"For those who judge themselves too strongly. Brings justice and balance. Helps in clearing vibrations of fear both within and without. Teaches us discrimination."

The story of our life!!!!!Valia έγραψε:"For those who judge themselves too strongly. Brings justice and balance. Helps in clearing vibrations of fear both within and without. Teaches us discrimination."
![]()
έχω γράψει παραπάνω, Βάλια μου, για τον τρόπο χρήσης...Βάσω, υπάρχει ειδικός τρόπος απ' ότι κατάλαβα για να τα χρησιμοποιήσεις?? ή απλά κάνεις επάλειψη στο σώμα???
Δεν το κατάλαβα σφαιρούλα μου καλά αυτό για το natrium moriaticum!! Τι ενοείς επέκεινα; Τι ενοείς για την αγωγή ομοιπαθητικής να λειτουργεί σε βάθος μεχρι να γίνω εγώ αυτό; Συγνωμη μου φάνηκε λιγο κινέζικο. Που μπορώ να βρώ πληροφορίες για το natrium moriaticm ;galazia_sfaira έγραψε:Νεφελη μου σε ρωτησα γιατι αν ψαξεις για το Νατριουμ Μουριατικουμ θα δεις οτι πιανει θεματα απο το επεκεινα ;) .Και η ομοιπαθητική λειτουργει σε βαθος απλά με αγωγή μεχρι να μπορεσεις εσυ να γινεις Νατριουμ μουριατικουμ...