Τα μάτια των άλλων

Άβαταρ μέλους
Ταρούλα

Re: Τα μάτια των άλλων

Δημοσίευση από Ταρούλα »

Και κάπου, κάπως, συμβαίνει ένα θαύμα και συναντάς έναν Άνθρωπο. Χωρίς επίκριση, χωρίς κριτήρια, χωρίς εικόνα. Και τότε, ίσως, να δεις τα πράγματα αλλιώς.
:cry: @};- @};- @};-

Παιδάκια γλυκά >:d< >:d< >:d<
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν. :romance-heartbeating:
O_ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ

Δημοσίευση από O_ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ »

Σοφακι,Ιωαννουλα :-( :x :x :x
Άβαταρ μέλους
Sofoula

Δημοσίευση από Sofoula »

Volvere έγραψε: Κυνισμός στο φουλ για πολλά χρόνια και καμάρωνα κιόλας που είχα πάντα ένα σχόλιο ειρωνικό για να απαξιώσω κάθε λογής συναίσθημα, από όπου κι αν ερχόταν.
Αχ βρε Ιωαννούλι >:d< >:d< >:d<

Volvere έγραψε:Μη φοβάσαι Σοφάκι κάποια στιγμη θα κουραστει να προσποιείται και θα αφήσει όλες του τις ευαισθησίες να ξεπροβάλλουν
Το εύχομαι και το οραματίζομαι, στην προσωπική μου εργασία... Όχι μόνο για τον αδερφό μου. Γιατί πραγματικά, αυτή η εσωτερική παραμόρφωση είναι δηλητήριο. Βλέπω πολύ κόσμο, απορροφημένο στα δικά του προβλήματα, να χλευάζει τις δυσκολίες των άλλων. Μια επιθετική άμυνα, που όμως μπορεί να σκοτώσει την ευαισθησία.

Αν ένα παιδί μάθει την συμπόνοια σαν αδυναμία, θα είναι δύσκολο να το ξεφορτωθεί από πάνω του. Το ότι αυτός ο κόσμος είναι κυνικός και εγωιστικός, είναι επίσης αποτελέσματα πόνου. Το βλέπω αυτό το τραυματισμένο κομμάτι :cry:

Είναι πιο εύκολο να γίνεται κάποιος ειρωνικός για τους άλλους που υποφέρουν, από το να συμπάσχει. Γιατί τότε θα νιώσει πως κάτι δεν πάει καλά σε αυτό το σύστημα και θα νιώσει την ανάγκη να το αλλάξει. Όμως είναι πολύ ασήμαντος, πολύ μικρός, πολύ ανάξιος για να αλλάξει αυτόν τον κόσμο, για να θεραπεύσει αυτόν τον κόσμο.
Και έτσι χτίζει άμυνες και κρύβει τον φως του.

Όμως η Ζωή είναι είναι βέβαιο ότι θα κερδίσει. @};- @};- @};-
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night...

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
JOANNA
Site Admin

Δημοσίευση από JOANNA »

Σοφάκι μου >:d< >:d<

:cry: :cry: @};-
Όπου είναι ο Εαυτός μας είναι και ο Θεός και όπου είναι ο Θεός είναι όλα....

Πολέμα και Οραματίσου

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Fotinoula

Δημοσίευση από Fotinoula »

Σοφάκι... @};- @};- @};- :x
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Άβαταρ μέλους
xristinaki

Δημοσίευση από xristinaki »

:-( @};-
Άβαταρ μέλους
AMALIA

Δημοσίευση από AMALIA »

Και κάπου, κάπως, συμβαίνει ένα θαύμα και συναντάς έναν Άνθρωπο. Χωρίς επίκριση, χωρίς κριτήρια, χωρίς εικόνα. Και τότε, ίσως, να δεις τα πράγματα αλλιώς.
Σοφακι... :cry: @};- >:d<
Άβαταρ μέλους
Μπεττουλα

Δημοσίευση από Μπεττουλα »

Σοφάκι... και εγώ έβρισκα πολλές φορές (μάλλον πάντα) τον εαυτό μου μέσα από τα μάτια των άλλων.. καλή με βλέπανε καλή αισθανόμουνα, ανεύθυνη με βλέπανε, ανεύθυνη γινόμουνα, όλες τις ταμπέλες τις έβαλα πάνω μου και είπα οτι αυτό είμαι... :-( :-( :x >:d< >:d< >:d<
Ευτυχώς... :x :x @};-
Η εσωτερική σπουδαιότητα του ανθρώπου είναι το Φως που τον ακολουθεί, όπου και να βρίσκεται...Να πολεμάει γι' αυτήν την σπουδαιότητα είναι το ζητούμενο
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

Σοφάκι :x >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή

Πολέμα και Οραματίσου !!!
Άβαταρ μέλους
Θοδωράκος

Δημοσίευση από Θοδωράκος »

Σοφάκι >:d< >:d< >:d<