ΑΥΡΑ ΣΩΜΑ

Valia

Δημοσίευση από Valia »

μπήκα στο site να ψάξω, και μου άρεσε πολύ το Lady Portia. Διάβασα και την ερμηνεία και έμεινα!!! ακριβώς αυτό σκεφτόμαι τον τελευταίο καιρό ότι αποτελεί πρόβλημα για μένα!! τελικά δεν είναι τυχαία η επιλογή.... και στην αρχή μου φαινόταν περίεργο ότι απλά διαλέγεις κάτι, έτσι, επειδή σε "τραβάει"....

"For those who judge themselves too strongly. Brings justice and balance. Helps in clearing vibrations of fear both within and without. Teaches us discrimination."
:-( :-(
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

Δημοσίευση από Danielli »

Valia έγραψε:"For those who judge themselves too strongly. Brings justice and balance. Helps in clearing vibrations of fear both within and without. Teaches us discrimination."
:-( :-(
The story of our life!!!!! :D :D :D :D ;)
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Valia

Δημοσίευση από Valia »

:x
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Βάσω, υπάρχει ειδικός τρόπος απ' ότι κατάλαβα για να τα χρησιμοποιήσεις?? ή απλά κάνεις επάλειψη στο σώμα???
έχω γράψει παραπάνω, Βάλια μου, για τον τρόπο χρήσης... :-D

απλή επάλειψη μπορει να φαίνεται, αλλά δεν είναι... @};-

όλα μπορεί να φαίνονται απλά, άλλά για να είναι πραγματικά απλά, χρειάζεται εμείς πρώτα να νιώσουμε την βαθύτερη αξία τους... ;)
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από Valia »

ωραία!! :x άρα κάνουμε αυτό που έχεις γράψει!!! ;) :-D :-D :-D
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

Δημοσίευση από galazia_sfaira »

όλα μπορεί να φαίνονται απλά, άλλά για να είναι πραγματικά απλά, χρειάζεται εμείς πρώτα να νιώσουμε την βαθύτερη αξία τους... Clipeste din ochi
:thumbsup:
Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!

"Αφίεσθε Ημών"
Nαταλία-Νεφέλη

Δημοσίευση από Nαταλία-Νεφέλη »

Μπορεί η ερώτησή μου να φαίνεται αστεία ωστόσο θέλω να συγουρευτώ. Εκανα ήδη κάποια θεραπεία ομοιοπαθητικής που αφορούσε στο ξεπάγωμα συναισθημάτων, στην αποκρυστάλωσή τους. Ο ομοιοπαθητικός μου μου είπε ότι θα ήταν κάλο για άλλον ένα μήνα να επαναλάβω την θεραπεία. Η ερώτησή μου τώρα είναι η εξής: Η θεραπεία μου με το Αύρα σώμα υπάρχει περίπτωση να μπλοκαριστεί ή να παρουσιαστεί προβλημα κατά την διάρκειά της; Μπορώ να την κάνω ανενόχλητη παράλληλα με την ομοιοπαθητική θεραπεία ή μήπως είναι καλύτερα να περιμένω ένα μήνα μέχρι να τελειώση η ομοιοπαθητιή θεραπεία; Απ' ότι κατάλαβα από αυτά που μου έγραψες Βάσω μου είναι πιθανόν και να συνεργαστούν οι δύο θεραπείες μεταξύ τους;
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Μπορείς να την κάνεις Ναταλί μου, παράλληλα...

Οι θεραπείες δεν αντιστέκονται μεταξύ τους, όταν έχουν αποδέκτη το σώμα, την ψυχή και το πνεύμα, αφου σκοπός τους είναι να εναρμονίσουν τα πεδία μας.

Τα συναισθήματα είναι ένας τομέας των ψυχοπνευματικών μας πεδίων, που όμως επιδρά καταλυτικά και στην φυσική μας συνείδηση και κατ' επέκταση στο σώμα μας.

Η φαινομενική προστασία που παρέχει το "πάγωμα" των συναισθημάτων, είναι η φυσική άμυνα του νου μας, που κυριαρχεί στην φυσική ζωή μας.
Η "θεραπεία" λοιπόν δεν περιλαμβάνει μόνο την σωματική "διαστρέβλωση", αλλά επεμβαίνει στην εσωτερική της ρίζα, που είναι η άγνοια του Εαυτού...

΄Οταν ανοίγονται οι εσωτερικοί δρόμοι και μπορούμε να έχουμε πρόσβαση στον Εαυτό μας, ο ψυχικός πόνος κατανοείται και δεν είναι ασυνείδητος. Η "βλάβη" που επιτρέψαμε να συμβεί είναι αποτέλεσμα της εσωτερικής μας άγνοιας.

Η θεραπευτική φροντίδα όλων των ολιστικών "συστημάτων", δεν ανακουφίζει μόνο το σώμα, αλλά μας δίνει την δυνατότητα να αφυπνίσουμε την δυναμική μας, ώστε να αναπτυχθούμε μεσα από την συναισθηματική, νοητική και πνευματική μας ολοκλήρωση...

@};-
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Συμφωνά κι εγω με τα παραπανω Ναταλι μου.Κι εγω εκανα ομοιπαθητική και μπορω να σου επιβεβαιώσω οτι δεν δρα μονο σε ενα επιπεδο.
Τι σου εδωσε ο ομοιπαθητικος σου; >:d<

"Αφίεσθε Ημών"
Nαταλία-Νεφέλη

Σας ευχαριστώ πολύ και τις δύο!!! :x :x :x @};- @};- :P :P :P Σφαιρούλα μου ο ομοιοπαθητικός μου μου έδωσε κάτι χάπια. Το natriuma moriaticum 10 to natriuma moriaticum 12 και το psorium 200 ch/4, όπως επίσης και το rescue remedy από τα ανθοϊάματα Bach. Περιτό να πω ότι όλα μου ανοίξανε οχι πόρτες αλλά....πύλες ολόκληρες, μέσα σε μόνο έναν μήν α!!!! Τώρα θα τα επαναλάβω. Βέβαια μαντέψτε ποιός πληρωσε τη νύφη!!! Μάλλον η μάνα μου! :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) Είδε μια Ναταλή ξαφνικά που από προβατο έγινε ύαινα!!!! Οτι είχα μέσα μου γι αυτήν το έβγαλα!!!! Από εκεί που δεν μιλούσα δεν εκδηλωνόμουνα ποτέ τα άκουσε όλα μαζεμενα!!! Βέβαια καλά μας έκανε. Τώρα πια ξέρει πως όταν ανοίγει το στόμα της για να ξεφορτωθεί τα πικρόχολα αισθήματα της και να φορτώσει στους άλλους και κυρίως σε εμενα θα έχει επιπτώσεις!! Και τώρα μου φέρετε ελεινά αλλά....συγκρατημένα και έχει επιγνωση του πως νιώθω κι εγώ γι αυτήν κι έχει μαζευτεί λίγο. Ο γιατρός μου είπε οτι στο δεύτερο γύρο της θεραπείας ακόμα κι αν ξεσπάσω κι άλλο πρέπει να μάθω σιγά σιγά να μην εστιάζομαι σε αυτήν γιατί απλά μου βγάζει και θυμό που έχω προς εμένα που επέτρεψα να μου συμβούν καποια πράγματα αλλά να μάθω να αγαπώ και να φροντίζω τον εαυτό μου. Οταν μου έδωσες Βασούλα μου τη θεραπεία μου στο Αύρα σώμα ήμουν πλέον βέβαιη ότι το αγαπημένο μου σύμπαν δουλεύει ολοταχώς προς την εσωτερική μου ανάπτυξη για αυτό ευγνωμονώ και εσένα και το Σύμπαν και ότι άλλο σιγα-σιγά με ξεδιπλώνει στο να γνωρίσω την Ναταλή και να την αγαπήσω.
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

Νεφελη μου σε ρωτησα γιατι αν ψαξεις για το Νατριουμ Μουριατικουμ θα δεις οτι πιανει θεματα απο το επεκεινα ;) .Και η ομοιπαθητική λειτουργει σε βαθος απλά με αγωγή μεχρι να μπορεσεις εσυ να γινεις Νατριουμ μουριατικουμ...

"Αφίεσθε Ημών"
Nαταλία-Νεφέλη

galazia_sfaira έγραψε:Νεφελη μου σε ρωτησα γιατι αν ψαξεις για το Νατριουμ Μουριατικουμ θα δεις οτι πιανει θεματα απο το επεκεινα ;) .Και η ομοιπαθητική λειτουργει σε βαθος απλά με αγωγή μεχρι να μπορεσεις εσυ να γινεις Νατριουμ μουριατικουμ...
Δεν το κατάλαβα σφαιρούλα μου καλά αυτό για το natrium moriaticum!! Τι ενοείς επέκεινα; Τι ενοείς για την αγωγή ομοιπαθητικής να λειτουργεί σε βάθος μεχρι να γίνω εγώ αυτό; Συγνωμη μου φάνηκε λιγο κινέζικο. Που μπορώ να βρώ πληροφορίες για το natrium moriaticm ;
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

ψάξε στο google και θα σου βγαλει για το Νατριουμ...ειναι φάρμακο που κυριως συστηνεται για θλιψη...και μάλιστα μη αναγνωρίσιμη.Την καλυπτουμε καμια φορα με το να ειμαστε σε εγρήγορση αλλα μεσα μας..βαθειά....κάτι υπαρχει που δεν το εχουμε φερει στην επιφανεια.
Οταν λοιπον αυτο το φερουμε στην επιφανεια και το φωτισουμε ...τοτε δεν εχουμε αναγκη απο βοηθεια του φαρμάκου.
ΑΥτο εννοω.
Γενικά και περα απο την ομοιπαθητική ολα όσα μας συμβαίνουν ειναι απο ..πολύ μακρια και βαθειά.....το ξερεις! >:d<

"Αφίεσθε Ημών"
Nαταλία-Νεφέλη

>:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<
Άβαταρ μέλους
margaritarenia

Δημοσίευση από margaritarenia »

Ναταλι.......... >:d< >:d< >:d< :x
Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου :romance-heartbeating:
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog

Επιστροφή στο “ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ - ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ”