ΕΝΑ ΜΟΙΡΑΣΜΑ...

Άβαταρ μέλους
Maraki
Site Admin

Re: ΕΝΑ ΜΟΙΡΑΣΜΑ...

Δημοσίευση από Maraki »

Α ρε Ευη..... :cry: :cry:

Σ' αγαπώ βαθιά, αγαπημένη μου φίλη από ψυχής.... @};-

Βάσω αγαπημένη μου, το ΟΡΑΜΑ ΣΟΥ........... :cry: @};-
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είμαι Παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο Δρόμος ο δικός μου προς εσένα...

Και ο Ιησούς είπε ότι μόνο τα παιδιά θα μπουν στο Βασίλειο των Ουρανών.

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Θοδωράκος

Δημοσίευση από Θοδωράκος »

Vaso έγραψε: το πιο τρομερό δεν το είπες...

πόσο οδυνηρό είναι, να είσαι ΄Ανθρωπος και να βλέπεις τους άλλους να νομίζουν ότι είναι μηχανές πίστης και υποταγής και να σε βρίζουν και από πάνω, που πας να διαταράξεις τα γρανάζια τους!!

αυτό που το πας?
Ουφ... :-( :-( :-(
Πολέμα και Οραματίσου @};-

Ανοίγω την Καρδιά μου στον Θεό. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

Δημοσίευση από Danielli »

Κοριτσάκι... @};- @};- @};- :cry:
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Άβαταρ μέλους
nondas

Δημοσίευση από nondas »

Εύη @};- @};- @};-
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Αχ Εουλι...! @};- 8-> >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

Ευάκι :cry: >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή

Πολέμα και Οραματίσου !!!
Άβαταρ μέλους
Ellaki

Δημοσίευση από Ellaki »

Αλλά εμείς δεν είμαστε καλοί εργάτες. Δεν είμαστε τερμίτες. Είμαστε Άνθρωποι, φτιαγμένοι (όπως έγραψε άλλος αγαπημένος) από το υλικό των άστρων. Κουβαλάμε τα άστρα μέσα μας, κουβαλάμε το Φως, κουβαλάμε το Πνεύμα.
Ας το τιμήσουμε επιτέλους. Ας κάνουμε τον κόπο να θυμηθούμε...

Συγκινήθηκα...
:-( :-( :-( @};-
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Λιζούλα

Δημοσίευση από Λιζούλα »

Ευούλα :-( @};- :x
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!!
Άβαταρ μέλους
Sofoula

Δημοσίευση από Sofoula »

Θοδωρής έγραψε: Ουφ... :-( :-( :-(
Ουφ ουφ πρωί πρωί...

Σκέτη έμπνευση είστε παιδάκια! Ευάκι μου... Σ'ευχαριστώ. Για το μοίρασμα, για την έμπνευση, για αυτήν την συγχρονικότητα.

Τόσες απλές Αλήθειες και δεν μπορούμε να τις δούμε... Πως να θυμηθούν οι άνθρωποι τον Εαυτό τους, τα αστέρια, τον πυρήνα του ατόμου, το μυστικό της Ζωής που πάλλεται μέσα τους, το ότι ήρθαν από Έρωτα σ'αυτόν τον κόσμο, ότι δεν είναι παιδιά των γονιών τους αλλά της Ύπαρξης?

Βασούλα μου, σε "βλέπω". Ντάξει απλά είναι απίστευτες οι αντοχές σου. >:d<
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night...

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Ντάξει απλά είναι απίστευτες οι αντοχές σου.
η Αγάπη, Σοφάκι μου...δεν μπορεί να στοχεύει παρά μόνο στον ΄Ερωτα της ΄Υπαρξης...

όλα τα άλλα είναι απλά φαινόμενα της απόστασης που διανύει το βέλος για να φτάσει από τον νου στην καρδιά και να συνθλίψει την αλαζονεία...

:)
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από Έφη »

Εύη σε ευχαριστούμε ! >:d<
Είμαι αυτό που είμαι !

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Fotinoula
Site Admin

Δημοσίευση από Fotinoula »

Ευάκι πολύ συγκινήθηκα :cry: @};- @};-

Σε ευχαριστώ πολύ για το μοίρασμα σου, για το ότι είναι όμορφο να βιώνεις την διαδρομή σου μεν μόνος αλλά και με το ένα χέρι δίπλα σε συντρόφους ψυχής @};- >:d< >:d< >:d<
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Άβαταρ μέλους
Evoula
Site Admin

Δημοσίευση από Evoula »

H Aλήθεια είναι απλή Σοφάκι μου. Απλά ο νους μας, περιπλέκει τα πάντα για να διαιωνιστεί ο εγκλωβισμός μας. Είναι ένα παιχνίδι ισχύος. Δες το έτσι.
Η Βάσω μου το έλεγε... "Θα έρθει κάποια στιγμή που θα δεις πόσο απλό είναι και θα γελάσεις". Και πράγματι γέλασα... >:d< >:d< >:d<
Είναι όμως τόσο δύσκολο να το πιστέψεις.... Είναι τόσο δύσκολο να πειθαρχήσεις και να μείνεις με πείσμα σε αυτό που η λογική σου και οι άλλοι σου λένε πως δεν υπάρχει και πως είναι ανοησία. Είναι τόσο δύσκολο να μετακινήσεις λίγο τον νου σου, από το φθαρτό στο αιώνιο. Από το άσχημο στο Όμορφο. Από την λογική στην Λογική. Από τον εγωισμό σου στην Αγάπη. Από την αδυναμία στην Δύναμη.

Είναι δύσκολο να παραδεχθείς πως αυτά που κοιτάς μέσα από τον καθρέφτη είναι ανάποδα. Πως ΕΣΥ δεν είσαι έτσι. Ούτε ο κόσμος σου θέλεις να είναι έτσι. Πως μπορείς να κάνεις την υπέρβαση.

Η Βάσω δεν μου έριξε ποτέ τηγάνια. Αλλά σε όλη την διάρκεια και όλη την πορεία της ομολογουμένως ταραχώδους σχέσης μας, μου έμπηγε μικρές σφήνες μέσα στο περιχαρακωμένο μου σύστημα. Σφήνες που δημιουργούσαν ρωγμές και μπέρδευαν τον ανθρωπάκο. Και κάθε φορά περνούσε λίγο περισσότερο φως, άφηνε λίγο περισσότερο χώρο στο πνεύμα.

Οι μάχες ήταν απίστευτες... Εξουθενωτικές! Γιατί ήταν και οι δύο μου πλευρές δυνατές. Και του πνεύματος μέσα μου να εκφραστεί αλλά και η περιχαράκωση του νου μου. Ήταν επώδυνο, όχι επειδή έτσι έπρεπε να είναι αλλά επειδή δεν άφηνα τα χαλινάρια. Επειδή ο νους μου, ήθελε να αποδείξει πως όλα είναι ψέμματα. Επειδή αδυνατούσε να αφεθεί με εμπιστοσύνη στο άγνωστο.

Δεν χρειάζεται να γίνει έτσι... Δεν είναι ο μόνος τρόπος. Αρκεί να αφεθούμε και να ακούσουμε. Μην περιμένουμε την Έμπνευση σαν κάτι θεόπνευστο που θα μας έρθει κάποια κατάλληλη στιγμή. Φέρουμε την Έμπνευση μέσα μας, γεννηθήκαμε έτσι και οι άνθρωποι, που έχουν διανύσει αυτή την απόσταση, λειτουργούν ως φάροι φωτεινοί, ως οδοδείκτες για μας. Αφού τα κατάφερε εκείνος, γιατί εγώ δεν μπορώ; Είμαι ελαττωματικό προϊόν; Όχι βέβαια, κανείς μας δεν είναι ελαττωματικός.
Απλά κάποιοι θέλουν, κάποιοι δεν τα παρατάνε και κάποιοι προτιμούν την εύκολη λύση. Αυτή είναι όλη η ουσία.΄

:x
"Ο Ειρηνικός πολεμιστής δεν πολεμάει το κακό αλλά αυξάνει μέσα του το καλό"

https://www.youtube.com/watch?v=SgbdTeIYV5Y"
Άβαταρ μέλους
AMALIA

Δημοσίευση από AMALIA »

Ετσι καρδουλα μου! :x >:d< :x

η Αγάπη, Σοφάκι μου...δεν μπορεί να στοχεύει παρά μόνο στον ΄Ερωτα της ΄Υπαρξης...

όλα τα άλλα είναι απλά φαινόμενα της απόστασης που διανύει το βέλος για να φτάσει από τον νου στην καρδιά και να συνθλίψει την αλαζονεία...
Ναι... :x :x :x
Άβαταρ μέλους
ARTYADIS

Δημοσίευση από ARTYADIS »

:romance-heartbeating: :romance-heartbeating: :romance-heartbeating: :romance-heartbeating: :romance-heartbeating: :romance-heartbeating: :romance-heartbeating: :romance-heartbeating:
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!

Επιστροφή στο “ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ”