"Ξυπνα !!! Ηρθε η ωρα το αυριο να φροντιστει από μόνο του???"Nαταλία-Νεφέλη έγραψε:Μια επιβεβαίωση για το ξύπνημα μπορείς να μου βρείς;![]()

"Ξυπνα !!! Ηρθε η ωρα το αυριο να φροντιστει από μόνο του???"Nαταλία-Νεφέλη έγραψε:Μια επιβεβαίωση για το ξύπνημα μπορείς να μου βρείς;![]()
Ιωαννάκι σου υπενθυμίζω ότι όλα τα σωματικά συμπτώματα προέρχονται απο κάτι βαθύτερο που έχει να κάνει με συνάισθημα, άρα ούτε το Ρέϊκι, ούτε τα σπρέϊ, ούτε και το φαρμακείο της φύσης θα σου προσφέρουν θεραπεία, παρα μόνο μια στιγμιαία ανακούφιση!!η θεραπεία επέρχεται σταδιακά και εφόσον βρείς την βαθύτερη αιτία που προξενεί το σύμπτωμα!!ναι βασιλακι μου ειναι το πρωτο που δοκιμασα.....
ασε τιποτα δεν πιανει ουτε ρεικι ουτε σπρει......γιαυτο ειπα να δοκιμασω το φαρμακειο τησ φυσησ.....
αμαλια μου το δικο μου δεν ειναι εποχιακη αλλεργια δυστυχωσ ειναι απο τισ μονημεσ......αλλεργικη ρινιτιδα εχω που συνοδευεται απο πονουσ..........μαλλον η δωρα εχει δικιο αλλιωσ πρεπει να την ψαξω τη δουλεια.........AMALIA έγραψε:Ιωαννα ειχα εποχιακη αλλεργικη ρινιτιδα θυμαμαι χαρακτηριστικα στα 19 μου που ημουν εγκυος και δεν μπορουσα να χρησιμοποιησω ουτε χαπια , ουτε σπρει υπεφερα..
Με το που επιανε ανοιξη ματια μυτη ετρεχαν ολη μερα μεχρι Ιουνιο.
Χωρις να καταλαβω και χωρις να επικεντρωθω σε αυτο ειχα τοσα αλλα πολυ πιο σοβαρα θεματα υγειας και οχι μονο που απο την πρωτη κιολας χρονια που ειχα παρει τον α βαθμο ρεικι χειμωνα ειχε ερθει και ειχε φυγει η ανοιξη και τιποτα κανενα συμπτωμα.
Εκανα καθε μερα σχεδον αυτοθεραπεια, για μεγαλο χρονικο διαστημα .
Ξαφνικα καποια μερα λεω στην Ντανυ ρε εσυ δεν με επιασε φετος η αλλεργια... τοσο απλα ... ουτε που το ειχα παρει χαμπαρι οτι εξαφανιστηκε και βλεποντας καποιον με παρομοια συμπτωματα το ειχα θυμηθει...
τα πρωτα τεστ θυμαμαι με εβγαζαν αλλεργικη σε ολα τα ανθη, στο ανθος ειδικα της ελλιας, στην σκονη , κτλ..
Χαχα ζουσα και ζω σε ενα καταπρασσινο νησι, δεν αλλαξε κατι στο περιβαλλον μου μα μεσα μου. ;)
Τωρα βεβαια αναρωτιεμαι που μου το θυμησες σε να ειμουνα αλλεργικη που ως δια μαγειας εξαφανιστηκε ασθενια χρονια
αχ τα νευρα μου......δωρακι μου το εχω σκεφτει και αυτο.......αλλα το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να βρω αυτο το βαθυτερο .........ANGELS ON EARTH έγραψε:Ιωαννάκι σου υπενθυμίζω ότι όλα τα σωματικά συμπτώματα προέρχονται απο κάτι βαθύτερο που έχει να κάνει με συνάισθημα, άρα ούτε το Ρέϊκι, ούτε τα σπρέϊ, ούτε και το φαρμακείο της φύσης θα σου προσφέρουν θεραπεία, παρα μόνο μια στιγμιαία ανακούφιση!!η θεραπεία επέρχεται σταδιακά και εφόσον βρείς την βαθύτερη αιτία που προξενεί το σύμπτωμα!!ναι βασιλακι μου ειναι το πρωτο που δοκιμασα.....
ασε τιποτα δεν πιανει ουτε ρεικι ουτε σπρει......γιαυτο ειπα να δοκιμασω το φαρμακειο τησ φυσησ.....![]()