Ερωτήσεις - Απορίες - Απαντήσεις για τους κρυστάλλους

Μια άλλη ζωή...
Άβαταρ μέλους
angela_al

Δημοσίευση από angela_al »

Ναι Βασίλη. Εγώ τους περνάω όλους από το 4ο και βλέπουμε για συνέχεια... :D
L' Amor che move il sole e l'altre stelle
Dante Aligieri
Άβαταρ μέλους
Namaste

Δημοσίευση από Namaste »

Βασίλη!!!! ^:)^ ^:)^ ^:)^

Νομίζω πως με έκανες fun των κρυστάλλων!!! :D

Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα τίποτα επάνω μου αλλά μόνο που ξαναζωντανεύει ένα hobby που υπάρχει χρόοοονια τώρα ανάμεσα σε εμένα και τον πατέρα μου, με κάνει πολύ ευτυχισμένη!!! Φαντάζομαι ότι εκείνος θα ξετρελαθεί άμα του το πω!!! :x :x

Μα καλά…. Να έχω τόσους κρυστάλλους στο σπίτι, κρυστάλλους στην αυλή, κρυστάλλους ανάμεσα από τα λουλούδια, πόστερ με κρυστάλλους, κρεμαστά με κρυστάλλους και να μην έχω πάρει χαμπάρι…. Τι να πω… :-?

Για να καταλάβεις, ο πατέρας μου δούλευε σε πολλά νησιά της Ελλάδος που το έδαφος τους είναι γεμάτο πετρώματα και άλλα πολλά. Η δουλεία του ήταν στη ΔΕΗ. Η ειδικότητα του??? Πυροτεχνουργός!!! Ξέρεις τι θα πει αυτό??? Έβαζε δυναμίτη μέσα στη γη για να ανοίξει τρύπα να μπει η κολώνα… και ότι έβρισκε μετά από την έκρηξη, που του κινούσε το ενδιαφέρον το μάζευε!!!! Μας κουβαλούσε στο σπίτι άαααπειρες πέτρες… και εγώ με τη μάνα μου φωνάζαμε γιατί δεν είχαμε που να τις βάλουμε!!!!

Έχετε να μου προτείνετε κάποιο καλό βιβλίο???? Γιατί άντε εγώ να κάτσω να τα διαβάσω όλα αυτά τα θέματα στο φόρουμ, αλλά ο πατέρας μου…. λίγο δύσκολο….
नमस्ते
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Αντωνία η Μπράτη η Ιωάννα έγραψε ένα βιβλίο για τους κρυστάλλους!!ασχολείται χρόνια και πιστεύω έχει πολλά να πει....!!δεν θυμάμαι τον τίτλο, όμως αν το ζητήσεις με το όνομά της θα το βρεις σίγουρα!!

:x :x :x :x :x
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

το βιβλίο που λέει η Δώρα είναι << κρύσταλλοι οι δάσκσλοι του φωτός >>
το έχω και εγώ ,είναι πολύ καλό όντως @};-
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή

Πολέμα και Οραματίσου !!!
Άβαταρ μέλους
VasilisM

Δημοσίευση από VasilisM »

Δεν ειχατε που να τους βαλετε ε; Εγω παντως εχω χωρο αν δεν ξερει τι να τους κανει ο πατερας σου ... :))

Απο βιβλια και το 'η βιβλος των κρυσταλλων' ειναι καλο. Για αρχη τουλαχιστον.

Παντως για να νοιωσεις τις δονησεις ενος κρυσταλλου κρατα τον στο αριστερο σου χερι αναμεσα σε δεκτη και αντιχειρα και κλεισε τα ματια σου.. θα το νοιωσεις να δονειται... :-D
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
Namaste

Δημοσίευση από Namaste »

Δώρα και Ιωάννα, το σημείωσα το όνομα. Μήπως ξέρεται και εκδότη??? Θα το βρω εύκολα λέτε??? (Αχ τι ωραία…. Πως μ' αρέσει να κάθομαι με τις ώρες στο βιβλιοπωλείο και να ψαχουλεύω τα βιβλία!!!)

Βασίλη… θα κοιτάξω και τη βίβλο των κρυστάλλων!!! Έχω και κάτι άλλες βίβλους… όντως για αρχάριο είναι καλά βιβλιαράκια!!!
Τα μεγάλα πετρώματα ο πατέρας μου τα έχει στην αυλή του. Ανάμεσα από το φυτώρια του. Λες να επηρεάζουν τα φυτά??? Η αγγουριά πάντως νααααα (με το συμπάθειο ε??)κάτι αγγούρια πέρσι και πρόπερσι!!!!χεχεχε!!! :)) :))

Στις προηγούμενες σελίδες διάβασα για καθαρισμό και ενεργοποίηση και ομολογώ ότι καταμπερδεύτικα…. Και ζαλίστηκα με τόσες σελίδες… :-o

Αν δε βαριέσαι, πες μου τι να κάνω για αρχή…
Αυτό με τον κρύσταλλο στο αριστερό χέρι, μου φαντάζει πολύ ωραίο!!!

Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ!!! Είσαστε η καλύτερη παρέα!!! Θα με κάνετε να βάλω ιντερνετ και στο σπίτι…!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Namaste την 14 Φεβ 2011 11:55 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
नमस्ते
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

SHAKILA -IΩΝΝΑ ΜΠΡΑΤΗ

Κρύσταλλοι οι δάσκαλοι του Φωτός

εκδώσεις Κέδρος.

Άβαταρ μέλους
Namaste

Δημοσίευση από Namaste »

Ιωάννα!!! >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<

Απίστευτο!!!

Μόλις ετοιμαζόμουν να πω ότι το βρήκα!!!

Πριν σας ρωτήσω για βιβλία, έκανα ένα googling και πριν τελειώσει το άνοιγμα της σελίδας γύρισα στο φόρουμ. Μόλις πριν λίγο είδα ότι το ψαχτήρι, είχε ανοίξει ακριβώς σε αυτό το βιβλίο!!!
नमस्ते
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

Αντωνία και σε αυτήν την ενότητα να διαβάσεις ,έχουμε παραθέσει πολλές πληροφορίες που έχουμε βρεί από βιβλία για κρυστάλλους ,θα σου λυθούν πολλές απορίες.

>:d< >:d< >:d< >:d< >:d< :x :x :x :x

Άβαταρ μέλους
Namaste

Δημοσίευση από Namaste »

Το πρόσεξα Ιωάννα μου. Είναι όμως πολλές οι σελίδες και ζαλίστηκα!!! :-o :-o :-o :-o :-o

:x :x >:d< >:d< >:d<
नमस्ते
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

Ναι όντως είναι πολλές αλλά σιγά σιγά διάβασε τα όποτε έχεις χρόνο.

Άβαταρ μέλους
VasilisM

Δημοσίευση από VasilisM »

Εχεις πμ!
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
meinall

Δημοσίευση από meinall »

Καλημέρα!

Έχω δυο ερωτήσεις για τους Κρυστάλλους.
Η πρώτη είναι ότι μου έπεσε χθες βράδυ από τα χέρια ο λευκός μου χαλαζίας. Τον κοίταξα κι έχει ένα μικρό κοψιματάκι. Δεν ξέρω αν ήταν από πριν ή αν έγινε. Τί μπορώ να κάνω γι' αυτό? Επίσης μετά πήγα να του κάνω μια ερώτηση που ήθελα αλλά δεν κουνιόταν! Σημαίνει αυτό κάτι;

Και η δεύτερη ερώτηση...θα έχετε δει σε κάποιο περιοδικό που δίνουν έναν κρύσταλλο κάθε φορά και ένα βιβλίο που μιλάει για το συγκεκριμένο κρύσταλλο. Ξέρει κανείς αν αξίζει τον κόπο; 'Η να είναι τίποτα κρύσταλλοι...μούφα;

Ευχαριστώ :-D
Άβαταρ μέλους
Sofoula

Δημοσίευση από Sofoula »

meinall έγραψε: Η πρώτη είναι ότι μου έπεσε χθες βράδυ από τα χέρια ο λευκός μου χαλαζίας. Τον κοίταξα κι έχει ένα μικρό κοψιματάκι. Δεν ξέρω αν ήταν από πριν ή αν έγινε. Τί μπορώ να κάνω γι' αυτό?
Ω, τι σύμπτωση! Και μένα έπεσε ο αγαπημένος μου χαλαζίας και έπαθε ένα κοψιματάκι. Επειδή όμως αυτό του έκανε και ρωγμούλα, για να μην βαθύνει και τελικά μου χαλάσει όλος, θα πάω να κόψω το σημείο που έχει την ρωγμή και να τον γυαλίσω (κοινώς, να τον κάνω βοτσαλάκι).
Αν φοβάσαι πως μπορεί να σου σπάσει, κάνε το ίδιο, αλλιώς απλά βάλτον σε χώμα για κάποιο διάστημα και σύντομα θα είναι μια χαρά.! :-D
meinall έγραψε: Και η δεύτερη ερώτηση...θα έχετε δει σε κάποιο περιοδικό που δίνουν έναν κρύσταλλο κάθε φορά και ένα βιβλίο που μιλάει για το συγκεκριμένο κρύσταλλο. Ξέρει κανείς αν αξίζει τον κόπο; 'Η να είναι τίποτα κρύσταλλοι...μούφα;

Ένα περιοδικό που έδινε μια σφαίρα ροζ χαλαζία? Και κόστιζε 1 euro, ε?
Ο κρύσταλλος είναι αληθινός, αν κρίνω από την προσωπική μου επαφή μαζί του. Αν βέβαια έχεις έντονες αμφιβολίες μπορείς να ρωτήσεις σε κάποιο μαγαζί με κρυστάλλους (πχ Αλμπαντάκη).

Παρόλαυτά, αν αποφασίσεις να ξεκινήσεις την συγκεκριμένη συλλογή, έχε υπόψιν πως οι επόμενες τιμές θα είναι πολύ μεγαλύτερες (8-10 euro). Είναι κλασσική κίνηση τα πρώτα 3 περίπου τεύχη να είναι πολύ φθηνά και να ανεβαίνουν σταδιακά.
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night...

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
meinall

Δημοσίευση από meinall »

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Φυσικά και σε εμπιστεύομαι στην αίσθησή σου του χαλαζία. Νομίζω η τιμή που έγραφε για τα επόμενα ήταν στα 6 και κάτι. Το γνωρίζω, αλλά μου αρέσει επίσης η ιδέα των βιβλίων, άσε που μου γυάλισε ο ροζ χαλαζίας (έχω, αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία, όλοι οι ροζ μου γυαλίζουν).

Όσο για το χώμα, γλάστρα δεν έχω και η επόμενη κίνηση είναι να το θάψω στο κοντινό παρκάκι. Με κίνδυνο να μου το ξεθάψει κανένα περίεργο σκυλάκι. Νομίζω ότι ο χαλαζίας μου θα προτιμούσε να μείνει με το κόψιμο παρά να τον φάει κανένας σκύλος :P

Επιστροφή στο “ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ”