Η ΛΕΥΚΗ ΠΑΠΑΡΟΥΝΑ
Re: Η ΛΕΥΚΗ ΠΑΠΑΡΟΥΝΑ
Χρυσουλίτσα«Μικρή μου να θυμάσαι, ότι η αγάπη σε γιάτρεψε, γιατί σε έκανε να καταλάβεις, ότι κάθε πλάσμα της φύσης είναι μοναδικό.»
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... 
«Μικρή μου να θυμάσαι, ότι η αγάπη σε γιάτρεψε, γιατί σε έκανε να καταλάβεις, ότι κάθε πλάσμα της φύσης είναι μοναδικό.»
ευχαριστούμε Χρισούλα
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή
Πολέμα και Οραματίσου !!!
Πολέμα και Οραματίσου !!!
Χρυσουλίτσα μου!τι υπέροχο παραμύθι!

Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
- margaritarenia
Χρυσουλίτα.......

Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
Αχ Χρυσουλίτσα, πόοοοοοοσο όμορφο!

Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.
Είμαι Άνθρωπος!
Είμαι Άνθρωπος!
- Δεκατριούλης
To ξαναδιαβασα λοιπόν!
Μα τι όμορφο!
Και όντως ταιριάζει πολύ με τις φωτογραφίες που έβαλα. Ειναι ανακατεμένες οι λευκες με τις κοκκινές παπαρούνες
Ειχες δει ποτέ λευκές παπαρούνες Χρυσούλα ή δουλεψε μονο η Φαντασία;
Μα τι όμορφο!
Και όντως ταιριάζει πολύ με τις φωτογραφίες που έβαλα. Ειναι ανακατεμένες οι λευκες με τις κοκκινές παπαρούνες
Ειχες δει ποτέ λευκές παπαρούνες Χρυσούλα ή δουλεψε μονο η Φαντασία;
Ας αφησουμε την κριτική για τους ανθρώπους γύρω μας και ας ακολουθησουμε τον δρόμο που δείχνει η καρδιά μας.
- CHRYSSOULA
ΠΟΤΕ Παναγιώτη!!!
Η Φαντασία ΜΟΝΟ!!! Είδα Λευκή Παπαρούνα πρώτη φορά στις φωτό από του Συγγρού!!
Μένει τώρα να ακούσουμε ότι οι σπόροι της χρησιμοποιούνται σε φαρμακευτική χρήση για επούλωση πληγών, δαγκώματα ζώων κλπ. για να γίνει πλήρης η εικόνα!!!
Πριν πολύ καιρό πάλι η Φαντασία μου είχε υπαγορεύσει ένα παραμύθι με σαλιγκάρια που το έκκριμα τους ήταν θεραπευτικό. Τότε απόρησα. !!!
Σήμερα το έκκριμα σαλιγκαριού χρησιμοποιείται σε καλλυντικά, σε επουλωτικές αλοιφές και αλλού.
Όλα στον χρόνο τους!!!!!

Η Φαντασία ΜΟΝΟ!!! Είδα Λευκή Παπαρούνα πρώτη φορά στις φωτό από του Συγγρού!!
Μένει τώρα να ακούσουμε ότι οι σπόροι της χρησιμοποιούνται σε φαρμακευτική χρήση για επούλωση πληγών, δαγκώματα ζώων κλπ. για να γίνει πλήρης η εικόνα!!!
Πριν πολύ καιρό πάλι η Φαντασία μου είχε υπαγορεύσει ένα παραμύθι με σαλιγκάρια που το έκκριμα τους ήταν θεραπευτικό. Τότε απόρησα. !!!
Σήμερα το έκκριμα σαλιγκαριού χρησιμοποιείται σε καλλυντικά, σε επουλωτικές αλοιφές και αλλού.
Όλα στον χρόνο τους!!!!!
Η Ευγνωμοσύνη δονεί κάθε κύτταρο μου !!!
Γλυκύτατο παραμυθάκι. Μου άρεσε που το ξαναδιάβασα

Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... 
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν. 
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα