Αλεξία μου δε νομίζω να συμπράξει η Χ.Α ή ο Καμμένος σε αντιλαίκα μέτρα

Δήμητρα,αυτή την απορία την έχω κι'εγώ

Εκτός αν φαγωθούν μεταξύ τους και δεν σχηματιστεί ο θίασος

Βασσούλα

Ξέρετε τί μου απάντησε όταν του είπα πως άκουσα στην τηλεόραση πως δίνουν φάρμακα; Πως αυτό δεν ισχύει για Αχαϊα, Κρήτη, Κέρκυρα και όποιους νομούς ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ. Έδωσαν λεφτά στα φαρμακεία νομών που πρόσκεινται στην νέα κυβέρνηση και τιμώρησαν τους ανυπότακτους.
γι' αυτήν την εποχή, ναι! Είναι πολύ άσχημα τα πράγματα!
Το νου σας στην Ψυχή σας! Εκεί στοχεύουν!
Ξέρετε τί μου απάντησε όταν του είπα πως άκουσα στην τηλεόραση πως δίνουν φάρμακα; Πως αυτό δεν ισχύει για Αχαϊα, Κρήτη, Κέρκυρα και όποιους νομούς ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ. Έδωσαν λεφτά στα φαρμακεία νομών που πρόσκεινται στην νέα κυβέρνηση και τιμώρησαν τους ανυπότακτους.
Μονάχα μες τον Άνθρωπο.. όσο ψάχνουμε έξώ μας το αποτέλεσμα θα είναι πάντα το ίδιο..
Βασίλη μου, χαίρομαι αληθινά που το λες αυτό! Έστω και τώρα!αλλά νιώθω Εμπιστοσύνη για ό,τι συμβαίνει. Παραδόξως για μένα δεν νευρίασα καθόλου με το αποτέλεσμα των εκλογών. Λίγο απογοητεύτηκα αλλά πολύ πολύ γρήγορα ένιωσα τεράστια Εμπιστοσύνη..
Τί σημαίνει έστω και τώρα;Βασίλη μου, χαίρομαι αληθινά που το λες αυτό! Έστω και τώρα!
Εύη μου, τελικά νομίζω πως δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα.. ένα χαμόγελο τα λέει όλαΤΩΡΑ πρέπει να σταθούμε όρθιοι και να βγούμε δυναμικά να ενημερώσουμε τους κυρ Παντελήδες, που πιαστήκανε στην φάκα της πολιτικής του Φόβου