ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Ευχαριστώ (για να είμαστε στο θέμα)το Γιάννη για τα εισιτήρια που μου προσφέρει αλλά δεν θα τα πάρω γιατί έχω βάσιμες υποψίες πως υποστηρίζει κιτρινομαυρους ή κόκκινους(είμαι έξυπνο παιδάκι εγώ! :lol: )ΝΙΚΟ ΕΧΕΙΣ ΔΏΡΟ ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ ΤΑ ΕΙΣΗΤΙΡΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΦΑΣ
ΣΤΟ ΓΉΠΕΔΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΒΑΖΕΛΟΥ .......
Τελικά το προτιμώ να σου πω την αλήθεια!Πιστός στην ομαδάρα!!!!!!!Καλύτερα στο σπίτι...έχει καλύτερη ακουστική

There is a difference between knowing the path and walking the path
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ....ΓΙΑΤΙ ΤΡΙΓΥΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ...ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΕΝ ΛΕΜΕ, ΥΠΟΛΕΙΨΕΙΣ ΔΕΝ ΘΙΓΟΥΜΕ...ΓΚΟΥΧΟΥ ΓΚΟΥΧΟΥ...Η ΓΚΟΥΧΟΥ..ΛΙ ΓΚΟΥΧΟΥ...Α ΓΚΟΥΧΟΥ...ΝΙ ΓΚΟΥΧΟΥ...ΚΟ ΓΚΟΥΧΟΥ...ΑΜΑΝ ΠΙΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΒΗΧΑΣ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΒΑΛΕ....Σ’ΓΑΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΒΑΛΕ....Σ’ΓΑΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!

ΚΑΝΕ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ,ΚΑΝΕ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΣΟΥ ΝΗΣΙ.ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΜΠΟΡΕΙ.ΚΑΝΕ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ,ΚΑΝΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ,ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΣΕ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΤΗ ΖΩΗ.
- galazia_sfaira
Ευχαριστώ τους δασκάλους της καθημερινότητας μου!
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
Ευχαριστώ τον Πάνο που είναι εδώ, για να μου θυμίζει τα λάθη μου!!!
Pliroforisi έγραψε:Προσοχή! Παρακαλούνται οι αξιότιμοι κ.κ. διαχειριστές να προσέχουν τα χεράκια τους καθώς διαβάζουν την παρούσα απάντηση...
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό