Ο φόβος της ελευθερίας...

Άβαταρ μέλους
Fotinoula
Site Admin

Δημοσίευση από Fotinoula »

περικοκλάδα μου πείστηκα ότι ο Θεός είναι μεγαλειώδεις και για να τον δω στην ζωή μου θα πρέπει να τον δω με θαυμα

εκει στηρίχτηκες και μου είπες ότι πρέπει να νοιώθω σημαντική για να υπάρχω, γιατι αφου και ο Θεός, σαν μεγαλειώδες θάυμα, ειναι απων απο την ζωή μου δεν εχω και που αλλου να στηριχτώ...

όμως με γελάσανε και αυτο το ξεσκέπασα,
ΑΠΛΟΤΗΤΑ ναι εκει είναι ο Θεός και εκει τον βρηκα, εκει με βρήκα

στην αρχη τον παρατήρησα στην Φυση, έπειτα αρχισα να τον βλεπω και στην ζωή μου, ακόμα και στην δουλειά μου... @};-

περικοκλάδα όχι δεν χρειάζεται να αναδειχθώ σε κατι για να προσεγγίσω τον Θεό, ετσι όπως είμαι απλα με αγαπώ και με αγαπάει :x :x :x :x

Αμαλίτσα :-( :x , παιδάκια όλα >:d< >:d< >:d< >:d<
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

από το σεμινάριο...

Διαπιστώνουμε συνεχώς ότι ένα φυσικό χάρισμα, δεν είναι για έναν μόνο.
Απλά ο ένας το προσεγγίζει ευθεία, ενώ οι άλλοι μέσω άλλων αξιωμάτων. Αρα μπορείτε να βγάλετε έτσι συμπέρασμα για τον τομέα που θα μπορούσατε να αναπτυχθείτε περισσότερο.

Αυτός που το προσεγγίζει με φόβο, χρειάζεται ενίσχυση στον τομέα των ενστίκτων επιβίωσης.
Αυτός που το προσεγγίζει για δικαίωση, χρειάζεται ενίσχυση στον τομέα των κοινωνικών ενστίκτων και
Αυτός που το προσεγγίζει για το επίτευγμα, χρειάζεται ενίσχυση στον τομέα του σεξουαλικού ενστίκτου.

Ο χαρακτήρας μας δημιουργείται από τα παιδικά βιώματα, το ξέρετε αυτό. Στην ενσάρκωση μας, από τον καιρό που γεννιόμαστε, υπάρχει μία σταθερή αξία στην προσωπικότητα μας, όμως αυτή διαμορφώνεται από την ταύτιση με το περιβάλλον μας και έτσι δημιουργούμε τον χαρακτήρα μας.

Εμβαθύνοντας στον Εαυτό μας, αναγνωρίζοντας την πνευματική του δομή και τις ψυχικές του μνήμες, "καθαρίζουμε" τις "επίκτητες" από τις φυσικές μας ποιότητες.

Οι επίκτητες ποιότητες είναι αυτές που διαμορφώνουν την προσωπικότητά μας που εργάζεται με την συνείδηση-υποσυνείδητο. Οι φυσικές ποιότητες μας ανήκουν στο μη συνειδητό μας μέρος, εκεί που βρίσκεται και η ουσία της ύπαρξής μας η ΑΓΑΠΗ και η ΣΟΦΙΑ. Δηλαδή εκεί που βρίσκεται ο Θεός, όχι σαν έννοια, ή σαν ον, αλλά σαν Αρχή μας.

Χρειάζεται αυτή η ανάγκη μας για τον θεό, να ξεφύγει από τα πλαίσια του "μύθου" και να γίνει η καθαρή πραγματικότητα, ώστε να μπορέσουμε να αντλήσουμε από το μη συνειδητό μας μέρος, τις φυσικές μας ποιότητες, διαμορφώνοντας έτσι την ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ προσωπικότητά μας.

Είναι εποικοδομητικό να αναγνωρίζουμε τις διαστρεβλώσεις σε κάθε ανθρώπινο χάρισμά μας, ή μάλλον καλύτερα, σε αυτό που θεωρούσαμε χάρισμα ή ελάττωμα και να βιώνουμε συναισθηματικά την διαδρομή του έως την διαστρέβλωση, που μας έκανε να ζούμε με παντός είδους πεποιθήσεις. Το εμπόδιο μας να απολαύσουμε την ζωή είναι συγκεκριμένοι φόβοι και απογοητεύσεις κατά την διάρκεια της ενηλικίωσης μας. Τα τρία βασικά ένστικτα είναι άκρως απαραίτητα στην φυσική μας εκδήλωση, όμως η ωρίμανσή μας απαιτεί να αναγνωρίσουμε την βαθύτερη μας ύπαρξη και να εργαζόμαστε δυναμικά για την πνευματική της αποκατάσταση.

Ξεκινάμε λοιπόν να δρούμε προς τον Θείο Πνεύμα, μέσα από τον Ανώτερο Εαυτό μας και να αφήνουμε αυτήν την θεϊκή ροή να αποκαθιστά την διαστρέβλωση μέσα στον ανθρώπινο οργανισμό μας. Αυτή και μόνο αυτή είναι η αναγκαία πρόθεση που αφυπνίζει τις ιδιότητες και τα χαρίσματα που προέρχονται από το πεδίο της ψυχής, ώστε σε κάθε επαφή μας μαζί του (με τον Ανώτερο Εαυτό μας), να γινόμαστε ολοένα και περισσότερο συνειδητοί στην εσωτερική του καθοδήγηση.

Το νοητικό μας πεδίο, που το κατώτερο μέρος του ανήκει στα ψυχικά πεδία, και επηρεάζεται από το συναισθηματικό, ενεργοποιείται με την πρόθεση μας, ώστε να μπορέσουμε να ενσωματώσουμε στην συνείδησή μας την Σοφία και να δράσουμε με την ενεργό λογική που είναι απαραίτητη για το ΄Ηθος μας.

Ενεργώντας με ΄Ηθος, που σημαίνει ότι έχουμε απορρίψει τις πεποιθήσεις και τα πρότυπα, αποκαθιστούμε διαρκώς το σχέδιο της Αγάπης εντός μας, ώστε η Αγάπη να δράσει στην ζωή μας ουσιαστικά από τα πάνω κέντρα, με σημείο το 4ο κέντρο μας, καταλαμβάνοντας τα φυσικά μας κέντρα που είναι το ριζικό, το 2ο και το 3ο

Προϋπόθεση λοιπόν για όλη αυτήν την εργασία μας είναι η παράλληλη ενσωμάτωση στην πρόθεσή μας να βρούμε τον Εαυτό μας, του Ανώτερου Εαυτού μας και μέσα από αυτόν να έρθουμε σε επαφή με το Θείο Πνεύμα.

΄Ετσι ίσως χρειαστείτε ημέρες σιωπής για να μπορέσετε να αναπτύξετε την πρόθεσή σας για όλη αυτήν την εσωτερική εργασία. Καταλαβαίνετε τώρα πόσο σημαντική είναι η άσκηση μέσα από τον διαλογισμό, για την καθημερινότητά σας.

Δεν χρειάζεται να μην ενδιαφερόμαστε για την φυσική μας ζωή. Θα ήταν ότι πιο ανόητο!
Αρκεί να εμβαθύνουμε στην ύπαρξή μας ολόκληρη και να αναγνωρίσουμε συνειδητά τον σκοπό της εδώ στον φυσικό κόσμο.
Αυτός ο σκοπός θα βρει και πρακτική εφαρμογή στην φυσική μας δραστηριότητα, όταν τον νιώσουμε στην καρδιά μας, ώστε να μπορούμε την γνώση να την κάνουμε πράξη, αναγνωρίζοντας εύκολα τους μηχανισμούς της «ασθένειας» των ανθρώπων.

Αυτούς τους μηχανισμούς επεξεργαζόμαστε τώρα, ώστε να τους αντιληφθείτε και με την σειρά σας να αναγνωρίσετε άλλους τόσους, απ’ αυτούς που σας παραθέτω καθημερινά. Με ειλικρίνεια, γιατί δεν έχετε τίποτα να φοβηθείτε. ΄Ολοι οι άνθρωποι είναι «ασθενείς», όλοι οι άνθρωποι φοβούνται τον θεό και επειδή ο θεός είναι απόμακρος και ξένος, φοβούνται την φυσική τους Αρχή, δηλαδή τους γονείς τους.

Αν μπορέσετε να αναγνωρίσετε την ζωή σας μέχρι τώρα, θα διαπιστώσετε και μόνοι σας ότι καμία σχέση δεν υφίσταται μέσα στην ανιδιοτελή αγάπη, γιατί ο βασικός μας φόβος είναι οι γονείς μας. Κανείς άνθρωπος δεν τους αγαπά, όλοι οι άνθρωποι τους φοβούνται, στο βαθύτερο μη συνειδητό επίπεδο. Είναι εξαρτητική η αγάπη μας γι’ αυτούς και από εκεί ξεκινούν όλες οι εξαρτήσεις μας ανασφάλειες, φόβοι, ανάγκες και ότι άλλο μας κάνει «ανήθικους» και «ασθενείς» ως προς την αληθινή μας Φύση.

@};-
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

από το σεμινάριο...

Το κυριότερο που μαθαίνουμε σ' αυτήν την εργασία, είναι η απελευθέρωση...

΄Οταν αποδεσμεύσουμε τον Εαυτό μας από κάθε αξία και επίτευγμα, αυτό που θα μείνει είναι η αγάπη.

Ο εαυτός μας, όπως διαπιστώνετε, έχει πολλές υπο-προσωπικότητες.
Είναι λίγο από όλα...
Οι συμπεριφορές μας δεν είναι αυθεντικές, γιατί σαν παιδιά αναγνωρίσαμε ότι μπορούσαμε να αντλήσουμε έπαινο από κάποια μας πράξη με μια ορισμένη συμπεριφορά, έτσι την υιοθετήσαμε, όπως επίσης αντιληφθήκαμε ότι κάποια συναισθήματα δεν ήταν αποδεκτά, έτσι τα απωθήσαμε.

΄Ομως (και εδώ υπάρχει η μεγάλη σύγχυση) ενώ τα δικά μας συναισθήματα, όσα οι εκπαιδευτές μας χαρακτήριζαν αρνητικά, δεν ήταν αποδεκτά και αναγκαστήκαμε να τα απωθήσουμε, τα συναισθήματα αυτά κυριαρχούσαν στις συμπεριφορές τους, με αποτέλεσμα να μας σαστίζουν και να μας κάνουν να νιώθουμε "ξένοι" στην ίδια μας την οικογένεια.

Το συναίσθημα της αποξένωσης και της μοναξιάς, μεταφέρθηκε και στην ενήλικη ζωή μας, με αποτέλεσμα να μην εμπιστευόμαστε τον εαυτό μας και να νιώθουμε "λίγοι" μέσα στην πανανθρώπινη οικογένειά μας, πασχίζοντας ο καθένας από τον δικό του δρόμο να βρούμε αξίες και να εδραιώσουμε εξωτερικά την επιθυμία μας για αποδοχή και αγάπη, με όποιο μέσον ήταν πιο κατάλληλο για εμάς.

Σ' αυτήν την πορεία θεωρήσαμε ότι "διαθέσαμε" τον εαυτό μας, αλλά στην ουσία είναι οι τύποι της προσωπικότητας μας (οι χαρακτηρισμοί) που δημιουργούσαν αυτήν την αυταπάτη της θυματοποίησης. ΄Ετσι όσα και να προσφέραμε, όσο δημιουργικοί και να θεωρήσαμε ότι ήμασταν, το κύριο συναίσθημα που μας διακατείχε ήταν η αρχική απόρριψη της αληθινής μας έκφρασης.

O κάθε άνθρωπος έχει αρκετές υποπροσωπικότητες (μάσκες) που μέσα από αυτές προσπαθεί να ελέγξει την ίδια του την ζωή, ελέγχοντας κυρίως τα μη αποδεκτά συναισθήματα.
Γι’ αυτό και όσα χαρίσματα αναφέρουμε, όλοι σας βρίσκετε κάποια δική σας αναφορά και κάποιο δικό σας συναίσθημα για να το συγκρίνετε.

Ο Εαυτός μας, κατά την πρώιμη ηλικία, στην προσπάθειά του να εκφράσει την δημιουργικότητά του και τα χαρίσματα του δεν ενθαρρύνθηκε και έτσι αυτό το δημιουργικό μας μέρος, η Παρουσία εντός μας, θάφτηκε στο ασυνείδητο και παραμένει εκεί σαν «ανέκφραστος Εαυτός». Μέσα σ’ αυτόν τον «ανέκφραστο Εαυτό» βρίσκεται η δύναμή μας και η αυθεντικότητά μας και αποτελεί μια ανεξάντλητη πηγή ενέργειας, αγάπης και σοφίας.

Αναγνωρίζοντας σιγά σιγά όλες αυτές τις διαστρεβλώσεις που μας απομάκρυναν από την πνευματική μας φύση, από τον αληθινό μας Εαυτό, ανοίγουμε τον δρόμο για την αληθινή ζωή, έτσι ώστε η Παρουσία εντός μας να μπορέσει να εκφραστεί φυσικά, χωρίς δεσμεύσεις και εξαρτήσεις. Η επιθυμία, η αποστροφή και η σύγχυση είναι οι αιτίες που μας κάνουν να θέλουμε να ελέγξουμε την ζωή…

Επιθυμία για όσα δεν έχουμε και τα θέλουμε (ιδανικό)
Αποστροφή για όσα έχουμε και δεν τα θέλουμε (απόρριψη)
Σύγχυση, γιατί δεν ξέρουμε τι έχουμε και τι θέλουμε. (άγνοια)

Αντίστοιχα
Επιθυμία προς την αληθινή έκφραση του Εαυτού μας (ιδανικό)
Αποστροφή προς την διαμορφωμένη του όψη (απόρριψη)
Σύγχυση γιατί δεν ξέρουμε ποιοι είμαστε (άγνοια)

Παραμένοντας στα ιδανικά, απορρίπτουμε αυτό που συμβαίνει πραγματικά, γιατί δεν το γνωρίζουμε….

@};-

Εικόνα

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

Βασούλα ευχαριστούμε :-( @};-

>:d< >:d< >:d< >:d<
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή

Πολέμα και Οραματίσου !!!
Άβαταρ μέλους
Sofoula

Δημοσίευση από Sofoula »

Γίνεται δουλεία πολύ σε αυτό το φόρουμ :x
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night...

Εικόνα
Valia

Δημοσίευση από Valia »

είναι πολύτιμα αυτά τα πράγματα που μαθαίνουμε! ευχαριστούμε πολύ! :x :x :x
Άβαταρ μέλους
Λιζούλα

Δημοσίευση από Λιζούλα »

@};- @};- @};-
Άβαταρ μέλους
Ελενίτσα

Δημοσίευση από Ελενίτσα »

Vaso έγραψε:από το σεμινάριο...Ομως (και εδώ υπάρχει η μεγάλη σύγχυση) ενώ τα δικά μας συναισθήματα, όσα οι εκπαιδευτές μας χαρακτήριζαν αρνητικά, δεν ήταν αποδεκτά και αναγκαστήκαμε να τα απωθήσουμε, τα συναισθήματα αυτά κυριαρχούσαν στις συμπεριφορές τους, με αποτέλεσμα να μας σαστίζουν και να μας κάνουν να νιώθουμε "ξένοι" στην ίδια μας την οικογένεια.

Πόσο αληνθινό είναι όλο αυτό... :-(
Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.

Είμαι Άνθρωπος! @};-
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

και λέει η περικοκλάδα...

Αλλά τώρα πια έχω καταλάβει ότι εσύ και εγώ δεν είμαστε το ίδιο πράγμα

Eισαι φτιαγμένος άνθρωπε από ύλη…Αυτό είμαι και αυτό είσαι! Και όσο και να θέλεις να το ξεχάσεις, θα είμαι εδώ να στο θυμίζω, γιατί αυτός είναι ο ρόλος μου. Δεν μπορείς να ξεφύγεις από εμένα, γιατί θα είναι σαν να ξεφεύγεις από την ζωή σου. Κοίτα την ζωή σου…Τι μπορεί μέσα σ’ αυτήν να περιέχει αγάπη? Τίποτα, στο λέω εγώ…

Ο πόλεμος, άνθρωπε, είναι μόνο με τον θεό που στέκεται εμπόδιο ανάμεσα σε σένα και εμένα, την θεά σου. Εγώ είμαι εδώ για να μπορέσεις να τον μισήσεις και μόνο έτσι μπορείς να τον ξεπεράσεις και να γίνεις σημαντικός για τον εαυτό σου…Νομίζεις ότι σε κοροϊδεύω γιατί ενώ σου έδωσα τις φιλοδοξίες να έχεις ότι θέλεις, εσύ τα ζητιανεύεις γιατί ακριβώς φοβάσαι τον θεό...
Στο μακρύ δρόμο της ζωή σου, αυτό που με τίποτα δεν μπορείς να κάνεις, είναι να πας ενάντια σε εμένα…Είμαι η θεά, μην το ξεχνάς…Ο προσδιορισμός σου και η κατεύθυνσή σου…Σου δείχνω διαρκώς τον δρόμο του χάους, γιατί αυτό είσαι και αυτό είμαι…Μην τα βάζεις μαζί μου…Δεν είναι εύκολο να με ξεπεράσεις, γιατί αυτό που εσύ λες Αγάπη δεν είναι παρά το αόριστο «γίγνεσθαι» της εμπειρίας σου…

Που θα πας χωρίς τα μάτια μου? Τι θα δεις? Το σκοτάδι συνηθίζεται, αγαπημένε μου…Αυτό που δεν συνηθίζεται είναι η σκέψη σου για το σκοτάδι…Αυτό είναι το εμπόδιο, γιατί έτσι δεν μπορείς να αφεθείς σ’ αυτό…Μου αντιστέκεσαι και αυτό με θυμώνει…με βάζει, εμένα την θεά, σε διαδικασία να σε απειλώ συνεχώς…

@};- @};-

Αγαπημένη μου ψυχή, μπήκα στην βάρκα που μου έφερες…
«να περάσεις το μαύρο ποτάμι μόνη σου, μπορείς?»
Τι να απαντήσω? Δεν ήξερα αν μπορώ, όμως σε εμπιστεύθηκα…
«Γιατί δεν έρχεσαι μαζί μου?»
«Θα έρθω αργότερα…»

Μαύρο το ποτάμι, δεν ήθελα να το βλέπω…
Θα φτάσω κάπου, δεν μπορεί… Μια δίνη από νερό σηκώθηκε μπροστά μου, πήρε μορφή…
«που πας?»
«Δεν ξέρω, αλλά πάω…»
«Υποκλίνομαι στην εμπιστοσύνη σου, αλλά εδώ υπάρχει προορισμός…»
«Ε, τότε πάω στον προορισμό…»
«Υποκλίνομαι στο θάρρος σου, αλλά εδώ υπάρχει φρίκη…»
«Πάω στον προορισμό που λέγεται “φρίκη”…»
«Υποκλίνομαι στην ελευθερία σου, αλλά εδώ υπάρχει η θεά…»
«Πάω στον προορισμό που λέγεται φρίκη, μέσα από την θεά…»
«Είσαι τρελλή…κανείς δεν γύρισε από την θεά!»
«Τότε πάω στον προορισμό, που δεν έχει επιστροφή»
«Κοίτα μικρή, θέλω να σε προστατεύσω, γύρνα πίσω όσο ακόμα μπορείς»
«Φύγε μορφή από μπροστά μου, έχω τώρα προορισμό, δεν μπορείς να με εμποδίσεις…»

Η μορφή χάθηκε, έμεινε ένα πελώριο κύμα μπροστά στην βάρκα, και γλίστρησε μέσα του. ΄Εκλεισα τα μάτια και περίμενα…κάποτε θα τελειώσει! ΄Όχι, όμως, δεν τέλειωνε…όσο είχα κλειστά τα μάτια, συνέχιζε η μάχη. Πείσμωσα… «Εχω προορισμό» φώναξα! ΄Ότι και να κάνεις σε βλέπω…». Ανοιξα τα μάτια και είδα την θεά!
Νερένιο το κορμί της, χλωμό σαν το φως του φεγγαριού. Τα μάτια της δυο σκοτεινά σπήλαια, το ένα ήταν γεμάτο φως, το άλλο σκοτάδι!
«Εσύ, λοιπόν, είσαι η θεά?»
«Είμαι ο προορισμός σου…»
«Είσαι η φρίκη…»
«Είμαι η ζωή, χωρίς εμένα δεν περνάς…»
«Κι εσύ χωρίς εμένα, δεν θα είσαι θεά»
«Υποκλίνομαι στο κουράγιο σου, υποκλίσου στην δύναμή μου»
«Η δύναμή σου είναι μόνο ότι βλέπεις, αυτό που δεν βλέπεις είναι η δική μου δύναμη…Αυτό που βλέπεις υποκλίνεται, αυτό που δεν βλέπεις όμως, θα σε θυμάται για πάντα και θα σε πολεμάει θεά!»

«Μου αρέσει η μάχη μαζί σου…πέρασε!»

Ο μαύρος ποταμός ηρέμησε…Έγινε φιλικός, τα νερά του έσπρωχναν μαλακά την βάρκα πάνω σε μια άγνωστη διαδρομή. Τα μάτια της θεάς καρφωμένα πάνω μου, μια έλαμπαν με φως, μια σκοτείνιαζαν με έναν ολόμαυρο ορίζοντα…
Περίμενα την στιγμή που θα κοιμόταν, για να δω με τα δικά μου μάτια, εσένα αγαπημένη μου ψυχή.
Ειχες φτάσει άραγε πριν από μένα? Πέρασες από την θεά και ξέχασες την υπόσχεσή σου… «θα έρθω αργότερα!»?

Χιλιάδες βλέμματα με παρακολουθούν, ακολουθώντας την θεά…Το ταξίδι με την βάρκα που μου έφερες, δεν είναι χωρίς επιστροφή, μα όλα σου μοιάζουν αγαπημένη μου ψυχή, πως θα σε ξεχωρίσω? Πως θα επιστρέψω χωρίς εσένα?

«Θα έρθω αργότερα», μου είπες, αλλά ο χρόνος δεν υπάρχει στον μαύρο ποταμό…Δεν ξέρω τι θα πει χρόνός και τι θα πει επιστροφή…Το μόνο που ξέρω είναι ότι σ’αγαπώ!

΄Ετριξε το σύμπαν… «μην το ξαναπείς, ποτέ μην το ξαναπεις…» η θεά είχε αγριέψει, στεκόταν μπροστά μου γεμάτη οργή, τα μάτια της άστραφταν από μίσος! Ο ποταμός φοβήθηκε και άρχισε να τρέμει…Δίνες και κύματα εναλλάσσονταν και χτύπαγαν την βάρκα…

«Σ’ αγαπώ…» σου το είπα θεά, ό,τι δεν βλέπεις είναι η δική μου δύναμη!

@};-

Εικόνα
Συντονιστής

Δημοσίευση από ALEXOULA »

«Η δύναμή σου είναι μόνο ότι βλέπεις, αυτό που δεν βλέπεις είναι η δική μου δύναμη…Αυτό που βλέπεις υποκλίνεται, αυτό που δεν βλέπεις όμως, θα σε θυμάται για πάντα και θα σε πολεμάει θεά!»

@};- @};- @};- @};- @};-
:-( :-( :x :x :x
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα

Site Admin

:-( :-( :-(
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Άβαταρ μέλους
Ellaki

Δημοσίευση από Ellaki »

«Σ’ αγαπώ…» σου το είπα θεά, ό,τι δεν βλέπεις είναι η δική μου δύναμη!
:-( :-( :-( :-( @};-
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Fotinoula
Site Admin

Vaso έγραψε:[Περίμενα την στιγμή που θα κοιμόταν, για να δω με τα δικά μου μάτια, εσένα αγαπημένη μου ψυχή.
Ειχες φτάσει άραγε πριν από μένα? Πέρασες από την θεά και ξέχασες την υπόσχεσή σου… «θα έρθω αργότερα!»?

Χιλιάδες βλέμματα με παρακολουθούν, ακολουθώντας την θεά…Το ταξίδι με την βάρκα που μου έφερες, δεν είναι χωρίς επιστροφή, μα όλα σου μοιάζουν αγαπημένη μου ψυχή, πως θα σε ξεχωρίσω? Πως θα επιστρέψω χωρίς εσένα?

«Θα έρθω αργότερα», μου είπες, αλλά ο χρόνος δεν υπάρχει στον μαύρο ποταμό…Δεν ξέρω τι θα πει χρόνός και τι θα πει επιστροφή…Το μόνο που ξέρω είναι ότι σ’αγαπώ!

΄Ετριξε το σύμπαν… «μην το ξαναπείς, ποτέ μην το ξαναπεις…» η θεά είχε αγριέψει, στεκόταν μπροστά μου γεμάτη οργή, τα μάτια της άστραφταν από μίσος! Ο ποταμός φοβήθηκε και άρχισε να τρέμει…Δίνες και κύματα εναλλάσσονταν και χτύπαγαν την βάρκα…

«Σ’ αγαπώ…» σου το είπα θεά, ό,τι δεν βλέπεις είναι η δική μου δύναμη! [/i]
πώς θα σε ξεχωρίσω ψυχή μου,

μπερδεύομαι μερικές φορες ψυχή μου, μπερδευομαι τα γύρω μου ντύνονται με ρούχα ίδια και κρύβουν την αλήθεια με ένα τρόπο περίτεχνο, στήνεται ενα σκηνικό πλανεμενο βασισμένο στα δικά μου μεσα, στα δικά μου λόγια βασισμένο ακόμα και σε εσενα, και γίνονται ολα να μοιαζουν με εσενα

ντύνονται με τα ρουχα σου

εκει απελπίστηκα, οταν καποια στιγμη ενοιωσα το κύβδηλο και τρόμαξα με την ομοιότητα ψυχή μου, ζαλίστηκα κυριολεκτικά με το περίτεχνο και κοντοστάθηκα. Θεε μου

όμως...δεν φοβάμαι μαθαίνω ψυχή μου, και εκπαιδεύομαι στην Διάκριση, ναι είναι η Αγάπη αυτη που μένει ζωντανή φλόγα στην ψυχή μου και κάνει την πλάνη να ξεμπροστιάστει :-( :-( :-(

Αγάπησε, αγάπησε όσο μπορείς κοριτσάκι :-( :-( :-( :-( @};-
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

:-( :-( :-( @};- @};- @};- @};-
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή

Πολέμα και Οραματίσου !!!
Άβαταρ μέλους
Sofoula

Δημοσίευση από Sofoula »

Εεε, αυτό το τόπικ έχει καταντήσει δράμα για μένα :-( :-( :-(

...

Εικόνα
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night...

Εικόνα

Επιστροφή στο “ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ - ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ”