Απιστία!!!

Συντονιστής: Emmaki

Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Eμμανουέλα, αν δεν είσαι έτοιμη για αυτήν την "ένωση", θα την προσπεράσεις όπως άλλες...
Γιατί δεν θα καταλάβεις το "άγγιγμα" ... και θα παραμείνεις στα "εξωτερικά" εμπόδια!!!

Προετοιμάζεσαι γι' αυτήν, με μόνο στολίδι την αγνότητα!!!
:D :D :D
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Emmaki »

Εννοείται Βάσω....είναι αδύνατον να το βρεις αν δεν το νιώσουν πρώτα όλα σου τα κύτταρα!!!
nikos

Δημοσίευση από nikos »

Έτσι όπως το πάμε θα το κάνουμε reikiτσοντοcenter μου φαίνεται!
Εικόνα
There is a difference between knowing the path and walking the path
nikos

Δημοσίευση από nikos »

Καλά σταματάω (από αυτό το τόπικ!)
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

:D :D :D :D

κοίτα!

Εικόνα

Εικόνα

Δημοσίευση από nikos »

Πιτυρίδα ή ξηροδερμία έχει ο τύπος??? :lol: :lol: :lol:
(καλά καλά το βουλώνω!)
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

:shock: :shock: :shock:
μα που εστιάστηκες βρε παιδάκι μου!!

Αυτό είδες?

τσ, τσ, τσ!!!!!

την μύτη αλά Φαράω δεν την είδες? :D

Εικόνα

Δημοσίευση από nikos »

Συνεχίζουμε εδώ από τα "ανέκδοτα" :wink: :roll:
Εμμανουέλα λες:
Και να σου πω κάτι....συμφωνώ με το φλερτ...με το θαυμασμό του ωραίου φύλου....συμφωνώ με το ματάκι!!!!
Αλλά πιστεύω οτι η αγάπη είναι μια (άντε βαριά και η πρώτη μας αγάπη)..... και αν κάποιος/α λέει οτι αγαπάει 4-5 γυναίκες/άντρες ....................................
........... ή είναι ψεύτης ή δεν ξέρει να αγαπάει....!!!
Βασικά το ματάκι το θεωρώ χειρότερο με την έννοια της αποστολής διπλού μηνύματος στον αποδέκτη. Του λές :" έλα να παίξουμε" κι αν πλησιάσει ο άλλος/η άλλη τότε στρίβειν με ελαφρά πηδηματάκια. Ή κάνε το παιχνίδι ή μην το κάνεις. Αυτή είναι η άποψή μου. Το "κοίτα αλλά μην αγγίζεις" το θεωρώ διαταραχή στο χαρακτήρα και ανωριμότητα.
Όσο το αν ξέρει κάποιος να αγαπάει, το ξέρει μόνο ο ίδιος. Είχα άναφέρει σε προηγούμενη σελίδα πως πιστεύω πως με ένα σύντροφο μπορείς να πας σε βάθος. Δεν σημαίνει όμως πως δεν μπορείς να νιώσεις αγάπη (τέτοιου είδους) και για άλλο άνθρωπο. Πιστεύω πως ανθρώπους μπορείς να αγαπάς πολλούς ως φίλους, αλλά με κάποιον είσαι "κολλητός". Το ίδιο συμβαίνει και στον έρωτα για μένα. Η αγάπη δεν περιορίζεται. Επειδή έχει διαφορετικό βάθος δεν σημαίνει πως δεν είναι αληθινή ή δεν είναι αγάπη. Για μένα είναι ύβρις το να πω σε κάποιον "δεν ξέρει να αγαπά" ή "η αγάπη δεν είναι αυτό που εκφράζεις/δείχνεις κ.α" .
Τέσπα, οι προσωπικές μας ανάγκες δεν ορίζουν την αγάπη εν ολίγοις.
Αυτάάά :roll:
Άβαταρ μέλους
Spyros

Δημοσίευση από Spyros »

Συμφωνώ με το Νίκο σε αυτά.
"Είμαστε φτιαγμένοι από αστροσκόνη, είμαστε η ενσάρκωση του σύμπαντος που προσπαθεί να καταλάβει τον εαυτό του."
Άβαταρ μέλους
Emmaki
Site Admin

Δημοσίευση από Emmaki »

Nίκο, Σπύρο αναγνωρίζω σίγουρα το δικαίωμά σας να μοιράζεστε την ερωτική αγάπη με όσους θέλετε και μπορείτε…Δεν θα διαφωνήσω με το δικαίωμα του καθένα…αλήθεια.

Όμως όποιος ξέρει να αγαπάει δεν αφήνει και τον άλλον στην άγνοια…
Τι σημαίνει ερωτική αγάπη σε βάθος και ερωτική αγάπη στα ρηχά??? Αυτό δεν καταλαβαίνω…
Τι σημαίνει προσωπικές ανάγκες;;; Προσωπική ανάγκη είναι να θέλω να με αγαπούν και να μου το δείχνουν..............................;
Εσάς αυτό δεν σας ενδιαφέρει;;

Ας κλείσουμε όμως το θέμα εδώ…γιατί δεν θα βγάλουμε άκρη.
Θεωρώ τις απόψεις σας ανδρικό "φαινόμενο" που δηλώνει αυτοεπιβεβαίωση και ναρκισισμό!
Και γι' αυτό σταματάω…
Πάντως δεν θα μου άρεσε ο σύντροφός μου να μοιράζεται τις απόψεις σας…άσε που δεν θα ήταν σύντροφός μου!!! :roll: :roll:

8)
Άβαταρ μέλους
Spyros

Δημοσίευση από Spyros »

Κοίτα Εμμανουέλα, έχεις δίκιο κι εσύ έτσι όπως το θέτεις.
Όπως έχω ξαναπεί δεν είναι εύκολο να εύκολο να πεις ακριβώς αυτό που θέλεις , εκτός κι αν μιλάς στον άλλο.

Οπότε δε θα κάνω κι εγώ άλλο σχόλιο για την ώρα, κυρίες και κύριοι, από κοντά!
Για άντε να συναντιόμαστε, κάποιοι είμαστε ακόμα Αθήνα...
"Είμαστε φτιαγμένοι από αστροσκόνη, είμαστε η ενσάρκωση του σύμπαντος που προσπαθεί να καταλάβει τον εαυτό του."
nikos

Δημοσίευση από nikos »

Όμως όποιος ξέρει να αγαπάει δεν αφήνει και τον άλλον στην άγνοια
Ποια άγνοια? τι εννοείς?
Τι σημαίνει προσωπικές ανάγκες;;; Προσωπική ανάγκη είναι να θέλω να με αγαπούν και να μου το δείχνουν..............................;
Εσάς αυτό δεν σας ενδιαφέρει;;
Φυσικά και με ενδιαφέρει! Το πως μου το δείχνουν είναι το θέμα. Αν το ορίζει κάποιος πως "πιστεύω και νιώθω ό,τι το να με αγαπάει κάποιος εκδηλώνεται έτσι" και δεν εισπράττει αυτό που έχει ανάγκη να δεχτεί, θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα στην επικοινωνία. Τότε μάλλον δεν σου κάνει ο τρόπος του άλλου/άλλης. Δεν πάει να πει όμως πως ο άλλος δεν σε αγαπάει.
"Το να θέλω να με αγαπούν και να μου το δείχνουν" είναι παντελώς γενικό κι αόριστο και δεν συγκεκριμενοποιείται έτσι όπως το θέτεις. Ή εκτός αν μιλάς για την αγάπη έτσι όπως την έχεις εσύ στο μυαλό σου και έτσι πιστεύεις πως πρέπει να είναι τελικά.
Μάλλον αυτό λες( ? )
Θεωρώ τις απόψεις σας ανδρικό "φαινόμενο" που δηλώνει αυτοεπιβεβαίωση και ναρκισισμό
Θεώρησε ό,τι θέλεις, δική σου γνώμη είναι. Όπως και η δική μου είναι στο προηγούμενο ποστ.
Τι σημαίνει ερωτική αγάπη σε βάθος και ερωτική αγάπη στα ρηχά??? Αυτό δεν καταλαβαίνω
Τι σημαίνει κολλητός σου? τι σημαίνει φίλος σου? τι σημαίνει γνωστός σου?. Εξελίσεις ίσως και μοιράζεσαι τα ίδια πράγματα. Στο ίδιο βάθος? στο ίδιο εύρος?
Δεν θα διαφωνήσω με το δικαίωμα του καθένα
Ούτε εγώ.
Για άντε να συναντιόμαστε, κάποιοι είμαστε ακόμα Αθήνα...
Χλωμό φαίνεται όπως πάει Σπύρο...
Άβαταρ μέλους
Emmaki
Site Admin

Δημοσίευση από Emmaki »

Ποια άγνοια? τι εννοείς?
Εννοώ Νίκο οτι δε μπορείς εσυ να λες στον άλλον οτι τον αγαπάς και να μην του αφήνεις το περιθώριο να αισθανθεί αυτή την αγάπη...την αγάπη σου!!
"Το να θέλω να με αγαπούν και να μου το δείχνουν" είναι παντελώς γενικό κι αόριστο και δεν συγκεκριμενοποιείται έτσι όπως το θέτεις. Ή εκτός αν μιλάς για την αγάπη έτσι όπως την έχεις εσύ στο μυαλό σου και έτσι πιστεύεις πως πρέπει να είναι τελικά.
Μάλλον αυτό λες( ? )
Όχι δεν λέω έτσι....
Δεν θεωρώ την αγάπη δεδομένη και θέλω ο άλλος που είναι μαζί μου να μου δίνει την αγάπη αυτή κάθε μέρα...αν δε μπορεί κάθε μέρα, δεν πειράζει...όσο πιο συχνά μπορεί....αρκεί να μου το δείχνει...

Μήπως τώρα καταλαβαίνεις τι θέλω να πω;;;;

Γιατί όταν είσαι με κάποιον/α είσαι για αυτό που είναι και για αυτό που σου προσφέρει....
Και θα σου κάνω και μια ερώτηση........

Θα ήθελες η γυναίκα που είναι δίπλα σου να σε αγαπάει και απλά να στο λέει χωρίς καμία ένδειξη;;;;
Να μη σε αγκαλιάζει...να μην ενδιαφέρεται για την καθημερινότητά σου....για τις στιγμές που θεωρείς εσύ σημαντικές αλλά είναι ασήμαντες για κείνην.....

Γιατί αυτό μου λες....Σε αγαπάω γιατί στο λέω!
Τι σημαίνει κολλητός σου? τι σημαίνει φίλος σου? τι σημαίνει γνωστός σου?. Εξελίσεις ίσως και μοιράζεσαι τα ίδια πράγματα. Στο ίδιο βάθος? στο ίδιο εύρος?
Με τους φίλους μου, κολλητούς ή όχι.........δεν κάνω ΣΕΞ!!!!
Με κάποιον που αγαπάω ερωτικά θα κάνω.....λογικό δεν είναι;;;;

Με τους φίλους, γνωστούς, κολλητούς...καλύπτω την ανάγκη της διασκέδασης, του γέλιου, της τρέλλας, της ασφάλειας να μιλήσω σε κάποιον που θα με ακούσει....
Όχι οτι με τον σύντροφο μου δεν τα καλύπτω...απλώς με διαφορετικό τρόπο...ΕΡΩΤΙΚΟ!!!! :wink:

Εντάξει;;;;

Δεν θα διαφωνήσω με το δικαίωμα του καθένα

Ούτε εγώ.
Δεν έχει νόημα να πείσουμε ο ένας τον άλλον....απλά έχουμε διαφορετικές αντιλήψεις επι του θέματος!!!
nikos

Δημοσίευση από nikos »

Δεν έχει νόημα να πείσουμε ο ένας τον άλλον....απλά έχουμε διαφορετικές αντιλήψεις επι του θέματος!!!
Μα ναι.. διάλογο κάνουμε!
Εννοώ Νίκο οτι δε μπορείς εσυ να λες στον άλλον οτι τον αγαπάς και να μην του αφήνεις το περιθώριο να αισθανθεί αυτή την αγάπη...την αγάπη σου!!
Μάλλον ξανθαίνω :roll: και πάλι δεν καταλαβαίνω... γιατί να μην του αφήνεις το περιθώριο να αισθάνεται την αγάπη σου?
Γιατί όταν είσαι με κάποιον/α είσαι για αυτό που είναι και για αυτό που σου προσφέρει....
Εγωιστικό μου ακούγεται αυτό. Δεν είσαι και για αυτά που νιώθεις και προσφέρεις κι εσύ? ή αυτό εννοείς επίσης?
Δεν θεωρώ την αγάπη δεδομένη και θέλω ο άλλος που είναι μαζί μου να μου δίνει την αγάπη αυτή κάθε μέρα...αν δε μπορεί κάθε μέρα, δεν πειράζει...όσο πιο συχνά μπορεί....αρκεί να μου το δείχνει...
Δεν αντιλέγω και δεν νομίζω πως είχαμε διαφορά σε αυτό, αλλά στον τρόπο. Αυτό που λέω είναι πως ο καθένας έχει δικούς του τρόπους εκδήλωσης.
Και θα σου κάνω και μια ερώτηση........

Θα ήθελες η γυναίκα που είναι δίπλα σου να σε αγαπάει και απλά να στο λέει χωρίς καμία ένδειξη;;;;
Να μη σε αγκαλιάζει...να μην ενδιαφέρεται για την καθημερινότητά σου....για τις στιγμές που θεωρείς εσύ σημαντικές αλλά είναι ασήμαντες για κείνην.....

Γιατί αυτό μου λες....Σε αγαπάω γιατί στο λέω!
Η γυναίκα που είναι δίπλα μου τα έχει όλα αυτά και νιώθει πως τα εισπράττει κι από εμένα, για αυτό είμαστε και μαζί. Εννοώ το ό,τι νιώθει αγάπη από και προς, το ίδιο κι εγώ. Ξέρεις στην αρχή νιώθαμε και οι δύο σε πολλά πράγματα πως "κάτι συμβαίνει". Με την επικοινωνία, το χρόνο και το χώρο που δώσαμε ο ένας στον άλλο αντιληφθήκαμε τη μοναδικότητά μας και στην εκδήλωση των συναισθημάτων μας. Πράξεις που μας φαίνονταν "ξένες" άρχισαν να είναι "ο κόσμος του άλλου" και μέσα από την ψυχική επαφή επεξεργαστήκαμε και επεξεργαζόμαστε το χαρακτήρα μας (που είχε κι έχει πεποιθήσεις κι άλλων :wink: ) και είδαμε το άνοιγμα της επαφής αυτής. Δεν χρειάζεται να υπάρχει μια εξίσωση ώστε αν ο άλλος την πληρεί τον αγαπάς. Μαθαίνεις να εκδηλώνεις "το αγαπώ δίχως όρους" και στο χαρακτήρα.
Μου εκδηλώνει την αγάπη της με τρόπους που ήταν "περίεργοι" και "ξένοι" για εμένα. Ένιωθα μέσα σε αυτό όμως τα αισθήματά της. Αυτός ήταν ο μοναδικός της τρόπος, αυτός που γνώριζε, αυτός που ήξερε για να τα εκδηλώσει. Έπρεπε να πω "δεν με αγαπάει γιατί δεν εκδηλώνεται έτσι ή αλλιώς?" γιατί "θέλει πολύ ή λίγο χρόνο να είναι μακριά μου /κοντά μου" Στην ουσία έλεγα:γιατί δεν είναι εγώ? ,οι πεποιθήσεις μου?, τα πρότυπά μου?, οι αξίες μου?
Δηλαδή στα γενέθλιά μου που είναι η πιο συμβολική μέρα για εμένα δεν μου είχε κάνει κάτι δώρο κάποια χρονιά για χ προσωπικούς λόγους. Έπρεπε να βγάλω συμπέρασμα από τη στιγμή? Έχω ένα καταπράσινο δάσος , το απολαμβάνω και το φροντίζω, θα δώσω βάση στα άρρωστα δέντρα? ( εκτός κι αν αρχίσουν να μολύνουν άλλα). Σιγά μην σταματούσε η ευχαρίστηση εξ'αιτίας αυτών.
Με τους φίλους μου, κολλητούς ή όχι.........δεν κάνω ΣΕΞ!!!!
Με τους φίλους, γνωστούς, κολλητούς...καλύπτω την ανάγκη της διασκέδασης, του γέλιου, της τρέλλας, της ασφάλειας να μιλήσω σε κάποιον που θα με ακούσει....
Όχι οτι με τον σύντροφο μου δεν τα καλύπτω...απλώς με διαφορετικό τρόπο...ΕΡΩΤΙΚΟ!!!!
’ρα το θέμα σου είναι πως στον έρωτα είσαι μονογαμική κι αυτό χρειάζεσαι για να είσαι καλά. Εγώ πιστεύω πως συναίσθημα ερωτισμού νιώθεις και μπορείς να εκδηλώσεις και σε άλλους/ες...
Διαφορετική αντίληψη και ανάγκες δηλαδή, όπως προείπες :)
Άβαταρ μέλους
Emmaki
Site Admin

Δημοσίευση από Emmaki »

1.
Μάλλον ξανθαίνω
Η πολύ παρέα με ξανθούς...αυτά κάνει... :lol:

2.
Εγωιστικό μου ακούγεται αυτό
Γιατί καταλαβαίνεις αυτά που θέλεις;;;;
Σου εξηγώ τόσην ώρα....εσυ λες οτι εσυ εκδηλώνεις με διαφορετικό τρόπο την αγάπη σου απο οτι μπορεί να θέλει ο άλλος.....
Και σου απαντάω οτι ο άλλος μπορεί να θέλει να είσαι πιο εκδηλωτικός για να νιώσει αυτή σου την αγάπη.....

Ο καθένας λοιπόν συμφωνώ οτι έχει διαφορετικό τρόπο να δείχνει την αγάπη του...απλά όμορφο είναι να του το δείχνεις και να μην αφήνεις απλά να εννοείται!!!!
Μήπως τώρα το καταλαβαίνεις καλύτερα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Αφου λοιπόν με τη σύντροφό σου έχεις αυτού του είδους τη σχέση, γιατί λες οτι μπορείς να αισθανθείς ερωτική αγάπη, έλξη και εγω δεν ξέρω τι άλλο για άλλους;;;
Και εδω δεν τίθεται θέμα μονογαμικότητας....αλλά αληθινής αγάπης.....
Γιατί στην ηλικία των 20-25 το καταλαβαίνω να κοιτάς...γιατί ακόμα ψάχνεσαι.....

Στην ηλικία όμως των 30 που οι σχέσεις είναι πιο συνειδητοποιημένες...δεν θα έπρεπε να υπάρχει αυτό που λέμε......σε αγαπάω.....αληθινά....και μόνο εσένα;;;;;
Λέω τώρα εγώ!

και μη μου πεις οτι η ηλικία των 30ν δεν απέχει πολύ απο τα 25....γιατί εσυ τώρα μόλις μου περιέγραψες μια ιδανική σχέση......γιατί εγώ να θέλω να κοιτάξω αλλού άμα τα έχω όλα στον άνθρωπό μου;;;;;;
Εγώ πιστεύω πως συναίσθημα ερωτισμού νιώθεις και μπορείς να εκδηλώσεις και σε άλλους/ες...
Ναι κάποια στιγμή στη ζωή σου μπορεί να βρεις ή να ερωτευθείς και κάποιον άλλον...το θέμα είναι οτι άμα είσαι καλά με τον άνθρωπό σου γιατί να προχωρήσεις......;;;;;;;;

8)

Επιστροφή στο “ΣΧΕΣΕΙΣ”