Βασικά δεν ηταν σαφής η ερώτησή μου, είχα πολλα στο μυαλό μου αλλά σίγουρα το κατάλαβα!!! Σε ευχαριστώ!!!!Vaso έγραψε:Ειρηνούλα, θέλω να πιστεύω ότι δεν κάνεις πλάκα...

Συντονιστής: Emmaki
Βασικά δεν ηταν σαφής η ερώτησή μου, είχα πολλα στο μυαλό μου αλλά σίγουρα το κατάλαβα!!! Σε ευχαριστώ!!!!Vaso έγραψε:Ειρηνούλα, θέλω να πιστεύω ότι δεν κάνεις πλάκα...
η πλάνη....Τουλάχιστον ας ξεκαθαρίσουμε με τις πλάνες, για να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε υγιείς σχέσεις και να προσπαθήσουμε για την μονιμότητά τους, μέσα σε υγιείς εσωτερικές καταστάσεις, οι οποίες μας προετοιμάζουν να «συναντήσουμε» τον άλλον άνθρωπο...
Κανένα "σ' αγαπώ" δεν πάει χαμένο, για την στιγμή που βιώνεται σαν αίσθημα, σαν κατάσταση μέσα σου...
Ευχαριστώ για όλο το ποστ Βασούλα μου!Τουλάχιστον ας ξεκαθαρίσουμε με τις πλάνες, για να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε υγιείς σχέσεις και να προσπαθήσουμε για την μονιμότητά τους, μέσα σε υγιείς εσωτερικές καταστάσεις, οι οποίες μας προετοιμάζουν να «συναντήσουμε» τον άλλον άνθρωπο...
Γιατί δεν είναι ούτε ο μπαμπάς μας, ούτε η μαμά μας…Είναι απλά ένας άλλος άνθρωπος, άξιος να αγαπηθεί, όπως και εμείς είμαστε άξιοι να αγαπηθούμε…
Δεν θα σταματησω να Σ'ευχαριστω για τον Λογο σου Βασουλα μου..Και αν έχεις συνηθίσει στην έλλειψη εκτίμησης, ο άλλος πάντα θα σου φαίνεται λίγος για να τον εκτιμήσεις, όπως και να είναι...Θα θέλεις το πολύ του, χωρίς να είσαι σε θέση να δεις το δικό σου λίγο…
Ετσι Φωτεινο μου...μου πήρε πολλά χρόνια και έχω ακόμα Δρόμο να διανύσω
για να δώσω έστω και για μια στιγμή χώρο να νιώσω την Ψυχή του άλλου
μια στιγμή που θα Θυμάμαι, όχι για την συγκεκριμένη "σχέση" αλλά για τον Άνθρωπο που είμαστε ρε γμτ