όμως ξέρεις? εγώ το εννοώ κιόλας! μμμμ...καθόλου δεν με πειράζει όποια δουλειά, αρκεί να μπορώ να ζω σ' αυτόν τον κόσμο που επέλεξα να εκδηλώσω ένα μέρος μου!
Den exw teleiwsei akomi alla spoudazw fysikotherapeia se kapio iek sthn Athhna alla otan teleiwsw skeyftomai na afierothw sto aplo souidiko masaz se Spa h AMA laxei se spitia!h megalyterh omws prosdokia Mou einai na brw douleia se krouazieroploio an k ap'oti Mou lene oloi xreiazete meso den prokeite na ta balw kato!!!
Δεσποινα μου δεν σου ειναι ευκολο να γραφεις με ελληνικούς χαρακτήρες γιατί δυσκολευομαι πουλάκι μου να τα διαβαζω.....μεγαλη γυναικα ειμαι,δενμε βοηθάει μητε το μυαλο μου μητε τα ματια μου .Αν μπορείς σε παρακαλώ
Galazia sfera den tha eixa kanena apolitos provlima na grapsw me ellinikous xarakthres k tha to ekana ap'thn arxh alla epeidh serfarw meso tou kinhtou ths aderfhs Mou to opoio den diathetei ellhnika h monh epilogh Mou einai na katafhgw mesw twn greeklish kati pou den dieukolinei oute emena!
Καταλαβαίνω καρδιά μου !
Και ξερω ότι ειναι δυσκολο αυτο που κάνεις ,μέσω κινητου,πολύδυσκολοτερο απο το να σε διαβάζω εγω.
Χαίρομαι ομως που έστω κι ετσι εισαι ανάμεσά μας!
Συνέχισε ακόμα κι ετσι εντάξει;
galazia_sfaira έγραψε:.....μεγαλη γυναικα ειμαι,δενμε βοηθάει μητε το μυαλο μου μητε τα ματια μου
Ψέματαααα !!!
Ετσι είναι οι μεγάλες γυναίκες????
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!