Στεφανάκο

αγόρια γλυκά, μέλη της αντρικής ομάδας .............. σας ευχαριστώ που μου δείχνετε στην πράξη τι σημαίνει να έχεις γεννηθεί άντρας

Βασούλα

Το να ξαναρχίσουμε δεν είναι ονειρική επιθυμία, είναι πια Απαίτηση και Απόφαση…
Αιώνες τώρα η Σοφία λέει "άνθρωπε, δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα, από το να είσαι ο Εαυτός σου"
ω ναι... δεν παει αλλο, ειναι το μονο σιγουρο.... δωσαμε Ψυχη τοσα χρονια για ψιχουλα, "γιατι ετσι μας μαθανε"... ομως πια μαθαμε οτι ειμαστε Ανθρωποι γιατι ειδαμε τον Ανθρωπο και μεσα απο το παραδειγμα της η Ψυχουλα μας σκιρτησε και αρχισε να αναγνωριζει τις ποιοτητες της... τα Θελω της... τις πραγματικες αναγκες της...Χρειάζεται πια ο άνθρωπος να αντιληφθεί τι είναι το εσωτερικό ισοζύγιο αξίας vs ποιότητας…Σαν το μήνυμα μας να είναι «δεν πάει άλλο»…
Αυτο το "δεν παει αλλο" ηχει μεσα μου σε καθε μου κυτταρο πια..δεν ηξερα τι ειναι βουρκος,λασπη..παρολο που ζουσα μεσα σ'αυτη,αντιστεκομουν να μαθω..και εγινα ενα μαζι της..γιατι ειναι και αυτο κομματι μου και οφειλα να το γνωρισω απο πολυ κοντα..Αυτή η εποχή φέρνει δυναμικά μπροστά μια Αλήθεια…Όλα τίθενται υπό αμφισβήτηση, καταρρέουν αρχές, αξίες και αρχέτυπα του προηγούμενου κύκλου, αλλά αυτό δεν μπορεί να γίνει ακαριαία...Υπάρχει ένα μεσοδιάστημα προσαρμογής που αλλάζει τις τάσεις μέχρι την εφαρμογή...
Χρειάζεται πια ο άνθρωπος να αντιληφθεί τι είναι το εσωτερικό ισοζύγιο αξίας vs ποιότητας…Σαν το μήνυμα μας να είναι «δεν πάει άλλο»…
Ειναι οντως μεγαλη η μαχη..γιατι οσο το ξεβολευω θυμωνει!Εχοντας αποταυτιστει ομως απο το ανωριμο κομματι που δεν ξερει τι του γινεται και ισως δεν θελει και να μαθει,το αλλο μου κομματι χαμογελα με αγαπη ετοιμο να του συμπαρασταθει και να το φροντισει μεχρι να νιωσει ασφαλεια..ναι, εγω θα το κανω αυτο!με υπομονη και επιμονη εχοντας στραμενο το βλεμμα μου σταθερα στη καρδια μου!Ποιος θα νικησει λετε?Και εδώ τώρα έρχεται το δίλημμα...Όταν κάποιος αποφασίζει να βρει τον Εαυτό του, έρχεται αντιμέτωπος με όλα εκείνα τα καθήκοντα, τις εντολές και τους προγραμματισμούς, έρχεται δηλαδή αντιμέτωπος με όλη του την ζωή, έτσι όπως την διαμόρφωσε σύμφωνα με όλα αυτά...Είναι μεγάλη η μάχη αυτή...Η μάχη του 3ου κέντρου...έτσι την ονομάζω...
Και δεν είναι ότι δεν ξέρει πια, είναι ότι δεν μπορεί να πιστέψει στην αλλαγή, γιατί η αλλαγή θα φέρει ίσως πόνο στην ήσυχη και βολεμένη ζωή του...Προτιμά να πονά η Ψυχή του, παρά να αναταράξει την "κόλασή" του...