Βάσω γειά σου! χρόνια πολλά!Vaso έγραψε:Νirava χρειάζεσαι βοήθεια για τις παραθέσεις?![]()
Θέλεις να σβύσεις κάποια από τα ίδια τοπικ?![]()
:roll:
Τι συμβαίνει?
Θα ήθελα να παραμείνει μόνο το τελευταίο μήνυμά μου !
Ευχαριστώ!! σόρρυ
Συντονιστής: Vasoula
Βάσω γειά σου! χρόνια πολλά!Vaso έγραψε:Νirava χρειάζεσαι βοήθεια για τις παραθέσεις?![]()
Θέλεις να σβύσεις κάποια από τα ίδια τοπικ?![]()
:roll:
γιατι θεματοφυλακες θεωρουν εαυτον και ολοι αυτοι που σφαζονται στο ονομα της εκαστοτε 'θρησκειας' που πρεσβευουν..Αν εγώ θεωρήσω ότι μπορώ να δώσω μερικά ακόμα σύμβολα στους ανθρώπους που έρχονται για μύηση στο Ουσούι Ρέικι, πιστεύω ότι θα όφειλα με ειλικρίνεια, να τους το πω...Να τους πω, ότι η δική μου έμπνευση έφερε στο δρόμο μου δύο ακόμα σύμβολα και να τους ρωτήσω, αν τα θέλουν, ξεχωρίζοντας αυτήν την διαδικασία από το παραδοσιακό ρέικι, του οποίου αισθάνομαι κι εγώ όπως όλοι μας, θεματοφύλακας.
Θεωρώ πολύ σημαντική την ενημέρωση...΄Ετσι όποιος γνωρίζει τι παίρνει κατά την μύηση στο ρέικι, αυτό που μας κληρονόμησε ο Μικάο Ουσούι, θα δίνει και την έγκρισή του να πάρει και το "παραπάνω"...που, ξεκαθαρίζω, δεν θεωρώ σε καμία περίπτωση λάθος...Αλλά είναι παραπάνω...και δεν ανήκει στην παράδοση του ρέικι, έτσι όπως μεταφέρθηκε και σε εμάς από την Τακάτα!
dino ειναι η δευτερη φορα που γραφεις οτι ο οσσο δεν εχει δουλεια εδω και δεν καταλαβαινω πώς το εννοεις..dino---> (nb. Η σχολή του reiki είναι μία, Ushui Reiki και κανείς δέν πρέπει να κάνει εκπτώσεις σε αυτό που μυήται κατα την γνώμη μου. Η δέ γενεαλογία είναι σπουδαιότατη. Και για ναμήν ξεχνιόμαστε, ο Osho δέν έχει καμμιά δουλειά εδώ. )
Το ξέρω γλυκιά μου Satya, ότι καταλαβαίνεις την έννοια που ανάφερα την λέξη "θεματοφύλακας"...όμως επειδή ανατρίχιασα και μόνο με την παραπάνω πρόταση, να διευκρινήσω, για όσους δεν με ξέρουν, ότι θεωρώ την διαφύλαξη της αγνότητας και της αλήθειας του ρέικι, σημαντικό κομμάτι της διδασκαλίας του, ώστε η μύηση να γίνει με την απαιτούμενη αποδοχή...γιατι θεματοφυλακες θεωρουν εαυτον και ολοι αυτοι που σφαζονται στο ονομα της εκαστοτε 'θρησκειας' που πρεσβευουν
Και ίσως για μια φορά μετά από πολλά χρόνια εμπστεύομαι αυτή τη διαίσθηση μουκαι προχωράω στην επανάληψή τους.