Αγαπουλα μου γλυκια εσυ..Είναι σχεδόν αστείο, πως αυτός ο κόσμος είναι τόσο αχάριστος, που αν πας να γίνεις κάτι διαφορετικό, κάτι αυθεντικό, θα στραφεί εναντίον σου να σε εκδικηθεί. Το μόνο που σου επιτρέπεται είναι να ονειρεύεσαι μια άλλη ζωή, χωρίς να μπορείς να κουνηθείς πέρα από τον κύκλο που σου ορίζουν. Και ενώ το μέλλον που έβλεπα να σχεδιάζεται για μένα με έφερνε σε απελπισία, μια Ψυχή με βοήθησε να ακούσω αυτήν την ψιθυριστή φωνούλα που μου έλεγε:
Ψάξε μέσα σου... Βρες τον Ήλιο σου, γιατί όλα γυρνούν γύρω από τον Ήλιο. Βρες το Αστέρι σου και ακολούθησέ το, γιατί μόνο αυτό μπορεί να σου δείξει τον Δρόμο σου. Βρες το Θάρρος σου, την Δύναμή σου, τις Αρετές σου, που είναι ατελείωτες, όπως το Σύμπαν ή την Ανθρώπινη Ψυχή... Γιατί το μόνο που χρειάζεσαι για να Ζήσεις, είναι να είσαι ο Εαυτός σου...
΄Agalitsas έγραψε:![]()
![]()
![]()
Σοφάκι μου το μοίρασμα σου ακούμπησε καρδιά.
Μου έδωσε μια ακόμα πηγή δύναμης για να συνεχίσω να βρω και εγώ τον δικό μου Ήλιο![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Vaso έγραψε:Αυτό που ακούς από ένα αφτί, πες το σε κάποιο άλλο αφτί, διακήρυξε το πάνω στις στέγες.
Κανείς δεν ανάβει το λυχνάρι για να το βάλει κάτω από την καπνοδόχο ή σε κάποιο κρυφό μέρος,
αλλά το βάζει πάνω στον λυχνοστάτη, προκειμένου από μέσα και από έξω να βλέπουν το φως του
(Ευαγγέλιο του Θωμά)
Αυτό που ακούς από ένα αφτί, πες το σε κάποιο άλλο αφτί, διακήρυξε το πάνω στις στέγες.
Κανείς δεν ανάβει το λυχνάρι για να το βάλει κάτω από την καπνοδόχο ή σε κάποιο κρυφό μέρος,
αλλά το βάζει πάνω στον λυχνοστάτη, προκειμένου από μέσα και από έξω να βλέπουν το φως του
(Ευαγγέλιο του Θωμά)
Αυτό που ακούς από ένα αφτί, πες το σε κάποιο άλλο αφτί, διακήρυξε το πάνω στις στέγες.
(Ευαγγέλιο του Θωμά)
Μοιραστείτε παιδιά!!! Μοιράστείτε ότι θέλετε, ότι νιώθετε, ότι σκέφτεστε, ότι αισθάνεστε...!Βάσω έγραψε:Αυτό που ακούς από ένα αφτί, πες το σε κάποιο άλλο αφτί, διακήρυξε το πάνω στις στέγες.
(Ευαγγέλιο του Θωμά)