Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Μα εδω μεσα αυτο ειναι προαγωγη .......καλη μου
Καλως ηρθες στο ξανθοφορουμ μας :lol: :lol: :lol:
Αλλος με την βαρκα μας
\
Ωπααα..πελαααααατηςςςςς..για περαστε και απο εδω να ζωγραφισουμε το ξανθο-πορτρετο σας!...χεχεχεχε.....
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
Γεια σου φιλε μου σιλβεραντο..ιδια ωρα το γραψαμε το μηνυμα...σου εγινε η προταση ν αναλαβεισ αλλα απαρνηθηκες...εχασες ......
λοιπον να ξερετε οτι το ξανθο ειναι το καλυτερο....ειναι πιο κοντα στο χρυσο φως..οποτε οι υπολοιπες/οι ας το σκεφτουν πριν μας λενε διαφορα..χεχε
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
Θέλω να φάω γλυκό σουλτανίνα !!!
Εχω αφήσει ένα βάζο στο γραφείο ρε γαμώτο!!! :evil:
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!