Καμιά φορά νομίζω ότι αν ο άνθρωπος δεν έρθει σε επαφή με τον Εαυτό του, δεν υπάρχει ελπίδα να γλιτώσει από την εσωτερική βία, ακόμα κι αν συμπεριφέρεται σαν πρόβατο (εννοώντας άκακα).
Πάντα θα είναι ένας εν δυνάμει δολοφόνος, γιατί δεν έχει σημασία αν δολοφονεί έναν άλλον ή τον εαυτό του!
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Τρομακτικά κείμενα...
Σκέφτομαι τώρα πως αν νιώσει ένας άνθρωπος πως έχει εξουσία, μπορεί εύκολα να μεταμορφωθεί σε ένα τέρας! Ειδικά όταν κρύβεται πίσω από "εντολές άνωθεν"
Αυτη δυστυχώς είναι η κοινωνία του 2014 ανα τον κόσμο...
Αγάπη είναι να με αφήνεις να σε αγγίξω,
να με ακούς, ακόμα και όταν δεν μιλάω,
να με βλέπεις, ακόμα και όταν δεν είμαι δίπλα σου...
εγω σκέφτομαι οτι ξεχάσαμε οτι ποιο όμορφο έχουμε μεσα μας
Πίστη και εμπιστοσύνη στο ότι όλα γεννήθηκαν για εσένα και εσύ γεννήθηκες για όλα, χωρίς να είσαι το κέντρο του Σύμπαντος, αλλά να νιώθεις σαν κέντρο σου το Σύμπαν...
Σκέφτομαι τώρα πως αν νιώσει ένας άνθρωπος πως έχει εξουσία, μπορεί εύκολα να μεταμορφωθεί σε ένα τέρας!
Όποιος στου νόμου το σπαθί και στης εξουσίας το δρεπάνι δεν ακονιστεί, δεν ξέρει ποιος είναι ο εαυτός του..
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
________________ Πολέμα και Οραματίσου!
Καμιά φορά νομίζω ότι αν ο άνθρωπος δεν έρθει σε επαφή με τον Εαυτό του, δεν υπάρχει ελπίδα να γλιτώσει από την εσωτερική βία, ακόμα κι αν συμπεριφέρεται σαν πρόβατο (εννοώντας άκακα).
Πάντα θα είναι ένας εν δυνάμει δολοφόνος, γιατί δεν έχει σημασία αν δολοφονεί έναν άλλον ή τον εαυτό του!
Πιστεύω ότι για να αρνηθούμε να κάνουμε κάτι που φέρνει πόνο στους άλλους, χρειάζεται πρώτα να αντιληφθουμε τον δικό μας πόνο που θα προκληθεί από αυτό...Χρειάζεται αυτή η ευαισθησία στην ενσυναίσθηση...
Επιτρέπω...σημαίνει ότι μειώνεις την απόσταση εσένα με ΕΣΕΝΑ!!!
ετοίμασε την καρδιά ένα ναό να έρθει να κατοικήσει ο Θεός.
αν τον αφήσεις μισοτελειωμένο δεν μπορεί να έρθει να κατοικήσει