πόσο αληθινό!!!Vaso έγραψε: Αν πιστεύουμε βαθιά ότι ο Άνθρωπος είναι Ον του Σύμπαντος, τότε θα έχουμε ένα υγιές καθρέφτισμα μαζί του.
Έχει Λογική και μια Φύση που Αγαπάει, είναι παιχνιδιάρικη και ερωτική, είναι τρυφερή, αυθόρμητη, επικοινωνιακή, δημιουργική.
Κλαίει, συγκινείται, λυπάται, χαίρεται, θυμώνει, χωρίς να κρίνει τα συναισθήματά του. Έχει ανάγκη το παιχνίδι και την διασκέδαση και είναι ανοιχτός στην Χαρά και στην Εμπιστοσύνη...μπορεί να παραδοθεί στον Εαυτο του, στο Σύμπαν και στους άλλους και αφήνεται να τραφεί και να λάβει...
Αυτή η ελεύθερη Φύση του Ανθρώπου μπορεί να αναπτύσσεται, να μοιράζεται, να είναι ζωντανή και να δημιουργεί Ζωή…
...Ειδικά στην οικογένεια (προσωπικό βίωμα), γιατί όταν χαμογελάς και είσαι χαρούμενος σε θεωρούν "ελαφρύ" (...και δεν εννοώ στα κιλά!!!Βάσω έγραψε:Ο χαρούμενος και ζωντανός Άνθρωπος με ανοιχτή καρδιά, δεν βρίσκει εύκολα καθρέφτισμα ούτε στην οικογένειά του, ούτε στην κοινωνία του, ούτε στην θρησκεία του και από εκεί αρχίζουν όλα...
Εχει μεγάλη σημασία το που θα επιλέξεις να πειθαρχήσεις...
Βασούλα μουΞέρεις, Μάνο μου, πόσες φορές έχω ευχηθεί να γεννιόταν ο άνθρωπος και να μην επέτρεπε να του πάρουν ούτε μισό μόριο Ψυχής?
Βρε αντε μου στα τσακίδια όλοι σας!!!!
ΜάνοVaso έγραψε:Εχει μεγάλη σημασία το που θα επιλέξεις να πειθαρχήσεις...
Ο Χριστός δε θεωρεί στην αρχή τον εαυτό του σαν ένα εξαιρετικό ον.
Είναι όπως είναι.
Οι άλλοι τον θεωρούν εξαιρετικό γιατί δεν είναι όπως ακριβώς εκείνος>>>