Ένα μεγάααλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στη Βάσω και στην Εμμανουέλα για το όμορφο σεμινάριο που μας χάρισαν ανοίγοντας σε μένα προσωπικά νέους δρόμους από το πρώτο κιόλας απόγευμα!
Εμεις σε ευχαριστουμε Γιωτακι μου...
Κι επισης και εγω ευχαριστω την ομαδα 12+1!!!!!!!!!!!!!
Τασουλη μου (μακια τουυυ )
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Nαι τον πηρα
Βασικα ηθελα τα συμβολακια πολυ και τωρα θα μεινω στον 2ο για καποιους μηνες
Τασούλι απόρισα γιατί συνήθως χρειάζεται ένα χρονικό διάστημα απο τον έναν βαθμό στον επόμενο,εμένα η δωρούλα για να μου δώσει τον 2ο και τον 3ο βαθμό με άφησε να περιμένω μήνες,αλλά εντάξει άξηζε η αναμονή
Ιωαννάκι μου δεν οργάνωσα σεμινάριο 2ου ή 3ου βαθμού νωρίτερα απο την ημερομηνία που συμετείχες!!έτσι προέκυψε η ημερομηνία, έτσι και έγινε!!δεν έβαλα ποτέ πλαφόν σε κανέναν για το πότε είναι έτοιμος ή όχι και αυτό θεωρώ είναι απο τα πρώτα πράγματα που σας εξήγησα, καθώς και για το γεγονός ότι είναι αποκλειστικά και μόνο δική σας η ευθύνη στο πότε θα συμμετέχετε σε σεμινάριο !!όπως επίσης και το γεγονός ότι τα σεμινάρια διεξάγονται ανάλογα με τη ζήτηση που υπάρχει απο τον κόσμο και τον προσωπικό μου χρόνο ο οποίος δεν μου επιτρέπει να έχω σεμινάριο κάθε Σαββατοκύριακο!!!
αυτά προς αποφυγή κάθε παρεξήγησης!!
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Ευχαριστω για όλη την ευλογία που λαμβάνω ....
ευχαριστω για την αξιοσυνη να προσφέρω....
ευχαριστω ευχαριστω ευχαριστω
για την Αγάπη ,το Φως,την Δύναμη που ξαναβρισκω στην Ζωή μου !
Ευχαριστω.........για τη σημερινη μερα.....!Ετσι απλα...
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Πολύ τη Βάσω για όλα όσα
έχει προσφέρει σε μένα με τόση αγάπη και ανιδιοτέλεια,
για την υπομονή της να μου κρατά το χέρι στα δύσκολα
και που στέκεται εκεί σαν φάρος για να φωτίζει με τη ζωή της και το φως της το δρόμο μου!!!!!!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Το σύμπαν για την ευλογία που μου παρέχει κάθε μέρα !!!!
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Ευχαριστώ που σήμερα στις 5 το απόγευμα έμεινα χωρίς δουλειά..................
γιατί σήμερα στις 9:30 το βράδυ με βρήκε μία νέα !!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!!!!!!!!!!!!!
Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.