ΕΧΡΟΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ...

Άβαταρ μέλους
Μπεττουλα

Re: ΕΧΡΟΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ...

Δημοσίευση από Μπεττουλα »

Vaso έγραψε:
Δεν τον μάθαμε από τους γονείς μας
ίσα ίσα το αντίθετο πιστεύω Εφούλα...΄Οτι μας δίδαξαν τι να μην γίνουμε, με το δικό τους παράδειγμα...Τι άλλο να θέλουμε?

συνήθως ο άνθρωπος χρειάζεται παραδείγματα για να γίνει "καλυτερος" και αγνοεί τα παραδείγματα που τον έμαθαν να είναι ο "χειρότερος"...

:x :x :x
τους το έλεγα και όταν ήμουν παιδί οτι "δεν θέλω να γίνω σαν και εσάς" και μεγαλώνοντας το ένιωθα ακόμα περισσότερο... μου ήταν πολύ λίγο αυτό που έβλεπα και ζούσα και ας ήταν για τους περισσότερους μια καλή οικογενειακή ζωή... μου φαινόταν πολύ μηχανική ή ρομποτίστικη όμως... υπήρχε μια φαινομενική ευτυχία που εμένα μου βρομούσε συμβιβασμούς... υπάρχει όμως μια άλλη αλήθεια μέσα μου και υπήρχε από πάντα όσο και αν την αγνόησα κατά καιρούς που τώρα είμαι αποφασισμένη να τη βρω... βαρέθηκα να κάνω πίσω και βαρέθηκα να κλαίγομαι σε μένα... αναλαμβάνω την ευθύνη μου όπως ποτέ δεν έκανα μέχρι τώρα ουσιαστικά για την ζωή μου και προχωράω παραπάνω!!

"όταν στέκεσαι, να στέκεσαι, όταν κινείσαι, να κινείσαι. Οτι και αν κάνεις μην αμφιταλαντεύεσαι"

:x
Η εσωτερική σπουδαιότητα του ανθρώπου είναι το Φως που τον ακολουθεί, όπου και να βρίσκεται...Να πολεμάει γι' αυτήν την σπουδαιότητα είναι το ζητούμενο
Άβαταρ μέλους
Ελενα Κ.

Δημοσίευση από Ελενα Κ. »

παμε Ψυχη μου @};- @};- @};-
Το Θέλημά ΣΟΥ είναι Θέλημά μου
Άβαταρ μέλους
Θοδωράκος

Δημοσίευση από Θοδωράκος »

Εγώ είμαι η αλλαγή!
@};- @};- @};-
Πολέμα και Οραματίσου @};-

Ανοίγω την Καρδιά μου στον Θεό. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Ελενίτσα

Δημοσίευση από Ελενίτσα »

Ωραία φτυαράκι Θοδωράκο.... O:-) :x :x

Σήμερα Διάβασα...... Προ διετίας, ανέγνωσα.... Έστω και Τώρα όμως, Μόνο για Σήμερα.... :cry: @};- :x :x

Vassoula έγραψε:Μεταξύ παρελθόντος και μέλλοντος, είμαι μόνο εγώ και κανείς άλλος!

Η απλή, πολύ απλή σκέψη, αρκεί, νομίζω…Εγώ είμαι η αλλαγή!

Τότε δεν θα χρειαζόταν να σκύβω μέσα στον πόνο μου, σε ό,τι εκείνοι από το παρελθόν μου δημιούργησαν σαν πεποίθηση γι’ αυτό που είμαι, γιατί πραγματικά δεν μ’ αρέσει αυτό που ήταν εκείνοι…

Υπάρχει ένα εμπόδιο σ’ αυτήν την απλή αλήθεια…Το ότι δεν πιστεύω ότι μπορώ να γίνω κάτι άλλο…Και από εκεί ξεκινάνε όλα…

Το δοκίμασες? Προσπάθησες? Ή βολεύτηκες σ’ αυτό που φαίνεται σαν αλήθεια, αλλά δεν την έχεις τεκμηριώσει, ω άνθρωπε, μόνος σου?
Vassoula έγραψε:Οι Αλήθειες της Ζωής δεν βιώνονται με νοοτροπίες, αυτό ακόμα δεν το έμαθες, ω άνθρωπε? Ούτε με ελπίδες βιώνονται…Γιατί από το παρελθόν μας κληρονομήσαμε μια ελπίδα και μια νοοτροπία, ανάξιες και οι δύο της ομορφιάς του Ανθρώπου…

Αυτήν ψάξε μέσα σου…Στο παρόν…Μόνο για Σήμερα!

Και η καρτούλα από την Ρωρ μας για Σήμερα...

Εικόνα

:cry: @};- @};- @};- :x
Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.

Είμαι Άνθρωπος! @};-
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Ελενίτσα μου O:-) >:d< >:d< >:d< >:d<
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από Μάνος »

Βάσω έγραψε:Το να πας ενάντια στο ρεύμα, δεν αφορά τίποτα το ανθρώπινο…Δεν χρειάζεται να αγνοήσεις τίποτα από όσα σε έμαθαν ότι πρέπει να αγνοείς. Δεν χρειάζεται να πολεμήσεις τίποτα, από όσα σε έμαθαν να πολεμάς. Χρειάζεται μόνο να είσαι μοναδικός για τον Εαυτό σου, γιατί η ολοκλήρωση σου δεν ονοματίζεται από τους άλλους που σε βλέπουν, αλλά από τον θεό μέσα σου που σε νιώθει.
...Και για να γίνει αυτό μόνο το ζήσε τη στιγμή, το τώρα υπάρχει! Τίποτα άλλο!!! Μήνες τώρα αυτό το μύνημα εισπράτω από το φορουμ μας: "Μη σκέφτεσαι το παρελθόν, μην ονειρεύεσαι το μέλλον, ζήσε το τώρα" ...Και εγώ εκεί, γερά γαντζωμένος δεν λέω να απεμπλακώ... Ελάχιστες είναι οι στιγμές που έχω πιάσει τον εαυτό μου να ζεί το παρόν. Ελάχιστες...
Προσπαθώ όμως να τις αυξήσω... Δεν ξέρω βέβαια αν προσπαθώ με τον σωστό τρόπο, ή τσάμπα παιδεύομαι...
@};-

>:d< >:d< >:d<
Εικόνα

Αγάπη είναι να με αφήνεις να σε αγγίξω,
να με ακούς, ακόμα και όταν δεν μιλάω,
να με βλέπεις, ακόμα και όταν δεν είμαι δίπλα σου...
Άβαταρ μέλους
Ellaki

Δημοσίευση από Ellaki »

για κανέναν δεν είναι εύκολο Μανούλη αλλά μην το βάζεις κάτω
είμαστε εδώ να κρατάμε ο ένας το χέρι του άλλου και να προχωραμε βήμα βήμα

>:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Μάνος

Δημοσίευση από Μάνος »

Έλλη έγραψε:για κανέναν δεν είναι εύκολο Μανούλη αλλά μην το βάζεις κάτω
είμαστε εδώ να κρατάμε ο ένας το χέρι του άλλου και να προχωραμε βήμα βήμα
Ελλάκι μου γλυκό @};- @};- @};-
Σ' ευχαριστώ πολύ πολύ >:d< >:d< >:d<
Εικόνα

Αγάπη είναι να με αφήνεις να σε αγγίξω,
να με ακούς, ακόμα και όταν δεν μιλάω,
να με βλέπεις, ακόμα και όταν δεν είμαι δίπλα σου...

Επιστροφή στο “ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ - ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ”