ναι βασουλα μου σωστα...ευχομαι να βρω λιγο απο το φως σας.. και να βρω τον δρομο μου :lol: να σε ρωτισω κατι ασχετο αυτη την φορα? χτες στον διαλογισμο,σκεφτηκα αυθορμητα ενα ελαφι,μπορει να σημαινει κατι?
ναι βασω συγουρα...και οπως μου ειπαν και κατι φιλοι εδω στο chat (επειδη εχω ενα θεμα με τον χρονο,και βιαζομαι να τα κανω ολα γρηγορα,νοιωθω οτι δεν θα προλαβω την ζωη μου)και με την βοηθεια οπως ειπα απο τα παιδια,καταλαβα οτι αυτο που ηθελα να μου πει το ελαφι ειναι:οτι πρεπει να ξεπερασω το θεμα μου,το να τα προλαβω ολα?και συχρονος
να μου δινει δυναμη και αντοχη να συνεχισω?
solyk έγραψε:Danny μου,πολυ θα ηθελα..γιατι ειμαι πολυ περιφανη για το ρεικι, αλλα καποια πραγματα δεν τα λες σε ολους τους ανθρωπους και οταν ειναι ο πατερας σου,που δεν ακουει κουβεντα,ποσο μαλλον για κατι που ουτε καν ξερει,θα με περασει για τρελη,και θα μπορουσα να του μηλησω,αλλα πως?σε εναν ανθρωπο που δεν ακουει,και που παντα νωμιζει οτι εχει δικιο σε ολα.....
Το Ρεικι είναι πιό περήφανο για σένα...
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
προσπαθω να προλαβω την ζωη μου,επειδη στην ζωη που ζουμε,καπου στην γωνια περιμενει ο καρκινος...και ζητημα αν φτασω στα 60,και θελω να εχει μεγαλοσει η οικογενεια μου,ωστε να μπορει και χωρις εμενα.καταλαβες τωρα βασω γιατι εχω ενα θεμα με τον χρονο :( το παλευω ομως και κατι εχει αρχησει και γινεται γιατι οσο το σκεφτομαι τοτε σιγουρα θα ερθει...
solyk έγραψε:προσπαθω να προλαβω την ζωη μου,επειδη στην ζωη που ζουμε,καπου στην γωνια περιμενει ο καρκινος...και ζητημα αν φτασω στα 60,και θελω να εχει μεγαλοσει η οικογενεια μου,ωστε να μπορει και χωρις εμενα.καταλαβες τωρα βασω γιατι εχω ενα θεμα με τον χρονο :( το παλευω ομως και κατι εχει αρχησει και γινεται γιατι οσο το σκεφτομαι τοτε σιγουρα θα ερθει...
:shock: :shock: :shock:
Εχει κι άλλες γωνίες η ζωή!!!
Δεν είναι σίγουρο ότι άν τρέχεις και ανησυχείς,ότι θα αποφύγεις αυτό που φοβάσαι...
Μόνο για σήμερα!!!
Μόνο το σήμερα έχουμε..... και ας το ζήσουμε με ευγνωμοσύνη, με πάθος, με εμπιστοσύνη( και στην εμπιστοσύνη να ξέρεις ότι και η οικογένειά μας στην απουσία μας δεν θα χαθεί...)
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Αυτο προσπαθω να κανω να ζω την καθε μερα σαν να ειναι η τελευταια..εχω αρχησει να προσπαθω και αυτο και αυτο ειναι πολυ σπουδαιο για μενα χαιρομαι που εχω ανθρωπους σαν εσας,να με βοηθανε
Και μεις είμαστε τυχεροί που σε έχουμε!!! :lol: :lol:
Σήμερα έχω ξυπνήσει με το αίσθημα της περιπέτειας.... Είμαι φωτεινή και ανοικτή σε όοοοτι υπάρχει και έχει υπάρξει για μένα μέσα στο χρόνο!!!!!!
:lol: Σου αφιερώνω αυτό το αίσθημα- με την άδειά σου- με γλυκειά προσμονή , χαρά ,δημιουργία από εδώ μέχρι την πιό απόμερη ΓΩΝΙΑ του Σύμπαντος!!!
Danny μου ...μακαρι να μπορουσα και εγω να νοιωσω ετσι,αλλα οπως ειπαμε η προσπαθεια μετραει,μια μερα ειχα νοιωσει καπως ετσι,κατι ειναι και αυτο στην αρχη μου σας ευχαριστω ολους μεσα απο την καρδια μου