Σε κανενα 15 λεπτο γυρναω το κεφαλι μου ξαφνικα και τι να δω ..η μαυρογατα ειχε ανεβασει τα 2 μπροστινα ποδια στο τραπεζι (τ αλλα 2 ηταν στο σκαμπουδακι- επεξηγηση για το ξανθο του φορουμ )..κι επινε νερο απο το ποτηρι μου !!!..φοβερο...επι 1 λεπτο με τη μουρη μεσα στο ποτηρι..χαχαχα...και η πλακα ειναι οτι μετα απο ενα 5 λεπτο εκει που καθοτανε στο σκαμπουδακι της βαθυστοχαστη και αμιλητη τις κραταω το ποτηρι με το νερο(οχι την τεκιλα..) και δωστου να πινει ...σαν ανθρωπος!!,,ΥΠΕΡΟΧΑ ΟΜΟΡΦΟ!!...
Ρε συ τι μου θ'υμισες τώρα!!το μπαράκι αυτό ήταν το στέκι μου!!αυτη τη ψιψίνα την έχω ζουλίξει άπειρες φορές!!!ζηλεύωωωωωω!!! :lol:
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
οχι δεν το κανω επιτηδες! να εχθες τον πειραξα για τον μισθο!
αλλα εμεις οι ανδρες μας αρεσει να μιλαμε για γυναικες και οπως καταλαβαινεις ειναι ενας καλος συμμαχος για να ανταλλαξουμε ατακες..
Ισως εχει παρει και λιγο στο μυαλο μου την θεση του Γιαννη, που θυμασαι γινοντουσαν εδω ηρωικες κοκορομαχιες! :sad:
Φιλε Γιαννη συνεχισε να ψαχνεις τη νεραϊδα σου...ισως εγω σε προκαλω περισσοτερο επειδη ειμαι του νεραϊδοχωριου και ασχολουμαι κι εγω μ αυτες.
Βασωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω...μην περιμενεις να το πει..αφου εσυ τον εχεισ καταλαβει..ειμαι σιγουρος..πες ν ακουσουμε κι εμεις για τα προτυπα του σιλβερακου αλλα κι εμενα...
ετσι κι αλλιως μ εμας τα 2 αγορακια μιλατε περισσοτερο..ο σιλβερακος βεβαια εχει την πρωτοκαθεδρια στις παρουσιες :lol: :lol: :lol:
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "