ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!

καμιά φορά ξεχνιόμαστε...
και εκτός από την "καλημέρα"
λέμε και ότι νιώθουμε!!
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Γιαννάκη, είναι το μόνο που πιστεύω άπο όσα λες! >:D<

εσύ δεν μπορείς να αντιληφθείς την αλλαγή, εγώ όμως μπορώ...

και που είσαι ακόμα!!! :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Ξερεις τι? το πιστευω κι εγω λιγακι ...
Βλεπω την Ζωγραφια με τις αποριες και τα ερωτηματα της και λεω "μα καλα ρωταει τα αυτονοητα?"
Ομως μετα συνειτοποιω οτι πριν μερικους μηνες ημουν κι εγω στην ιδια θεση και μαλιστα σε πολυ πιο δεινη θεση γιατι εσωτερικα ημουν εντελως "ρηχος"
Χαρας την υπομονη σου και στην υπομονη σας που με ανεκτηκατε!! :D :D :D
Άβαταρ μέλους
Evoula
Site Admin

Δημοσίευση από Evoula »

Παρακαλούμε δεν κάνει τίποτε... :D
Αν και εδώ που τα λέμε όλοι έτσι ήμαστε...
Και είναι άδικο να λες πως ήσουν ρηχός. Αποπροσανατολισμένος ίσως, όπως όλοι μας. Μπερδεμένος ναι.
Ρηχός με τίποτε.... [-x [-x [-x
"Ο Ειρηνικός πολεμιστής δεν πολεμάει το κακό αλλά αυξάνει μέσα του το καλό"

https://www.youtube.com/watch?v=SgbdTeIYV5Y"
Επισκέπτης

και για να μη ξεχνιομαστε...
Γιαννάκη, είναι το μόνο που πιστεύω άπο όσα λες!
Βασουλα δηλαδη τι δεν πιστευεις?

στο εχω πει οτι εισαι πολυ ομορφη ???? :-D :-D :-D
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Σιγουρα αυτο εξαρτατε και απο το ποσο το καθε ατομο ειναι διατεθημενο να δουλεψει με τον εαυτο του...
Απο αυτό εξαρτάται Ζωγραφιά μου!!!

Εγώ έκανα κάποτε Art Therapy, βοηθήθηκα ως ενός σημείου να συνειδητοποιήσω κάποια πράγματα για μενα!!όμως η διυθέτηση του μέσα μου, δεν επήλθε απο την ψυχανάλυση!!!ξέρεις κάτι??το να συνειδητοποιήσεις πράγματα για σενα είναι πολύ σημαντικό και χρειάζεται πίστη, ειλικρίνια με τον εαυτό σου και αφωσίωση!!η διαδρομή είναι πολύ μοναχική σε όλη αυτη την εξερεύνηση και ότι άλλο εκτός απο τη δική σου θέληση είναι η βοήθεια που θα πάρεις απο ανθρώπους που έχουν ήδη μπει στη διαδικασία να τη διανύσουν!!και αυτό το τονίζω γιατί πως είναι δυνατόν, ένας άνθρωπος να μοιραστεί μαζί σου τις εμπειρίες του(γιατί κατ εμέ αυτό σημαίνει συμπορεύομαι ,μοιράζομαι, στηρίζω...)αν ο ίδιος δεν τις έχει....!!!πως ένας ψυχολόγος θα σου πει τι θα κάνεις με το άγχος σου αν ο ίδιος δεν έχει ψάξει να βρει που οφείλεται το δικό του!!!πως ένας δάσκαλος Ρέικι θα σου πει πως θα σταθείς στα πόδια σου αν δεν έχει ό ίδιος να μοιραστεί μαζί σου την εμπειρία του πως το έκανε ο ίδιος......!! :x
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
zwgrafia

Δημοσίευση από zwgrafia »

Βασω μου ειδες παρολο που μου ειπες πως πρεπει να γινω αφεντικο του εαυτου μου εγω συνεχιζω κολλημενη στις πεποιθησεις μου...και αναρωτιεμαι ποιος πρεπει να με σπρωξει...σιγουρα εγω η ιδια θα κανω το πρωτο βημα απλα φαντασου πως αν μεχρι τωρα εχεις συνηθισει σε καποιες τακτικες ειναι πολυ δυσκολο να μεταβεις απο το ενα σταδιο στο αλλο...Βασικα ξερω πως με καταλαβαινετε και γι αυτο απευθυνομαι σε σας γιατι πιστευω πως μεσα απο την κουβεντα θα μου δωσετε την δυναμη να κανω το επομενο βημα...οπως το μικρο πουλακι για παραδειγμα γνωριζει απο ενστικτο οτι πεταει αλλα θελει την μαμα του να το βοηθησει...

Δωρα μου καμια φορα πιστευω ειναι πολυ πιο ευκολο να δωσουμε μια καλη συμβουλη σε καποιον απο οτι στον ιδιο μας τον εαυτο...σιγουρα οι εμπειριες μας θα βοηθησουν αρκετα σε αυτο αλλα πιστευω πως πισω απο καθε επιτυχημενο επαγγελματια ειτε αυτος ειναι ψυχολογος ειτε ειναι δασκαλος ρεικι οι γνωσεις και η καλλιεργεια του ιδιου ειναι εκεινες που θα τον κανουν ετσι
Εγω θεωρω πως οι ψυχολογοι εχουν τις τεχνικες να σε ξεμπλοκαρουν απο το εκαστοτε σου προβλημα. Το θεμα ειναι πως κανεις το βημα να ξεκινησεις μια τετοια διαδικασια.Θα μου πειτε απλα κλεινεις ενα ραντεβου...και αυτο ακομα μου ειναι δυσκολο...

Να με συγχωρεσετε αν σας κουρασα με τις αποριες μου και αν σας ενοχλει κατι σε αυτα που λεω να μου μιλησετε ευθεως...

Βεβαια νιωθω πως ειστε ανθρωποι που βοηθουν το συνανθρωπο και για υτο βρισκομαι ακομη εδω...αλλιως θα την ειχα κανει :x
Επισκέπτης

μη το ξαναπεις αυτο Ζωγραφια..

ειναι χαρα μας να μοιραζομαστε πραγματα μεταξυ μας :x :x
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Δωρα μου καμια φορα πιστευω ειναι πολυ πιο ευκολο να δωσουμε μια καλη συμβουλη σε καποιον απο οτι στον ιδιο μας τον εαυτο...σιγουρα οι εμπειριες μας θα βοηθησουν αρκετα σε αυτο αλλα πιστευω πως πισω απο καθε επιτυχημενο επαγγελματια ειτε αυτος ειναι ψυχολογος ειτε ειναι δασκαλος ρεικι οι γνωσεις και η καλλιεργεια του ιδιου ειναι εκεινες που θα τον κανουν ετσι
Αυτό λέω ακριβώς και εγώ κοριτσάκι απλά επέτρεψέ μου να προσθέσω δυο λεξούλες στα λεγόμενά σου!!η εσωτερική γνώση και η εσωτερική καλλιέργεια!!αυτά έχουν προτεραιότητα για μενα χωρίς να αναιρώ την επιστήμη της ψυχολογίας!!όλα τα εργαλεία και οι θεωριτικές γνώσεις ανθίζουν στα χέρια μας όταν συνδιαστούν με την εσωτερική μας γνώση!!! :-D
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Δωρουλα την 22 Οκτ 2008 3:11 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
zefira

Δημοσίευση από zefira »

Καλησπέρα στην παρέα
Εικόνα

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΑ
Η ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΑΛΣΑΜΟ ΖΩΗΣ.
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Καλησπέρα!!!! :-D

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Βασουλα δηλαδη τι δεν πιστευεις?
όλα τα υπόλοιπά που δεν γνωρίζω... 8)

είμαι ομορφη και το ξέρω βρε κουτό! Οπότε σε πιστέψω, δεν σε πιστέψω, δεν αλλάζει αυτό που γνωρίζω... O:-)

:x :x :x :x
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Καλησπερα αγαπημενη παρέα. :)
Άβαταρ μέλους
AMALIA

Δημοσίευση από AMALIA »

Καλησπερα και απο εδω!!!!!!!

:x :x :x :x :x :x
Επισκέπτης

Kαλησπέρα παιδάκια....
Άβαταρ μέλους
Madraoulas

Δημοσίευση από Madraoulas »

Γεια σας και χαρα σας!!!!! :P :P :P :P
ΘΕΪΚΟ!!!..Εχθες ειχα παει για ποτακι σ ενα μπαρακι στο Χολαργο (BLUE PEACH--ακου ονομα..χεχεχ)...και γενικα σε αυτο το μαγαζι εχει και σκυλους-γατες μαζι με τους θαμωνες.Ερχεται και καθεται διπλα μου στο σκαμπο μια ομορφη καταμαυρη γατουλα.Τις δινω μπισκοτακι..μετα απο λιγο φευγει, παει τσαρκα....
Σε κανενα 15 λεπτο γυρναω το κεφαλι μου ξαφνικα και τι να δω :shock: ..η μαυρογατα ειχε ανεβασει τα 2 μπροστινα ποδια στο τραπεζι (τ αλλα 2 ηταν στο σκαμπουδακι- επεξηγηση για το ξανθο του φορουμ :P )..κι επινε νερο απο το ποτηρι μου :shock: :shock: :shock: !!!..φοβερο...επι 1 λεπτο με τη μουρη μεσα στο ποτηρι..χαχαχα...και η πλακα ειναι οτι μετα απο ενα 5 λεπτο εκει που καθοτανε στο σκαμπουδακι της βαθυστοχαστη και αμιλητη τις κραταω το ποτηρι με το νερο(οχι την τεκιλα..) και δωστου να πινει ...σαν ανθρωπος!!,,ΥΠΕΡΟΧΑ ΟΜΟΡΦΟ!!...η απλοτητα και η ομορφια των ζωων σ ολο της το μεγαλειο εκεινη τη στιγμη..μεσα σε δυνατη μουσικη,καπνα, ποτα κλπ
Σας φιλω..ετσι ηθελα να σας το πω :x :x :x :x
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "

Επιστροφή στο “Η ΠΑΡΕΑ - ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!”