Νίκο, το 9 μου έδωσε την αίσθηση του "εγώ για μένα".
Και αυτό νιώθω σαν τον κεντρικό άξονα που στηρίζονται τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά.
Αυτό λοιπόν νομίζω ότι θα ήταν η περιγραφή σου, αν θα ήθελα να συγκρίνω αυτά που έγραψα, με αυτά που νιώθω για σένα.
Βέβαια, για ένα 3αράκι που δεν μπορεί να πάει παραπέρα, αυτό το "εγώ για μένα" μπορεί να περιέχει αρκετό εγωισμό.
Και ένα απλό 3αράκι θα σου έλεγε ότι θυμός, υπεροψία και επιθετικότητα είναι αποκυήματα ενός εγωισμού, και αν κάποιος δεν μπορεί να σε "νιώσει", μένουν σαν κύρια χαρακτηριστικά σου και συμβαδίζουν με αυτά που μας λέει ο Αρης!
΄Ομως για ένα 3αράκι σαν και μένα, το "εγώ για μένα" περιέχει όλη την αγάπη που χρειάζεται κανείς για τον Εαυτό του να βιώσει αρχικά. Η άγάπη για τον Εαυτό έρχεται στην αρχή με οριοθέτηση, για να φτάσει στην πληρότητα και μετά να γίνει σκέτο "Εγώ".
Μέσα λοιπόν στο "εγώ για μένα" διακρίνω την γενναιότητα και το θάρρος σε σένα, διακρίνω την δύναμη και την ετοιμότητα, διακρίνω την ισορροπία και την τόλμη. Διακρίνω την ανάγκη για πλήρη γνώση της ύλης μέσα από αντιμετώπιση δυσκολιών, που πολλές φορές μεταφράζεται και σε "μάχη".
Διακρίνω επίσης την ανάγκη "οπισθοχώρησης" για να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου, όχι σαν άπομόνωση, αλλά σαν σταθεροποίηση των δυνάμεων του Αρη.
Πέννη σε ενδιαφέρει πολύ αυτό!
ΑΡΙΘΟΣ 9 ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΣ 3
Ο αριθμός 3 είναι ένας από τους καλυτερους αριθμούς για τα άτομα 9. Το 9 πολλαπλάσιο του 3, είναι αριθμός που χαρίζει εκπληκτικες διαχειριστικές και οργανωτικές ικανότητες. Αυτό είναι ευεργετικό για τα 3. Τα άτομα 3 αποδέχονται την εξουσία των 9. Η παρουσία των 3 δίνει στα άτομα 9 ψυχολογική βοήθεια και εσωτερική δύναμη. Με την σειρά τους τα άτομα 9 βοηθούν τα 3 να ωριμάσουν και να εξελιχθούν.
Τα άτομα 9 οφελούνται πάντα από τα 3, που τους φέρνουν έμπνευση και χαρά και με την συντροφιά των οποίων νιώθουν ανάλαφρα, πιο κεντραρισμένα και λιγότερο διστακτικά.
Τα άτομα 9 λοιπόν θα έπρεπε να επιλέξουν τα 3 για κάθε είδους σχέση, είτε πρόκειται για φιλία, σχέση, γάμο, συνεργασία, είτε για ημερομηνία συνάντησης και αριθμό κατοικίας.
Ο αριθμός 9 κυβερνιέται από τον ΄Αρή, φίλο του Δία κι έτσι οι αριθμοί 3 και 9 είναι φιλικοι μέταξύ τούς. Ο αριθμός 3 φέρνει τύχη στον 9 και το 9 είναι ωφέλιμο για το 3.
Αυτοί οι δύο αριθμοί συγκροτούν μια καλή ομάδα που δουλεύουν σκληρά για να επιτύχουν στην ζωή τους. ΄Εχουν αμοιβαία οφέλη. Τα άτομα 3 μπορούν χωρίς κανένα πρόβλημα να επιλέξουν τα άτομα 9. Τα άτομα 9 βοηθιούνται από τις καλές συμβουλές των ατόμων 3, που, με την σειρά τους, οφελούνται κι αυτά, μιας και τα άτομα 9 οργανώνουν και κανονίζουν τα πάντα για λογαριασμό των 3. Τα άτομα 9 προωθούν την ανάπτυξη και την επιτυχία των ατόμων 3.