Θάνατος

Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Αετούλι μου,η χριστιανική θρησκεία αναιρεί παταγωδώς το μήνυμα ότι ο άνθρωπος είναι Θεός με την ένοια του΄ότι κάθε άνθρωπος έχει μέσα του το θείκό στοιχείο.
Ναταλι , πρόβλημα της ......δε με απασχολει τι λεει καμια θρησκεία...αφου πιστευω στο θεό της καρδιας μου ......
Ομως αποστασιοποιημένη από δόγματα γνώρισα έναν Ιησού διδάσκαλο φίλο
ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ...ΑΠΟΛΥΤΑ
και ειναι τοσο δροσερός και απαλός ...... σαν κρυσταλλο κινουμενο....παλευκο και αστραφτερό... :x
Nαταλία-Νεφέλη

Δημοσίευση από Nαταλία-Νεφέλη »

aetos έγραψε:
Αετούλι μου,η χριστιανική θρησκεία αναιρεί παταγωδώς το μήνυμα ότι ο άνθρωπος είναι Θεός με την ένοια του΄ότι κάθε άνθρωπος έχει μέσα του το θείκό στοιχείο.
Ναταλι , πρόβλημα της ......δε με απασχολει τι λεει καμια θρησκεία...αφου πιστευω στο θεό της καρδιας μου ......
ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ...ΑΠΟΛΥΤΑ
και ειναι τοσο δροσερός και απαλός ...... σαν κρυσταλλο κινουμενο....παλευκο και αστραφτερό... :x
Αχ τι υπέροχη παρομοίωση!!! Ποτέ δεν σκέφτηκα τον Ιησού ως κρύσταλο!! Θα αρχίσω να το κάνω!!! Ευχαριστώ για αυτό το τελευταίο που έγραψες!!! Τώρα που μου το είπες θα αρχίσω να διαλογίζομαι τον Ιησού κρατώντας στο χέρι μου τον αγαπημένο μου ροζ χαλαζία!!! @};- :x
Άβαταρ μέλους
ALEXOULA
Συντονιστής

Δημοσίευση από ALEXOULA »

Ναταλί μου , πολύ βασικό αυτό που αναφέρεις, αλλά θα ήθελα να προσθέσω
ότι αν κάποιος δεν καταφέρει να διαλύσει τα θρησκευτικά πρότυπα
που έχουν μεταφερθεί και εγκατασταθεί μέσα του , χωρίς ούτε
αυτός ο ίδιος να γνωρίζει την δύναμη και τις ρίζες τους ,
δεν θα καταφέρει να Τον γνωρίσει στην ουσία Του!!!!! >:d<
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα

Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Ομως αποστασιοποιημένη από δόγματα γνώρισα έναν Ιησού διδάσκαλο φίλο και Θεό με μια ένοια του Θεού που τίποτε δεν εχει να κάνει με αυτό που ενοεί η Εκικλησία ως Θεό Εξουσίας.
Ναταλάκι!!! >:d< >:d< >:d<
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Fotinoula
Site Admin

Δημοσίευση από Fotinoula »

διαβασα σρκετα βιβλια που αναφερονταν στον Ιησου στην ζωη του αλλα και στην εσωτερικοτητα του χριστιανισμου................

ομως τον Ιησου τον βιωσα μεσα μου και στα πεδια μου μονο όταν αρχισα να Ζω την Ζωη και αποφασισα να δρασω μεσα σε αυτη

για εμενα λοιπον δεν εχει σημασια η Ιστορία, παρα μονο ισως σαν γνωση

η ουσια ειναι ότι η μαγεια του Ιησου ειναι ότι ειναι πανταχου παρων στην Ζωη και στις προκλησεις της, είναι η Ζωη...... και πιστευω ότι με την Ζωη του που δεν γνωριζω με γεγονοτα, και ουτε με ενδιαφερουν οι λεπτομερειες το απεδειξε αυτο

καποια στιγμη ειπε <<ειμαι εδω και εδειξε την γη και οχι εκει και εδειξε τον ουρανο>>

είναι εκει τη ωρα αυτη που εχω αποκοψει την φυσικη πραγματικοτητα απο τον Εαυτο μου απο την θεοτητα :-( :-( @};-
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

Δημοσίευση από galazia_sfaira »

Πες το Φωτεινούλι μου ...η δυσλεκτικά...δεν μπορούσα να το διατυπώσω... :?
η ουσια ειναι ότι η μαγεια του Ιησου ειναι ότι ειναι πανταχου παρων στην Ζωη και στις προκλησεις της, είναι η Ζωη...... και πιστευω ότι με την Ζωη του που δεν γνωριζω με γεγονοτα, και ουτε με ενδιαφερουν οι λεπτομερειες το απεδειξε αυτο
>:d< :*
Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!

"Αφίεσθε Ημών"
Άβαταρ μέλους
Fotinoula
Site Admin

Δημοσίευση από Fotinoula »

:D :D :*
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Επισκέπτης

Μμμ Ναταλι..δεν ξερω για τους κρυστάλλους παρα ελαχιστα...αλλα μου φαίνεται οτι μονο το διαμάντι θα ηταν καταλληλο εδω... O:-)
Nαταλία-Νεφέλη

:-? :-? Οντως..... αλλά τι να σου κάνω που δεν το έχω άρα θα πρέπει να τον.....οραματιζομαι μέσα στον ταπεινό μου ροζ χαλαζία!!!! Ούτε εγώ ξέρω από κρυσταλλους.......Πόντια είμαι σε όλα αυτά...[/color][/color]
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

οραματιζομαι μέσα στον ταπεινό μου ροζ χαλαζία
Ο ροζ χαλαζίας Ναταλάκι μπορεί να είναι ταπεινός, γιατί όλη η φύση διέπεται απο ταπεινότητα, αλλά είναι πολύ δυνατός και γλυκύτατος κρύσταλλος!!μην κοιτάς που το διαμάντι έχει συνδεθεί στο μυαλό μας με την ακριβή του τιμή!! ;)

Εξάλλου οι κρύσταλλοι μας επιλέγουν και έρχονται κοντά μας ανάλογα με το τι δουλεύουμε στην κάθε φάση της ζωής μας!! :-D >:d<

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
ARTYADIS

Δημοσίευση από ARTYADIS »

Εξάλλου οι κρύσταλλοι μας επιλέγουν και έρχονται κοντά μας ανάλογα με το τι δουλεύουμε στην κάθε φάση της ζωής μας!!
Ωχ Δωρούλα μου! Δηλαδή εγώ που διάλεξα μερικούς μαζεμένους, πειράζει?

Η αλήθεια πάντως είναι ότι οδηγήθηκα να τους αγοράσω από μια πολύ όμορφη συγχρονικότητα. @};-
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!

Αγγελούδι δεν το σκεφτηκα απο την αποψη της τιμής και μαλιστα δεν εχω και κανενα, ακριβως επειδή ειναι ετσι συνδεδεμένο...
Αλλα ειναι το πιο καθαρό και διάφανο πετράδι...και αστράφτει μοναδικά @};-
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

:-D >:d< >:d< @};-

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Nαταλία-Νεφέλη

ANGELS ON EARTH έγραψε:
οραματιζομαι μέσα στον ταπεινό μου ροζ χαλαζία
Ο ροζ χαλαζίας Ναταλάκι μπορεί να είναι ταπεινός, γιατί όλη η φύση διέπεται απο ταπεινότητα, αλλά είναι πολύ δυνατός και γλυκύτατος κρύσταλλος!!μην κοιτάς που το διαμάντι έχει συνδεθεί στο μυαλό μας με την ακριβή του τιμή!! ;)

Εξάλλου οι κρύσταλλοι μας επιλέγουν και έρχονται κοντά μας ανάλογα με το τι δουλεύουμε στην κάθε φάση της ζωής μας!! :-D >:d<
Ναι πράγματι γλυκειά μου!! Είναι πολύ δυνατός και πολύ τρυφερός μαζί...... Γιαυτό δεν δυσκολεύομαι να οραματιστώ τον Ιησού μέσα του!!!! :x @};- Ομως μάλλον....αλληλοερωτευτήκαμε με τον συγκεκριμένο κρύσταλο από την πρώτη συνάντηση . Δεν είχα πληρωθεί μάλιστα ακόμα και δεν είχα λεφτά για να τον πάρω, τον ειχα βάλει στο μάτι για να τον αγορά σω την επόμενη εβδομαδα και δεν είπα τιποτα, αλλα μέχρι το τέλος της βραδυάς με έναν μαγικό τρόπο ο κρύσταλος ήταν δικος μου! Είμουν τόσο ευτυχισμένη που δεν ήθελα να τον αφήσω από τα χέρια μου!!! Απο τότε έγινε ο αγαπημένος μου κρύσταλος!
Nαταλία-Νεφέλη

aetos έγραψε:Αγγελούδι δεν το σκεφτηκα απο την αποψη της τιμής και μαλιστα δεν εχω και κανενα, ακριβως επειδή ειναι ετσι συνδεδεμένο...
Αλλα ειναι το πιο καθαρό και διάφανο πετράδι...και αστράφτει μοναδικά @};-
Κατάλαβα αετούλι το πνεύμα σου. Την λάμψη του Ιησού μπορούμε όντως μόνο με διαμάντι να την παρομοιάσουμε. Σαν δάσκαλο λοιπόν τον οραματίζομαι εύκολα ως διαμάντι και σαν τον πολυλατρεμένο μου φίλο τον οραματίζομαι μέσα στο ροζ χαλαζία μου! ;) ;) ;) ;) ;) :oops:

Επιστροφή στο “ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ - ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ”