ΟΙ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΙ...
Re: ΟΙ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΙ...
Αλεξ 

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

για μένα προσωπικά ήταν και είναι ακόμα μερικές φορές από της μεγαλύτερες παγήδες και προκλήσεις
δεν είχα πάρει χαμπάρι πόσο διαχωριστικά έβλεπα ασεινήδητα τους ανθρώπους και προ ρέικι και μετά ρείκι που χειροτέρεψε λίγο περισσότερο
η αλαζονεία μου έκανε πάρτυ ,λές και επειδή αποφάσησα να ασχοληθώ με κάποιο θεραπευτικό - πνευματικό σύστημα ,είχα κάνει και το μεγαλύτερο κατώρθωμα του κόσμου.
της ώρες της σιωπής βλέπω συνέχεια πόσο ύπουλα τρυπώνουνε οι αλαζονικές και διαχωριστικές σκέψεις και εκεί χρειάζεται εγρήγορση μεγάλη μέχρι να δουλευτεί και να ισσοροπίσω πάνω σε αυτό το θέμα
για μένα πλέον είναι αρκετά δύσκολη η συναστροφή μου με μη "" αφηπνισμένα "" άτομα και χρησιμοποιώ αυτή την λέξη γιατί δεν μου έρχεται άλλη τώρα
από την άλλη όμως το βλέπω και σαν μάθημα αυτό για μένα να μάθω να σέβομαι τον δρόμο που έχει διαλέξει η ψυχή του καθενός και να μην πέφτω στην παγήδα του σωτήρα.
ο εσωτερικός δρόμος χρειάζεται τελικά πολύ ταπεινότητα ,ένα χάρισμα που πολύ θέλω να καλλιεργήσω

πόσο σωστό είναι αυτόγενικά ο αφυπνισμένος άνθρωπος, είναι εκείνος που έχει τις μεγαλύτερες προσδοκίες, γιατί ένα μέρος της αφύπνισης το στηρίζει και λίγο στον πνευματικό του εγωισμό, στην αρχή...
για μένα προσωπικά ήταν και είναι ακόμα μερικές φορές από της μεγαλύτερες παγήδες και προκλήσεις
δεν είχα πάρει χαμπάρι πόσο διαχωριστικά έβλεπα ασεινήδητα τους ανθρώπους και προ ρέικι και μετά ρείκι που χειροτέρεψε λίγο περισσότερο
η αλαζονεία μου έκανε πάρτυ ,λές και επειδή αποφάσησα να ασχοληθώ με κάποιο θεραπευτικό - πνευματικό σύστημα ,είχα κάνει και το μεγαλύτερο κατώρθωμα του κόσμου.
της ώρες της σιωπής βλέπω συνέχεια πόσο ύπουλα τρυπώνουνε οι αλαζονικές και διαχωριστικές σκέψεις και εκεί χρειάζεται εγρήγορση μεγάλη μέχρι να δουλευτεί και να ισσοροπίσω πάνω σε αυτό το θέμα
για μένα πλέον είναι αρκετά δύσκολη η συναστροφή μου με μη "" αφηπνισμένα "" άτομα και χρησιμοποιώ αυτή την λέξη γιατί δεν μου έρχεται άλλη τώρα

από την άλλη όμως το βλέπω και σαν μάθημα αυτό για μένα να μάθω να σέβομαι τον δρόμο που έχει διαλέξει η ψυχή του καθενός και να μην πέφτω στην παγήδα του σωτήρα.
ο εσωτερικός δρόμος χρειάζεται τελικά πολύ ταπεινότητα ,ένα χάρισμα που πολύ θέλω να καλλιεργήσω

Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή
Πολέμα και Οραματίσου !!!
Ιωαννούλα, αυτό έχω διακρίνει εγώ στην κοινωνία των αφυπνισμένων...΄Οτι η αφύπνιση έχει δύο εμπόδια...Το ένα είναι η αλαζονεία και το άλλο είναι ο θεός.
Οι άνθρωποι που δεν έχουν καμία εσωτερική αφύπνιση, έχουν δυο εμπόδια...Το ένα είναι η αλαζονεία και το άλλο ο θεός΄.
Γι' αυτό λέω "μην παρακαλάτε τον θεό να σας δικαιώσει έναντι των εχθρών σας, γιατί είναι και δικός τους"
Ο σκοπός της αφύπνισης δεν είναι για να διαχωριστούν οι άνθρωποι, αλλά για να θυμηθούν ότι είναι ΑΝΘΡΩΠΟΙ

Οι άνθρωποι που δεν έχουν καμία εσωτερική αφύπνιση, έχουν δυο εμπόδια...Το ένα είναι η αλαζονεία και το άλλο ο θεός΄.
Γι' αυτό λέω "μην παρακαλάτε τον θεό να σας δικαιώσει έναντι των εχθρών σας, γιατί είναι και δικός τους"
Ο σκοπός της αφύπνισης δεν είναι για να διαχωριστούν οι άνθρωποι, αλλά για να θυμηθούν ότι είναι ΑΝΘΡΩΠΟΙ

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν. 

πολυ μεγαλη αληθεια!η αφύπνιση έχει δύο εμπόδια...Το ένα είναι η αλαζονεία και το άλλο είναι ο θεός.

Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
Από Έρωτα μας έδωσε τα μάτια Του και την καρδιά Του.Είναι αυτή η γλυκιά φωτιά που έχει Δύναμη όμοια με του κεραυνού και σε κάνει να Ζεις, και Αγαπάς, και προσφέρεις, χωρίς να περιμένεις τίποτα σαν αντάλλαγμα!
Στον αυθεντικό έρωτα δεν υπάρχει το παραμικρό προσωπικό όφελος!
Λιώνεις μέσα σε αυτή την φωτιά και όλα είναι όμορφα… Ο κόσμος όλος είναι όμορφος!!
Το ίδιο ένοιωθε και ο Ιησούς για τους ανθρώπους… Είχε Έρωτα μέσα του για όλους μας και αυτή ήταν η μορφή της Αγάπης Του.
Από Έρωτα έφτιαξε και ο Θεός την Πλάση και τον Άνθρωπο. Δεν περιμένει αντάλλαγμα…
Να Δούμε τον κόσμο Μας και να τον Νιώσουμε.
Να προσφέρουμε ότι μας προσέφερε, Έρωτα.
Όπως λέει η Βασούλα
Ότι λαμβάνεις ............. το λαμβάνεις από τον Θεό.
Ότι προσφέρεις ........... το προσφέρεις στον Θεό.
Όταν κλείνεις την πόρτα και αδυνατείς να λάβεις από τον θεό, τότε δεν έχεις τίποτε Αληθινό να προσφέρεις.
Αλέξανδρε σε ευχαριστώ

Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... 

Φωτεινή

""Να είμαστε πάντα εκεί που Θέλει η Ψυχή μας...Αυτό είναι Ελευθερία" Β.Ν.
Πολέμα και οραματίσου!
Πολέμα και οραματίσου!

μένω σε αυτό λοιπόνΓι' αυτό λέω "μην παρακαλάτε τον θεό να σας δικαιώσει έναντι των εχθρών σας, γιατί είναι και δικός τους"

Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή
- Alexandros
Βασούλα... παιδάκια....

-Της γης παιδί είμαι και του έναστρου ουρανού αλλά το γένος μου είναι βεβαίως (μόνον) ουράνιο...
-Η Αγάπη υπερβαίνει το φόβο και την μοναξιά, Οδηγώντας πέρα από τα ρηχά αισθήματα, στις ακτές της απέραντης Ύπαρξης…
http://youtu.be/kHJDhPVpI1s" onclick="window.open(this.href);return false;
-Η Αγάπη υπερβαίνει το φόβο και την μοναξιά, Οδηγώντας πέρα από τα ρηχά αισθήματα, στις ακτές της απέραντης Ύπαρξης…
http://youtu.be/kHJDhPVpI1s" onclick="window.open(this.href);return false;

Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.
Είμαι Άνθρωπος!
Είμαι Άνθρωπος!

Βασούλα!Μην φτάνεις στο Ω της Αφύπνισης Σοφάκι μου, γιατί τα ενδιάμεσα στάδια είναι πολύ διαχωριστικά...

Ελλάκι!Μέχρι που κάποια στιγμή έκτιζα και γκρέμιζα, γνώριζα και ακύρωνα.
Ένα μέρος μου κατευθυνόταν στον Στόχο, ενώ ένα άλλο μέρος μου ζητούσε επιβεβαίωση και αναγνώριση.
Τότε αποφάσισα να σταματήσω επιτέλους να συγκρίνομαι και να διαχωρίζομαι.

Αλέξανδρε!Στον αυθεντικό έρωτα δεν υπάρχει το παραμικρό προσωπικό όφελος!
Λιώνεις μέσα σε αυτή την φωτιά και όλα είναι όμορφα… Ο κόσμος όλος είναι όμορφος!!
Το ίδιο ένοιωθε και ο Ιησούς για τους ανθρώπους… Είχε Έρωτα μέσα του για όλους μας και αυτή ήταν η μορφή της Αγάπης Του.
Από Έρωτα έφτιαξε και ο Θεός την Πλάση και τον Άνθρωπο. Δεν περιμένει αντάλλαγμα…

Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!