ΒΡΕΧΕΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ...

Άβαταρ μέλους
nondas

Re: ΒΡΕΧΕΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ...

Δημοσίευση από nondas »

Όλοι όμως είναι Ελεύθεροι…όλοι ανεξαιρέτως!
Οι τάσεις μας είναι να ξαναβρούμε την αρχική Αρμονία…Και γι’ αυτό ίσως χρειαστεί και να «πεθάνουμε»…
:x @};-
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

:cry: :x @};-
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή

Πολέμα και Οραματίσου !!!
Άβαταρ μέλους
Ιωαννάκι

Δημοσίευση από Ιωαννάκι »

Οι τάσεις μας είναι να ξαναβρούμε την αρχική Αρμονία…Και γι’ αυτό ίσως χρειαστεί και να «πεθάνουμε»…
@};- @};- @};- @};- @};-
Θυμάμαι-Πιστεύω-Ζω :romance-heartbeating:
Όσο μακρύτερα ο Θεός, τόσο μακρύτερα πηγαίνω... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Giotoula

Δημοσίευση από Giotoula »

Vaso έγραψε:Η Καλοσύνη δεν είναι ποιότητα...Είναι Ουσία του Σύμπαντος, είναι από μόνη της Νοημοσύνη και το μόνο που χρειάζεται να κάνει ένας άνθρωπος είναι να συνδεθεί ξανά μαζί της...Μετά όλα είναι πιο απλά...
@};- @};- @};- :romance-heartbeating: :romance-heartbeating: :romance-heartbeating:
"Πολέμα και Οραματίσου"...
Άβαταρ μέλους
Μπεττουλα

Δημοσίευση από Μπεττουλα »

Vaso έγραψε:Δεν είναι δύσκολο να εξομοιώσoυμε την πνευματική με την φυσική μας Ζωή. Είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα...
Ίσως μας είναι δύσκολο τώρα να το αντιληφθούμε, ότι δεν χρειάζεται να κάνουμε διαφορετικά πράγματα για τον Δρόμο μας, απ' ότι για την Ζωή μας, γιατί τα δύο αυτά είναι Ένα...
ποσο μα ποσο ξεκαθαρο μου εγινε αυτο τελευταια!!! οτι φοβομουνα να δω η να αντιμετωπισω μεσα μου το εφερα στην ζωη μου με την μορφη ενος ανθρωπου! και προσπαθησα να συμφιλιωθω με ολο αυτο το σκοταδι και τους "δαιμονες" που δεν ηταν αλλα παρα δικα μου, και τα πολεμησα και τα φοβηθηκα, και οπισθοχωρησα και ξαναπολεμισα και επεκρινα και προσπαθησα να σωσω με το ζορι και αυτοτιμωρηθηκα και μονο ανοιχτη καρδια δεν ειχα.. στον φοβο ημουν.. την σκεπτομορφη που θα εβγαινε απο το σκοταδι φοβομουν και την ιδια στιγμη την ειχα ηδη βαλει στην ζωη μου για να δω αυτα που φοβαμαι και που αποφευγω.. και τελικα αυτο που φοβασαι και το αποφευγεις το ζεις καθε μερα! Βουτα επιτελους τι χειροτερο μπορεις να παθεις?? αντε κοριτσακι μου!!! ποσο ακομα??? (αρχισε το παραμιλητο!!! :)) :)) :)) )
Η επανασύνδεση με το αρμονικό μέσα μας, δεν έχει να κάνει με πόλεμο ή με ειρήνη, αλλά έχει να κάνει μόνο με το πως διαχειριζόμαστε αυτήν την Ελευθερία μας…
Κάποιοι απλά επιλέγουν να θεραπεύουν την δυσαρμονία με «τεχνικές», κάποιοι απλά επιλέγουν να θεραπεύουν την δυσαρμονία με μια ανοιχτή καρδιά…
[/quote]

:x >:d< >:d< >:d< >:d<
Η εσωτερική σπουδαιότητα του ανθρώπου είναι το Φως που τον ακολουθεί, όπου και να βρίσκεται...Να πολεμάει γι' αυτήν την σπουδαιότητα είναι το ζητούμενο
Άβαταρ μέλους
Ιωαννάκι

Δημοσίευση από Ιωαννάκι »

Δεν είναι δύσκολο να εξομοιώσoυμε την πνευματική με την φυσική μας Ζωή. Είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα...
Ίσως μας είναι δύσκολο τώρα να το αντιληφθούμε, ότι δεν χρειάζεται να κάνουμε διαφορετικά πράγματα για τον Δρόμο μας, απ' ότι για την Ζωή μας, γιατί τα δύο αυτά είναι Ένα...
Τωρα το πιασα :confusion-seeingstars: Αργω λιγο αλλα τα πιανω... :D
Θυμάμαι-Πιστεύω-Ζω :romance-heartbeating:
Όσο μακρύτερα ο Θεός, τόσο μακρύτερα πηγαίνω... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Μάνος

Δημοσίευση από Μάνος »

Βάσω έγραψε:Δεν είναι δύσκολο να εξομοιώσoυμε την πνευματική με την φυσική μας Ζωή. Είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα...
Μπέττυ έγραψε:ποσο μα ποσο ξεκαθαρο μου εγινε αυτο τελευταια!!! οτι φοβομουνα να δω η να αντιμετωπισω μεσα μου το εφερα στην ζωη μου με την μορφη ενος ανθρωπου! και προσπαθησα να συμφιλιωθω με ολο αυτο το σκοταδι και τους "δαιμονες" που δεν ηταν αλλα παρα δικα μου, και τα πολεμησα και τα φοβηθηκα, και οπισθοχωρησα και ξαναπολεμισα και επεκρινα και προσπαθησα να σωσω με το ζορι και αυτοτιμωρηθηκα και μονο ανοιχτη καρδια δεν ειχα.. στον φοβο ημουν.. την σκεπτομορφη που θα εβγαινε απο το σκοταδι φοβομουν και την ιδια στιγμη την ειχα ηδη βαλει στην ζωη μου για να δω αυτα που φοβαμαι και που αποφευγω.. και τελικα αυτο που φοβασαι και το αποφευγεις το ζεις καθε μερα! Βουτα επιτελους τι χειροτερο μπορεις να παθεις?? αντε κοριτσακι μου!!! ποσο ακομα??? (αρχισε το παραμιλητο!!! :)) :)) :)) )
...Νόμιζα πως είχα καταλάβει τι ήθελε να πει η Βάσω μας.
Έλα όμως που η Μπεττούλα με μπέρδεψε με την απάντηση της και τώρα πολύ αμφιβάλω αν αυτό που κατάλαβα ήταν και το σώστό...
Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει; Ευχαριστώ παιδάκια...
>:d< >:d< >:d<
Εικόνα

Αγάπη είναι να με αφήνεις να σε αγγίξω,
να με ακούς, ακόμα και όταν δεν μιλάω,
να με βλέπεις, ακόμα και όταν δεν είμαι δίπλα σου...
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Μάνο μου εγώ είμαι ξεκάθαρη με αυτό που θέλω να πω...

Η Μπεττούλα σε μπέρδεψε, γιατί κι αυτή μπερδεμένη είναι...Ο καθένας βιώνει τον δρόμο του με τον δικό του τρόπο και την Ζωή του επίσης...

Η πνευματικότητα χωρίς να εμπλακεί στην Ζωή μας είναι μια σκέτη ψευδαίσθηση και μια τεράστια φούσκα πνεύματος...

Αν δεν μπορείς ακέραια να εφαρμόζεις τον Λόγο του Πνεύματος, στην Ζωή σου, τότε τι να τις κάνεις τις επιγνώσεις?

:-??
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από Μάνος »

Βάσω έγραψε:Αν δεν μπορείς ακέραια να εφαρμόζεις τον Λόγο του Πνεύματος, στην Ζωή σου, τότε τι να τις κάνεις τις επιγνώσεις?
Ευχαριστώ Βασούλα μου... @};-
Έχω πολύ δρόμο ακόμα μπροστά μου... Ακόμα είμαι στη αφετηρία...
>:d< >:d< >:d<
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

μμμ...δεν θα το έλεγα με τόση σιγουριά, όσο εσύ, καρδούλα :* >:d< >:d< >:d< >:d<

Εικόνα

Δημοσίευση από Μάνος »

Ποιο απ' όλα Βάσω μου;
Το ότι είμαι στην αφέτηρία ή το ότι έχω πολύ δρομο ακόμα μπροστά μου;
>:d< >:d< >:d< >:d<
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

ναι! :)

και τα δύο είναι ίδια...Ούτε στην αφετηρία είσαι, και από την στιγμή που δεν είσαι στην αφετηρία, δεν ξέρεις και πόσο δρόμο έχεις μπροστά σου, αφού δεν ξέρεις πόσο δρόμο έχεις πίσω σου.`..

>:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<

Εικόνα

Δημοσίευση από Μάνος »

Ναι, ε...;;; :scratch:
Με μπερδεύεις... :doh:
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Έφη

Δημοσίευση από Έφη »

8->
Είμαι αυτό που είμαι !

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ARTYADIS

Δημοσίευση από ARTYADIS »

Μανούλη μου και μόνο που είσαι εδώ, σημαίνει ότι έχεις διανύσει κάμποσο δρόμο πριν.. Αυτό εννοεί η Βασούλα.. Στο μεταξύ από την στιγμή που μπήκες, ήδη έχεις περπατήσει.. κι έτσι.. δεν ξέρεις ακόμα πόσο δρόμο έχεις μπροστά σου!

Ότι έχεις, έχεις! Αλλά από σένα εξαρτάται πόσο ακόμα και με τι ρυθμό θα τον περπατήσεις! :lol: >:d< >:d<
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!

Επιστροφή στο “ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ - ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ”