπος: Πρωί, μεσημερι, βραδυ στο www.reikicenter.gr/forum για να την σπασω στα κωλοπαιδα
Ιστοσελίδα: www.reikicenter.gr/forum (επιτιμο μελος και τακτικος κρυφος επισκεπτης)
Επάγγελμα: το πρωι Νταλικερης, το βραδυ κομμωτρια
Ενδιαφέροντα: reikicenter.gr/forum (το μοναδικο και διαβαζω τα παντα)
Φύλλο: Απροσδιόριστο (ναι!!!! συμφωνω!!!!)
Ημνια γεννήσεως: Νext year !!!!!

Ρουλιτσα ή Ρουλη τελως παντων, να... προσεχεις @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};-
Επισκέπτης

Παντως δεν ξερω τι λετε εσεις για τη fab αλλα εμενα μου Θυμιζει τη Μανα μου.
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Τι κρίμα που μερικοί άνθρωποι, χρειάζονται αυτόν τον τρόπο επικοινωνίας, για να κατανοησουν τον εαυτό τους... :-(

Τι κρίμα fab που από εδώ μέσα, δεν πήρες μέρος με ότι πιο όμορφο έχει ο άνθρωπος, αλλά πρόβαλες μια χυδαία προσωπικότητα, που κάθε άλλο παρά σε ψυχική ισορροπία παραπέμπει... :-(

Μάλλον ήθελες μια χυδαία απάντηση για να αξιολογήσεις τα ευρήματα... :-(

Το "εγώ", οφείλω να σου πω, δεν υποχωρεί μπροστά στην αγάπη, αν έχει πειστεί ότι αυτή δίνεται μόνο κατόπιν αιτήσεως στην ιεραρχεία...

Και επειδή δεν σε βλέπω και πολύ εξοικειωμένη μαζί της, για ρώτησε την ιεραρχεια να σου πει, τι σημαίνει άνθρωπος!

Και επίσης ρώτησέ την να σου πει, τι σημαίνει ύλη, ψυχή, πνεύμα...

Α, και μια και θα συνομιλήσεις μαζί της, ρώτησέ την επίσης τι σημαίνει "υποσυνειδητο"...

Ρώτησε για το πληγωμένο ζώο που κρύβουν οι άνθρωποι μέσα τους και προσπαθούν να το εξευμενίσουν με το "ανώτερο"...

Ρώτησε, τι κάνει ένα ένα "πληγωμένο" εγώ, όταν θέλει να κυριαρχήσει στην ύπαρξή του...

Ρώτησε επίσης, πως ταυτίζεται το "εγώ" με τον εξωτερικό του εαυτό, εγκαταλείποντας την ψυχή του...

Ρώτησε, αν υπάρχει διαδικασία, που να αναπτύσσει εσωτερικά την θειότητα, χωρίς προηγουμένως, το εγώ να έχει αντιληφθεί τον θεό.

Και αν δεν πάρεις απαντήσεις από την ιεραρχείά για όλα αυτά, έλα πάλι με τις ίδιες απορίες, να τις συζητήσουμε...

Η διαφορετικότητα των δρόμων μας, δεν μας εμποδίζει να νιώσουμε τον θεό σε όλους τους δρόμους...

…όπως δεν μας εμποδίζει να νιώσουμε το εγώ που απεγνωσμένα προσπαθεί να αποφύγει ότι του θυμίζει το "ζώο"...

Η ζωώδης φύση μας χρειάζεται κατ’ αρχήν αποδοχή…Το ένστικτο είναι εκείνο που κάνει το «εγώ» να θέλει ισχύ γιατί φοβάται να «ξεγυμνωθεί»…

Η εσωτερική αλήθεια, δεν έχει άλλη διέξοδο να αναδυθεί σε ζωή, παρά μόνο μέσα από την διάνοια…

Η ψυχή μας δεν «ξεμυτάει» από το βάθος που την έχουμε εξοστρακίσει, παρά μόνο αν αντιληφθεί την καρδιά του θεού, ανοιχτή και προσβάσιμη…

Αλλιώς κρύβεται και αφήνει το εγώ να «παίξει» τον ρόλο της…

Και εκείνο αυτόν τον ρόλο τον «παίζει» καλά, υποκρινόμενο πνευματικότητα για να εξευμενίσει τον φόβο που έχει κάνει την ζωή του μαρτύριο…

Ρώτησε, βρε κορίτσι μου, την ιεραρχεία, γιατί εφόσον ακολουθείς τις οδηγίες της, δεν είσαι ευτυχισμένη?

Γιατί παρ’ όλη την εργασία σου, οι άνθρωποι δεν μπορούν να σε αντέξουν?

Τι κάνεις λάθος?

΄Εχεις υπόψη σου τι σημαίνει «αυτό-παρατήρηση»???

Είναι αυτή η διαδικασία που ορίζει την ελευθερία, που δεν προέρχεται από το «ανώτερο», αλλά από εσένα την ίδια…

Εδώ μέσα δεν ανήκουμε σε κάποιο σύστημα…Απλά στο λέω, για να μην βγάλεις λάθος συμπεράσματα. Εδώ μέσα, δεν είναι απλά το ρέικι που μας ενώνει, αλλά η διαδρομή του θεού…

Εύχομαι να παρατηρήσεις τα ευρήματα και να βρεις τον Εαυτό σου, με ή χωρις εμάς…

Ξεκίνα από τα παιδικά σου βιώματα, για να ανακαλύψεις την αγάπη που δεν δίνεις στο εσωτερικό σου παιδί. Και εύχομαι επιτέλους να το αφήσεις να ωριμάσει μέσα από το παιχνίδι με τον θεό…Μηπως καταλάβεις πόσο ανθρώπινος είναι τελικά…

Και αν δεν το καταλάβεις με την πρώτη, ειμαι σίγουρη πως θα το καταλάβεις όταν κλάψεις από ευγνωμοσύνη για την ζωή...
΄Οταν η ψυχή σου βρει χώρο στην συνείδησή σου και αφαιθεί να νιώσει δυνατή, ανακαλύπτοντας ότι το να είσαι ευάλωτος δεν είναι αμαρτία, αλλά θειότητα...

με όλη μου την αγάπη... @};-
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Βάσω ^:)^ ^:)^ ^:)^
Αντε βρε... Με συγκίνησες πρωϊνιάτικα και είμαι στο γραφείο!!!! >:d< >:d< :x
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

Δημοσίευση από Danielli »

:x :x :x
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Επισκέπτης

Αυτα ειναι μαθηματα.. μετα θελετε να μη μπαινει η φαμπ.
πως θα τα μαθαιναμε ολα αυτα?
Βασουλα :x @};-
Άβαταρ μέλους
Ellaki

Δημοσίευση από Ellaki »

Βασούλα >:d<
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

@};- @};- @};-
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι

Επιστροφή στο “ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ”