Giota_ έγραψε:Βασούλα μου...![]()
![]()
Εμμάκι μου...![]()
Όσα Ευχαριστώ.... λίγα είναι....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:romance-heartsfade:

Giota_ έγραψε:Βασούλα μου...![]()
![]()
Εμμάκι μου...![]()
Όσα Ευχαριστώ.... λίγα είναι....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:romance-heartsfade:
Και λίγο θέλει για να τσακίσεις τούτες τις εντολές και να αρχίζεις να εκφράζεις το μέσα σου και έξω σου…
Θέλει κάποιος να σε οδηγήσει με Αγάπη, στο ότι μπορείς…
Ότι δεν είναι δα και τίποτα σπουδαίο, να Υπάρχεις με Χαρά…
Ότι δεν είναι δα και τίποτα αξιοκατάκριτο, να μαθαίνεις να Ζεις, χορεύοντας με την Ζωή, με καβαλιέρο το Σώμα σου…
Μέσα σε τούτον τον χώρο, ανοίγεται μια νέα οπτική για τον Χορό…
Γιατί ο Δρόμος της Αυτογνωσίας δεν είναι μόνο διαλογισμός και εσωστρέφεια…
Είναι να μάθεις να εφαρμόζεις κιόλας ό,τι η Ύπαρξη σου δίνει σαν δώρα για να Χαρείς που Υπάρχεις…
Πνευματικότητα και Φυσική Ζωή δεν είναι κάτι ξεχωριστό, το ένα από το άλλο…
Αν έχεις λόγο να ζεις, έχεις έναν μεγαλύτερο λόγο να Υπάρχεις με Χαρά μέσα σε τούτη την ίδια σου την Ζωή...Η διαφορά της Ζωής έγκειται στο Πάθος μόνο που την κάνεις να χορεύει μαζί σου…
Ότι δεν είναι δα και τίποτα αξιοκατάκριτο, να μαθαίνεις να Ζεις, χορεύοντας με την Ζωή, με καβαλιέρο το Σώμα σου…
Βασούλα μου εσύ δεν χρειάζεται να μάθεις τεχνική για να χορεύεις, γιατί η Ψυχή σου είναι ήδη Χορευτής..!ποτέ μην εμπιστεύεσαι έναν άνθρωπο που δεν θέλει ΄να μάθει να χορεύει...
άντε τώρα![]()
Και λίγο θέλει για να τσακίσεις τούτες τις εντολές και να αρχίζεις να εκφράζεις το μέσα σου και έξω σου…
Θέλει κάποιος να σε οδηγήσει με Αγάπη, στο ότι μπορείς…
Ότι δεν είναι δα και τίποτα σπουδαίο, να Υπάρχεις με Χαρά…
:crying-yellow: :crying-yellow: :crying-yellow:Μέσα σε τούτον τον χώρο, ανοίγεται μια νέα οπτική για τον Χορό…
Γιατί ο Δρόμος της Αυτογνωσίας δεν είναι μόνο διαλογισμός και εσωστρέφεια…
Είναι να μάθεις να εφαρμόζεις κιόλας ό,τι η Ύπαρξη σου δίνει σαν δώρα για να Χαρείς που Υπάρχεις…
Πνευματικότητα και Φυσική Ζωή δεν είναι κάτι ξεχωριστό, το ένα από το άλλο…
Αν έχεις λόγο να ζεις, έχεις έναν μεγαλύτερο λόγο να Υπάρχεις με Χαρά μέσα σε τούτη την ίδια σου την Ζωή...Η διαφορά της Ζωής έγκειται στο Πάθος μόνο που την κάνεις να χορεύει μαζί σου…
Φίλη μουυυυυ.....Emmanouela έγραψε:Εγω Ενεπνευσα εσας, αλλα Εσεις Εμπνευσατε εμενα να κοιτω το Οραμα με Αληθεια και Αγαπη και να δυναμωνει καθε Στιγμη η Θεληση μου!!!
Το Οραμα φωτιστηκε απο τις Καρδουλες μας και Σημερα μπορουμε να το αγγιξουμε Ολοι μας...γιατι ειναι ο Χωρος που Εμεις χτισαμε Μαζι...