. Αυτό το όνειρο που έζησα μου έδειξε πόσο πληγώνει την καρδιά μας κάθε πράξη κακίας, εγωισμού και πλεονεξίας και πόσο την απελευθερώνει η αγάπη, η καλοσύνη και η συγχώρεση.!!
Χρυσουλα μου οτι χρειαζομουν να διαβασω αυτη τη στιγμη..Σ'ευχαριστω γλυκακι μου!!!
"Ευχαριστώ που βρίσκομαι μεσα στην Ανάσα Σου"!
---------------------------- Πολεμα και Οραματισου!
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
________________ Πολέμα και Οραματίσου!
HARIDEA έγραψε:Αυτό το όνειρο που έζησα μου έδειξε πόσο πληγώνει την καρδιά μας κάθε πράξη κακίας, εγωισμού και πλεονεξίας και πόσο την απελευθερώνει η αγάπη, η καλοσύνη και η συγχώρεση.!!
Μέσα από το ταξίδι φαντασίας που απλόχερα μας προσφέρεις, βγαίνουν και οι επιγνώσεις της Ζωής
Όσο πιο μακριά ο Θεός, τόσο μακρύτερα πηγαίνω...
Η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει.
Αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!!!
Πίστη και εμπιστοσύνη στο ότι όλα γεννήθηκαν για εσένα και εσύ γεννήθηκες για όλα, χωρίς να είσαι το κέντρο του Σύμπαντος, αλλά να νιώθεις σαν κέντρο σου το Σύμπαν...
Είσαι Αγάπη...Αν αυτό το αποδεχτείς και δεν το πολεμάς, τούτος ο θεός θα εξαφανιστεί από το Σύμπαν σου...
... "η Ψυχή δεν παίρνει αξίες από αυτό που κάνεις, αλλά από αυτό που νιώθεις όταν το κάνεις..." Β.Ν.
Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.
Είσαι Αγάπη...Αν αυτό το αποδεχτείς και δεν το πολεμάς, τούτος ο θεός θα εξαφανιστεί από το Σύμπαν σου...
... "η Ψυχή δεν παίρνει αξίες από αυτό που κάνεις, αλλά από αυτό που νιώθεις όταν το κάνεις..." Β.Ν.