ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ Μ' ΑΓΑΠΑΕΙ...

Συντονιστής: Emmaki

Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

:-D >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<

Κόντρα έτσιιιι!!! :x :x :x
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

Δημοσίευση από Danielli »

Δυστυχώς με το ανθρώπινο μάνουαλ του έρωτα (γιατί υπάρχει Νταννιέλι μου, ας μην γελιόμαστε), προκύπτει μόνο, με στόχο την σχέση και τις απολαβές από αυτήν...΄Εχει όνομα, ηλικία και επάγγελμα, θρησκεία και φυλή και μια άνευ όρων διαιώνιση του είδους...
και γιαυτο παιρνουμε τελικά αυτο που μας "αξίζει", με κριτηριο την προσδοκία και τον διαχωρισμό!!!
Αλλά ξέρουμε και τίποτε άλλο?! :?
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

και γιαυτο παιρνουμε τελικά αυτο που μας "αξίζει"
ναι, Νταννιέλι μου...έτσι είναι, αρκεί να γνωρίζουμε σε ποιόν αξίζει τελικά...

έγραψα σήμερα...

Είναι βλέπεις που, θεωρητικά, οι άνθρωποι έχουν επιλογές...΄Ετσι τους είπαν και το πίστεψαν γιατί μπορούν να διαλέξουν αυτό ή το άλλο...Αυτή την δουλειά ή την άλλη, αυτό το σπίτι ή το άλλο, αυτόν τον άντρα ή τον άλλον, αυτή την γυναίκα ή την άλλη, αυτό τό το μέρος ή το άλλο, αυτό το ρούχο ή το άλλο...

Κανείς δεν τους είπε όμως ότι δεν μπορούν να επιλέξουν Ψυχή, πριν την παραδώσουν στις επιλογές τους...

Δεν νομίζω να της αξίζει κάτι λιγότέρο από την Αγάπη... @};-
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
Συντονιστής

Δημοσίευση από ALEXOULA »

Είναι βλέπεις που, θεωρητικά, οι άνθρωποι έχουν επιλογές...΄Ετσι τους είπαν και το πίστεψαν γιατί μπορούν να διαλέξουν αυτό ή το άλλο...Αυτή την δουλειά ή την άλλη, αυτό το σπίτι ή το άλλο, αυτόν τον άντρα ή τον άλλον, αυτή την γυναίκα ή την άλλη, αυτό τό το μέρος ή το άλλο, αυτό το ρούχο ή το άλλο...

Κανείς δεν τους είπε όμως ότι δεν μπορούν να επιλέξουν Ψυχή, πριν την παραδώσουν στις επιλογές τους...

Δεν νομίζω να της αξίζει κάτι λιγότέρο από την Αγάπη...
ΔΕν υπάρχει επιλογή!!!!
Τίποτα λιγότερο από την Αγάπη :x :x @};-
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα

Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

:x :x :x
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

Δημοσίευση από Danielli »

@};- @};- @};-
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Άβαταρ μέλους
AMALIA

Δημοσίευση από AMALIA »

Vaso έγραψε:
Κανείς δεν τους είπε όμως ότι δεν μπορούν να επιλέξουν Ψυχή, πριν την παραδώσουν στις επιλογές τους... [/i]

Δεν νομίζω να της αξίζει κάτι λιγότέρο από την Αγάπη... @};-

@};- :x :x :x
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

Δεν νομίζω να της αξίζει κάτι λιγότέρο από την Αγάπη...
:x :x :x
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή

Πολέμα και Οραματίσου !!!
Άβαταρ μέλους
eirini

Re: ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ Μ' ΑΓΑΠΑΕΙ...

Δημοσίευση από eirini »

Ουσιαστικά οι άνθρωποι θέλουν να βιώσουν την Αγάπη χωρίς όρους από κάποιον άλλον, χωρίς όμως να σκεφτούν ότι όταν ένας άνθρωπος έχει φτάσει σε μια τέτοια κατάσταση συνείδησης, δεν αντέχεται η Αλήθεια του, γιατί κάνει εμφανέστατα τα ψέματα που λένε στον εαυτό τους…

Δεν την αντέχουμε, γιατί μας κάνει να βλέπουμε τον εαυτό μας κι αυτά που δεν μας αρέσουν. Και το χειρότερο? Τα προβάλλουμε στον άλλον, γυρεύοντας υποσυνείδητα να τον εξομοιώσουμε στην ίδια κατηγορία με μας, για να νιώσουμε καλά μέσα στην μιζέρια μας..
Κι έτσι περιμένουμε στην γωνία, να τσακώσουμε το λάθος και να του το φορέσουμε, γυρνώντας έπειτα περιχαρείς και με ένα τεράστιο εγώ λέγοντας: "Είδες? Δεν είσαι τόσο τέλειος όσο δείχνεις!"
:confusion-questionmarks: :confusion-seeingstars:
Να βλέπει σε Εμένα την Πνευματική Δυναμική και να με ενθαρρύνει στις προκλήσεις μου, χωρίς να δέχεται τους φόβους μου…να μην τους δικαιολογεί και κυρίως να μπορεί να με τραβάει από την λάσπη της άγνοιας…
Έναν τέτοιον ΄Ανθρωπο ήθελα να έχω δίπλα μου…
:scratch:
Όταν βρίσκεσαι στην αρχική αναγνώριση του εαυτού σου, πάντα υπάρχει μέσα σου ένας τοίχος που δεν σου επιτρέπει να μπεις βαθύτερα και να βρεις την δική σου αθλιότητα…Ελα όμως που την βρίσκουν τα επικίνδυνα κοσμικά στοιχεία και επιδρούν σ’ αυτό που δεν αναγνωρίζεις σαν δικό σου…
Και όσο δεν το αναγνωρίζεις, κατεβαίνεις ένα ένα τα σκαλιά της αθλιότητας και ενώ νομίζεις ότι διαφέρεις, ενσωματώνεσαι στην μάζα της, σε χρόνο dt

Κοινά γίνεσαι ίδιος με αυτό που αποστρέφεσαι…Με την μικροπρέπεια και την αγένεια…
@-) Eπειδή είναι μια ώρα δύσκολη, μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει λίγο αυτό?
Επιτρέπω...σημαίνει ότι μειώνεις την απόσταση εσένα με ΕΣΕΝΑ!!!
ετοίμασε την καρδιά ένα ναό να έρθει να κατοικήσει ο Θεός.
αν τον αφήσεις μισοτελειωμένο δεν μπορεί να έρθει να κατοικήσει
Άβαταρ μέλους
Ellaki

Δημοσίευση από Ellaki »

Ειρηνάκι θα χρησιμοποιήσω ένα παράδειγμα για να σου εξηγήσω πως το αντιλαμβάνομαι εγώ.

Ας πούμε ότι είσαι εγωίστρια και ότι <ο τοίχος μέσα σου> δεν σου επιτρέπει να μπεις βαθύτερα και να το αναγνωρίσεις.
Θα έρχονται συνεχώς άνθρωποι στην ζωή σου που θα σε παραπλανούν και θα.....
Σε κάνουν να μην εμπιστεύεσαι την Αλήθεια…
Σε παραπλανούν με κοσμικές απολαύσεις…
Σε προδιαθέτουν να θεωρείς «εχθρό» αυτόν που σ’ αγαπάει…
Σε κάνουν να χάνεις την κατεύθυνση…
Σαν αποτέλεσμα θα βουλιάζεις όλο και περισσότερο στον εγωισμό και αντί να αντιλαμβάνεσαι τον καθρέπτη που βλέπεις στον άλλον, θα τον κατηγορείς πάντα για την δική σου έλλειψη.

:x :x
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
eirini

Δημοσίευση από eirini »

αυτό έπαθα τώρα... :-( προσπαθώ να με μαζέψω και να συνεχίσω αυτό που άρχισα.... :-(
Επιτρέπω...σημαίνει ότι μειώνεις την απόσταση εσένα με ΕΣΕΝΑ!!!
ετοίμασε την καρδιά ένα ναό να έρθει να κατοικήσει ο Θεός.
αν τον αφήσεις μισοτελειωμένο δεν μπορεί να έρθει να κατοικήσει
Άβαταρ μέλους
Μπεττουλα

Δημοσίευση από Μπεττουλα »

Vaso έγραψε: Και η επίδρασή τους είναι επικίνδυνη και διαλυτική…Χρειάζεται άμεση αναγνώριση για να αποφύγεις την επιρροή τους, που δρα ύπουλα και χωρίς να το παίρνεις είδησή…
Σε κάνουν να μην εμπιστεύεσαι την Αλήθεια…
Σε παραπλανούν με κοσμικές απολαύσεις…
Σε προδιαθέτουν να θεωρείς «εχθρό» αυτόν που σ’ αγαπάει…
Σε κάνουν να χάνεις την κατεύθυνση…

Κι αυτό, όχι τυχαία…

Όταν βρίσκεσαι στην αρχική αναγνώριση του εαυτού σου, πάντα υπάρχει μέσα σου ένας τοίχος που δεν σου επιτρέπει να μπεις βαθύτερα και να βρεις την δική σου αθλιότητα…Ελα όμως που την βρίσκουν τα επικίνδυνα κοσμικά στοιχεία και επιδρούν σ’ αυτό που δεν αναγνωρίζεις σαν δικό σου…
Και όσο δεν το αναγνωρίζεις, κατεβαίνεις ένα ένα τα σκαλιά της αθλιότητας και ενώ νομίζεις ότι διαφέρεις, ενσωματώνεσαι στην μάζα της, σε χρόνο dt

κλικ μεγαλο μου εκανε αυτο γιατι τελευταια ενιωθα απροσδιοριστα κατι που δεν μπορουσα να εξηγησω @-) .. και συνειδητοποιω οτι δεν ειναι απαραιτητο να αναφερεσαι μονο σε ερωτικους συντροφους αλλα το ιδιο μπορει να συμβει με οποιονδηποτε ανθρωπο που του δινεις τελικα ενα ρολο στην ζωη σου..ειδικα οταν μεσα απο μια φιλικη σχεση προσπαθεις να παρεις την αγαπη, την αποδοχη και την επιβεβαιωση που νιωθεις οτι δεν εχεις να παρεις απο αλλου.. :confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars:

μαλιστα..μαλιστα :dance: @};- :x >:d< >:d< >:d<
Η εσωτερική σπουδαιότητα του ανθρώπου είναι το Φως που τον ακολουθεί, όπου και να βρίσκεται...Να πολεμάει γι' αυτήν την σπουδαιότητα είναι το ζητούμενο
Άβαταρ μέλους
Μπεττουλα

Δημοσίευση από Μπεττουλα »

Ειρηνακι :romance-caress: :romance-kisscheek: >:d< >:d< >:d<
Η εσωτερική σπουδαιότητα του ανθρώπου είναι το Φως που τον ακολουθεί, όπου και να βρίσκεται...Να πολεμάει γι' αυτήν την σπουδαιότητα είναι το ζητούμενο
Άβαταρ μέλους
Μάνος

Δημοσίευση από Μάνος »

Επέλεξα αυτό το τόπικ για να εκφράσω κάποιες απορίες που είχα και να μοιραστώ κι άλλα πράγματα μαζί σας... Μπαίνοντας όμως όλες οι απορίες εξαφανίστηκαν! Είναι τόσο καθηλωτικά αληθινά όλα όσα γράφονται εδώ και παράλληλα τόσο δύσκολο να γίνουν πράξεις από ανάπηρους ακόμα ανθρώπους σαν εμένα... Πόσο λάθος μας μεγαλώνουν, πόσο λάθος μυνήματα εισπράτουμε από παιδιά σε όλους τους τομείς - πόσο μάλλον στο θέμα σχέσης!
Μόλις μου ήρθε ωστόσο μια απορία! (...όχι που καθόμουν νόστημα!) :lol:
Καλά όλα αυτά. Τί γίνεται όμως με την εικόνα;;; Η εικόνα είναι το εισητήριο για να ξεκινήσει μια σχέση. Θεωρώ πως όταν γνωρίζουμε έναν άνθρωπο πρέπει να έχει αυτό το "κάτι" για να μας τραβήξει το ενδιαφέρον σε πρώτη φάση... Και φυσικά δνε αναφέρομαι σε κοιλιακούς και υλικά αγαθά! Αναφέρομαι σε ένα βλέμα διαφορετικό από των υπολοίπων, σε ένα χαμόγελο ίσως, κλπ... Δε γίνεται με το που θα δούμε έναν άνθρωπο να μας τραβήξει ο εσωτέρικός του κόσμος και το μεγαλείο της ψυχής του!!!! Με το που θα δούμε έναν άνθρωπο πρώτα θα μας τραβήξει κάτι που έχει να κάνει με την εξωτερική του εικόνα... Σωστά; ...Ή πάλι κάνω λάθος ο απαίδευτος;;;;

...Και το απαιτούμενο άσμα που είναι μέσα στο κλίμα του τόπικ:
(απαίδευτος, απαίδευτος άλλα τα τραγούδάκια που αναρτώ κατά καιρούς είναι πολύ εύστοχα!!! - Να τα λέμε!)

Αγαπάω κι αδιαφορώ
και κρατάω τον κατάλληλο χορό
το λοιπόν θα αγαπάω και μένα
όπως εσένα

Μην παρανοείς τα λόγια που `χω πει
είναι η πιο απλή του κόσμου συνταγή
νιώσε με για να σε νιώσω κι ας πονάς
είν’ πανάκριβο σ’ το λέω ν’ αγαπάς

Κοίτα με στα μάτια με υπομονή
διώξε του άλλου κόσμου την επιρροή
είν’ πανάκριβο σ’ το λέω ν’ αγαπάς

Αγαπάω κι αδιαφορώ
και μαζί σου το `χω μάθει και αυτό
παραδόξως ν’ αγαπάω και μένα
όπως εσένα

Την εικόνα αυτού του κόσμου δεν μπορώ
ούτε μέσα στη σκιά του θα χαθώ
μάγεψαν και σένανε τα ξωτικά
κάνεις πάλι κύκλους σ’ άλλη αγκαλιά

Και μη μας τρομάζουν φως μου οι πληγές
στις χρυσές στιγμές μας πλάι και αυτές
είν’ πανάκριβο στο λέω ν’ αγαπάς

Αγαπάω κι αδιαφορώ
κι έχω φτιάξει έναν καινούργιο εαυτό
τώρα πια με αγαπάω και μένα
όπως εσένα
@};-
Εικόνα

Αγάπη είναι να με αφήνεις να σε αγγίξω,
να με ακούς, ακόμα και όταν δεν μιλάω,
να με βλέπεις, ακόμα και όταν δεν είμαι δίπλα σου...
Άβαταρ μέλους
Μάνος

Δημοσίευση από Μάνος »

Ξέχασα να αναφέρω πως πλέον αυτό το τραγούδι αποκτάει άλλες διαστασεις στα μάτια μου...!!!!
Σας ευχαριστώ πολύ γι' αυτό! :x
Εικόνα

Αγάπη είναι να με αφήνεις να σε αγγίξω,
να με ακούς, ακόμα και όταν δεν μιλάω,
να με βλέπεις, ακόμα και όταν δεν είμαι δίπλα σου...

Επιστροφή στο “ΣΧΕΣΕΙΣ”