Τι κρίμα που μερικοί άνθρωποι, χρειάζονται αυτόν τον τρόπο επικοινωνίας, για να κατανοησουν τον εαυτό τους...
Τι κρίμα fab που από εδώ μέσα, δεν πήρες μέρος με ότι πιο όμορφο έχει ο άνθρωπος, αλλά πρόβαλες μια χυδαία προσωπικότητα, που κάθε άλλο παρά σε ψυχική ισορροπία παραπέμπει...
Μάλλον ήθελες μια χυδαία απάντηση για να αξιολογήσεις τα ευρήματα...
Το "εγώ", οφείλω να σου πω, δεν υποχωρεί μπροστά στην αγάπη, αν έχει πειστεί ότι αυτή δίνεται μόνο κατόπιν αιτήσεως στην ιεραρχεία...
Και επειδή δεν σε βλέπω και πολύ εξοικειωμένη μαζί της, για ρώτησε την ιεραρχεια να σου πει, τι σημαίνει άνθρωπος!
Και επίσης ρώτησέ την να σου πει, τι σημαίνει ύλη, ψυχή, πνεύμα...
Α, και μια και θα συνομιλήσεις μαζί της, ρώτησέ την επίσης τι σημαίνει "υποσυνειδητο"...
Ρώτησε για το πληγωμένο ζώο που κρύβουν οι άνθρωποι μέσα τους και προσπαθούν να το εξευμενίσουν με το "ανώτερο"...
Ρώτησε, τι κάνει ένα ένα "πληγωμένο" εγώ, όταν θέλει να κυριαρχήσει στην ύπαρξή του...
Ρώτησε επίσης, πως ταυτίζεται το "εγώ" με τον εξωτερικό του εαυτό, εγκαταλείποντας την ψυχή του...
Ρώτησε, αν υπάρχει διαδικασία, που να αναπτύσσει εσωτερικά την θειότητα, χωρίς προηγουμένως, το εγώ να έχει αντιληφθεί τον θεό.
Και αν δεν πάρεις απαντήσεις από την ιεραρχείά για όλα αυτά, έλα πάλι με τις ίδιες απορίες, να τις συζητήσουμε...
Η διαφορετικότητα των δρόμων μας, δεν μας εμποδίζει να νιώσουμε τον θεό σε όλους τους δρόμους...
όπως δεν μας εμποδίζει να νιώσουμε το εγώ που απεγνωσμένα προσπαθεί να αποφύγει ότι του θυμίζει το "ζώο"...
Η ζωώδης φύση μας χρειάζεται κατ αρχήν αποδοχή
Το ένστικτο είναι εκείνο που κάνει το «εγώ» να θέλει ισχύ γιατί φοβάται να «ξεγυμνωθεί»
Η εσωτερική αλήθεια, δεν έχει άλλη διέξοδο να αναδυθεί σε ζωή, παρά μόνο μέσα από την διάνοια
Η ψυχή μας δεν «ξεμυτάει» από το βάθος που την έχουμε εξοστρακίσει, παρά μόνο αν αντιληφθεί την καρδιά του θεού, ανοιχτή και προσβάσιμη
Αλλιώς κρύβεται και αφήνει το εγώ να «παίξει» τον ρόλο της
Και εκείνο αυτόν τον ρόλο τον «παίζει» καλά, υποκρινόμενο πνευματικότητα για να εξευμενίσει τον φόβο που έχει κάνει την ζωή του μαρτύριο
Ρώτησε, βρε κορίτσι μου, την ιεραρχεία, γιατί εφόσον ακολουθείς τις οδηγίες της, δεν είσαι ευτυχισμένη?
Γιατί παρ όλη την εργασία σου, οι άνθρωποι δεν μπορούν να σε αντέξουν?
Τι κάνεις λάθος?
΄Εχεις υπόψη σου τι σημαίνει «αυτό-παρατήρηση»???
Είναι αυτή η διαδικασία που ορίζει την ελευθερία, που δεν προέρχεται από το «ανώτερο», αλλά από εσένα την ίδια
Εδώ μέσα δεν ανήκουμε σε κάποιο σύστημα
Απλά στο λέω, για να μην βγάλεις λάθος συμπεράσματα. Εδώ μέσα, δεν είναι απλά το ρέικι που μας ενώνει, αλλά η διαδρομή του θεού
Εύχομαι να παρατηρήσεις τα ευρήματα και να βρεις τον Εαυτό σου, με ή χωρις εμάς
Ξεκίνα από τα παιδικά σου βιώματα, για να ανακαλύψεις την αγάπη που δεν δίνεις στο εσωτερικό σου παιδί. Και εύχομαι επιτέλους να το αφήσεις να ωριμάσει μέσα από το παιχνίδι με τον θεό
Μηπως καταλάβεις πόσο ανθρώπινος είναι τελικά
Και αν δεν το καταλάβεις με την πρώτη, ειμαι σίγουρη πως θα το καταλάβεις όταν κλάψεις από ευγνωμοσύνη για την ζωή...
΄Οταν η ψυχή σου βρει χώρο στην συνείδησή σου και αφαιθεί να νιώσει δυνατή, ανακαλύπτοντας ότι το να είσαι ευάλωτος δεν είναι αμαρτία, αλλά θειότητα...
με όλη μου την αγάπη...