Γιατί δεν θα καταλάβεις το "άγγιγμα" ... και θα παραμείνεις στα "εξωτερικά" εμπόδια!!!
Προετοιμάζεσαι γι' αυτήν, με μόνο στολίδι την αγνότητα!!!

Συντονιστής: Emmaki
Βασικά το ματάκι το θεωρώ χειρότερο με την έννοια της αποστολής διπλού μηνύματος στον αποδέκτη. Του λές :" έλα να παίξουμε" κι αν πλησιάσει ο άλλος/η άλλη τότε στρίβειν με ελαφρά πηδηματάκια. Ή κάνε το παιχνίδι ή μην το κάνεις. Αυτή είναι η άποψή μου. Το "κοίτα αλλά μην αγγίζεις" το θεωρώ διαταραχή στο χαρακτήρα και ανωριμότητα.Και να σου πω κάτι....συμφωνώ με το φλερτ...με το θαυμασμό του ωραίου φύλου....συμφωνώ με το ματάκι!!!!
Αλλά πιστεύω οτι η αγάπη είναι μια (άντε βαριά και η πρώτη μας αγάπη)..... και αν κάποιος/α λέει οτι αγαπάει 4-5 γυναίκες/άντρες ....................................
........... ή είναι ψεύτης ή δεν ξέρει να αγαπάει....!!!
Ποια άγνοια? τι εννοείς?Όμως όποιος ξέρει να αγαπάει δεν αφήνει και τον άλλον στην άγνοια
Φυσικά και με ενδιαφέρει! Το πως μου το δείχνουν είναι το θέμα. Αν το ορίζει κάποιος πως "πιστεύω και νιώθω ό,τι το να με αγαπάει κάποιος εκδηλώνεται έτσι" και δεν εισπράττει αυτό που έχει ανάγκη να δεχτεί, θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα στην επικοινωνία. Τότε μάλλον δεν σου κάνει ο τρόπος του άλλου/άλλης. Δεν πάει να πει όμως πως ο άλλος δεν σε αγαπάει.Τι σημαίνει προσωπικές ανάγκες;;; Προσωπική ανάγκη είναι να θέλω να με αγαπούν και να μου το δείχνουν..............................;
Εσάς αυτό δεν σας ενδιαφέρει;;
Θεώρησε ό,τι θέλεις, δική σου γνώμη είναι. Όπως και η δική μου είναι στο προηγούμενο ποστ.Θεωρώ τις απόψεις σας ανδρικό "φαινόμενο" που δηλώνει αυτοεπιβεβαίωση και ναρκισισμό
Τι σημαίνει κολλητός σου? τι σημαίνει φίλος σου? τι σημαίνει γνωστός σου?. Εξελίσεις ίσως και μοιράζεσαι τα ίδια πράγματα. Στο ίδιο βάθος? στο ίδιο εύρος?Τι σημαίνει ερωτική αγάπη σε βάθος και ερωτική αγάπη στα ρηχά??? Αυτό δεν καταλαβαίνω
Ούτε εγώ.Δεν θα διαφωνήσω με το δικαίωμα του καθένα
Χλωμό φαίνεται όπως πάει Σπύρο...Για άντε να συναντιόμαστε, κάποιοι είμαστε ακόμα Αθήνα...
Εννοώ Νίκο οτι δε μπορείς εσυ να λες στον άλλον οτι τον αγαπάς και να μην του αφήνεις το περιθώριο να αισθανθεί αυτή την αγάπη...την αγάπη σου!!Ποια άγνοια? τι εννοείς?
Όχι δεν λέω έτσι...."Το να θέλω να με αγαπούν και να μου το δείχνουν" είναι παντελώς γενικό κι αόριστο και δεν συγκεκριμενοποιείται έτσι όπως το θέτεις. Ή εκτός αν μιλάς για την αγάπη έτσι όπως την έχεις εσύ στο μυαλό σου και έτσι πιστεύεις πως πρέπει να είναι τελικά.
Μάλλον αυτό λες( ? )
Με τους φίλους μου, κολλητούς ή όχι.........δεν κάνω ΣΕΞ!!!!Τι σημαίνει κολλητός σου? τι σημαίνει φίλος σου? τι σημαίνει γνωστός σου?. Εξελίσεις ίσως και μοιράζεσαι τα ίδια πράγματα. Στο ίδιο βάθος? στο ίδιο εύρος?
Δεν έχει νόημα να πείσουμε ο ένας τον άλλον....απλά έχουμε διαφορετικές αντιλήψεις επι του θέματος!!!Δεν θα διαφωνήσω με το δικαίωμα του καθένα
Ούτε εγώ.
Μα ναι.. διάλογο κάνουμε!Δεν έχει νόημα να πείσουμε ο ένας τον άλλον....απλά έχουμε διαφορετικές αντιλήψεις επι του θέματος!!!
Μάλλον ξανθαίνω :roll: και πάλι δεν καταλαβαίνω... γιατί να μην του αφήνεις το περιθώριο να αισθάνεται την αγάπη σου?Εννοώ Νίκο οτι δε μπορείς εσυ να λες στον άλλον οτι τον αγαπάς και να μην του αφήνεις το περιθώριο να αισθανθεί αυτή την αγάπη...την αγάπη σου!!
Εγωιστικό μου ακούγεται αυτό. Δεν είσαι και για αυτά που νιώθεις και προσφέρεις κι εσύ? ή αυτό εννοείς επίσης?Γιατί όταν είσαι με κάποιον/α είσαι για αυτό που είναι και για αυτό που σου προσφέρει....
Δεν αντιλέγω και δεν νομίζω πως είχαμε διαφορά σε αυτό, αλλά στον τρόπο. Αυτό που λέω είναι πως ο καθένας έχει δικούς του τρόπους εκδήλωσης.Δεν θεωρώ την αγάπη δεδομένη και θέλω ο άλλος που είναι μαζί μου να μου δίνει την αγάπη αυτή κάθε μέρα...αν δε μπορεί κάθε μέρα, δεν πειράζει...όσο πιο συχνά μπορεί....αρκεί να μου το δείχνει...
Η γυναίκα που είναι δίπλα μου τα έχει όλα αυτά και νιώθει πως τα εισπράττει κι από εμένα, για αυτό είμαστε και μαζί. Εννοώ το ό,τι νιώθει αγάπη από και προς, το ίδιο κι εγώ. Ξέρεις στην αρχή νιώθαμε και οι δύο σε πολλά πράγματα πως "κάτι συμβαίνει". Με την επικοινωνία, το χρόνο και το χώρο που δώσαμε ο ένας στον άλλο αντιληφθήκαμε τη μοναδικότητά μας και στην εκδήλωση των συναισθημάτων μας. Πράξεις που μας φαίνονταν "ξένες" άρχισαν να είναι "ο κόσμος του άλλου" και μέσα από την ψυχική επαφή επεξεργαστήκαμε και επεξεργαζόμαστε το χαρακτήρα μας (που είχε κι έχει πεποιθήσεις κι άλλωνΓιατί όταν είσαι με κάποιον/α είσαι για αυτό που είναι και για αυτό που σου προσφέρει....
Και θα σου κάνω και μια ερώτηση........
Θα ήθελες η γυναίκα που είναι δίπλα σου να σε αγαπάει και απλά να στο λέει χωρίς καμία ένδειξη;;;;
Να μη σε αγκαλιάζει...να μην ενδιαφέρεται για την καθημερινότητά σου....για τις στιγμές που θεωρείς εσύ σημαντικές αλλά είναι ασήμαντες για κείνην.....
Γιατί αυτό μου λες....Σε αγαπάω γιατί στο λέω!
’ρα το θέμα σου είναι πως στον έρωτα είσαι μονογαμική κι αυτό χρειάζεσαι για να είσαι καλά. Εγώ πιστεύω πως συναίσθημα ερωτισμού νιώθεις και μπορείς να εκδηλώσεις και σε άλλους/ες...Με τους φίλους μου, κολλητούς ή όχι.........δεν κάνω ΣΕΞ!!!!
Με τους φίλους, γνωστούς, κολλητούς...καλύπτω την ανάγκη της διασκέδασης, του γέλιου, της τρέλλας, της ασφάλειας να μιλήσω σε κάποιον που θα με ακούσει....
Όχι οτι με τον σύντροφο μου δεν τα καλύπτω...απλώς με διαφορετικό τρόπο...ΕΡΩΤΙΚΟ!!!!
Η πολύ παρέα με ξανθούς...αυτά κάνει... :lol:Μάλλον ξανθαίνω
Γιατί καταλαβαίνεις αυτά που θέλεις;;;;Εγωιστικό μου ακούγεται αυτό
Ναι κάποια στιγμή στη ζωή σου μπορεί να βρεις ή να ερωτευθείς και κάποιον άλλον...το θέμα είναι οτι άμα είσαι καλά με τον άνθρωπό σου γιατί να προχωρήσεις......;;;;;;;;Εγώ πιστεύω πως συναίσθημα ερωτισμού νιώθεις και μπορείς να εκδηλώσεις και σε άλλους/ες...