Όλοι όμως είναι Ελεύθεροι…όλοι ανεξαιρέτως!
Οι τάσεις μας είναι να ξαναβρούμε την αρχική Αρμονία…Και γι’ αυτό ίσως χρειαστεί και να «πεθάνουμε»…

Οι τάσεις μας είναι να ξαναβρούμε την αρχική Αρμονία…Και γι’ αυτό ίσως χρειαστεί και να «πεθάνουμε»…
Vaso έγραψε:Η Καλοσύνη δεν είναι ποιότητα...Είναι Ουσία του Σύμπαντος, είναι από μόνη της Νοημοσύνη και το μόνο που χρειάζεται να κάνει ένας άνθρωπος είναι να συνδεθεί ξανά μαζί της...Μετά όλα είναι πιο απλά...
ποσο μα ποσο ξεκαθαρο μου εγινε αυτο τελευταια!!! οτι φοβομουνα να δω η να αντιμετωπισω μεσα μου το εφερα στην ζωη μου με την μορφη ενος ανθρωπου! και προσπαθησα να συμφιλιωθω με ολο αυτο το σκοταδι και τους "δαιμονες" που δεν ηταν αλλα παρα δικα μου, και τα πολεμησα και τα φοβηθηκα, και οπισθοχωρησα και ξαναπολεμισα και επεκρινα και προσπαθησα να σωσω με το ζορι και αυτοτιμωρηθηκα και μονο ανοιχτη καρδια δεν ειχα.. στον φοβο ημουν.. την σκεπτομορφη που θα εβγαινε απο το σκοταδι φοβομουν και την ιδια στιγμη την ειχα ηδη βαλει στην ζωη μου για να δω αυτα που φοβαμαι και που αποφευγω.. και τελικα αυτο που φοβασαι και το αποφευγεις το ζεις καθε μερα! Βουτα επιτελους τι χειροτερο μπορεις να παθεις?? αντε κοριτσακι μου!!! ποσο ακομα??? (αρχισε το παραμιλητο!!!Vaso έγραψε:Δεν είναι δύσκολο να εξομοιώσoυμε την πνευματική με την φυσική μας Ζωή. Είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα...
Ίσως μας είναι δύσκολο τώρα να το αντιληφθούμε, ότι δεν χρειάζεται να κάνουμε διαφορετικά πράγματα για τον Δρόμο μας, απ' ότι για την Ζωή μας, γιατί τα δύο αυτά είναι Ένα...
Η επανασύνδεση με το αρμονικό μέσα μας, δεν έχει να κάνει με πόλεμο ή με ειρήνη, αλλά έχει να κάνει μόνο με το πως διαχειριζόμαστε αυτήν την Ελευθερία μας…
Κάποιοι απλά επιλέγουν να θεραπεύουν την δυσαρμονία με «τεχνικές», κάποιοι απλά επιλέγουν να θεραπεύουν την δυσαρμονία με μια ανοιχτή καρδιά…
[/quote]Οι τάσεις μας είναι να ξαναβρούμε την αρχική Αρμονία…Και γι’ αυτό ίσως χρειαστεί και να «πεθάνουμε»…
Τωρα το πιασαΔεν είναι δύσκολο να εξομοιώσoυμε την πνευματική με την φυσική μας Ζωή. Είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα...
Ίσως μας είναι δύσκολο τώρα να το αντιληφθούμε, ότι δεν χρειάζεται να κάνουμε διαφορετικά πράγματα για τον Δρόμο μας, απ' ότι για την Ζωή μας, γιατί τα δύο αυτά είναι Ένα...
Βάσω έγραψε:Δεν είναι δύσκολο να εξομοιώσoυμε την πνευματική με την φυσική μας Ζωή. Είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα...
...Νόμιζα πως είχα καταλάβει τι ήθελε να πει η Βάσω μας.Μπέττυ έγραψε:ποσο μα ποσο ξεκαθαρο μου εγινε αυτο τελευταια!!! οτι φοβομουνα να δω η να αντιμετωπισω μεσα μου το εφερα στην ζωη μου με την μορφη ενος ανθρωπου! και προσπαθησα να συμφιλιωθω με ολο αυτο το σκοταδι και τους "δαιμονες" που δεν ηταν αλλα παρα δικα μου, και τα πολεμησα και τα φοβηθηκα, και οπισθοχωρησα και ξαναπολεμισα και επεκρινα και προσπαθησα να σωσω με το ζορι και αυτοτιμωρηθηκα και μονο ανοιχτη καρδια δεν ειχα.. στον φοβο ημουν.. την σκεπτομορφη που θα εβγαινε απο το σκοταδι φοβομουν και την ιδια στιγμη την ειχα ηδη βαλει στην ζωη μου για να δω αυτα που φοβαμαι και που αποφευγω.. και τελικα αυτο που φοβασαι και το αποφευγεις το ζεις καθε μερα! Βουτα επιτελους τι χειροτερο μπορεις να παθεις?? αντε κοριτσακι μου!!! ποσο ακομα??? (αρχισε το παραμιλητο!!!![]()
![]()
)
Ευχαριστώ Βασούλα μου...Βάσω έγραψε:Αν δεν μπορείς ακέραια να εφαρμόζεις τον Λόγο του Πνεύματος, στην Ζωή σου, τότε τι να τις κάνεις τις επιγνώσεις?