ΜΥΡΤΩ έγραψε:χιχι..!!!
όντως προσπάθησα και γω (κάπως στα κρυφά διότι βρίσκομαι στη δουλειά και θα φανεί κάπως παράξενο να προσπαθήσω να δω αν φτάνει η γλώσσα μου στον αγκώνα μου )και μου ξέφυγαν γελάκια...!!
(άσε που δεν τα κατάφερα κιόλας) χεχε :lol:
Δεν είσαι η μόνη που δε γυρίζουν τα χέρια σου σαν της barbie!
L' Amor che move il sole e l'altre stelle
Dante Aligieri
- Δεν μπορεις κανεις να φτερνιστει με ανοιχτα ματια ?
- Τα πιο αμφιλεγόμενα νομπελ ιατρικης δοθηκαν σε α) αυτον που ανακαλυψε την λοβοτομη και β) σε αυτον που ανακαλυψε οτι ταιζοντας βρωμιες τις κατσαριδες αναπτυσσουν καρκινο!
- Οι κινεζικες αρχες με ειδικη διαταξη επιβραβευαν με 727 Eυρω οποιον ανδρα καταφερνε να κρατηθει και να κανει ΜΟΝΟ ενα παιδι τα πρωτα 14 χρονια του εγγαμου βιου του!!!!!!!!!!!!!!!!
Μα βέβαια!!!!!!
Υπάρχουν και αυτά....και μάλιστα πλούσια απο οτι έχω δει στα ντοκιμαντερ!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Υπάρχει βέβαια και το άλλο...σε μια περιοχή της Αφρικής, υπάρχει μια φυλή στην οποία οι άντρες έχουν τόσο μεγάλο το γεννητικό τους όργανο που αναγκάζονται να το τυλίγουν γύρω απο τη μέση τους... :shock: :shock: :shock: :shock:
Το έχω δει σε ντοκιμαντερ(μου αρέσουν οι ενημερωτικές εκπομπές!)!
8)
Μα βέβαια!!!!!!
Υπάρχουν και αυτά....και μάλιστα πλούσια απο οτι έχω δει στα ντοκιμαντερ!!!
Υπάρχει βέβαια και το άλλο...σε μια περιοχή της Αφρικής, υπάρχει μια φυλή στην οποία οι άντρες έχουν τόσο μεγάλο το γεννητικό τους όργανο που αναγκάζονται να το τυλίγουν γύρω απο τη μέση τους...
:shock:
Το έχω δει σε ντοκιμαντερ(μου αρέσουν οι ενημερωτικές εκπομπές!)!
:lol: :lol: :lol: :mrgreen:
There is a difference between knowing the path and walking the path