Ολα καλα ειναι καλη μου :sad:Danny έγραψε:Ναι !!! Αλλά για ΚΑΛΟ !!!! 8)Elissavet έγραψε:Σειρά μας τώρα ναρθούμε εμείς στην Κέρκυρα
ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!
- margaritarenia
Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
Λεω μόνο.... μην περιμένετε να πάρω εγώ τον ...ανήφορο αυτη τη φορά για να ερθετε στη Κέρκυρα !!!
Τώρα που γυρίζει... να πούμε και καμμιά κουβέντα !!!
Black humor.... always .... :(
Τώρα που γυρίζει... να πούμε και καμμιά κουβέντα !!!
Black humor.... always .... :(
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
-
Επισκέπτης
- galazia_sfaira
-
Επισκέπτης
Κερκυρα ακουω!Φετος ειχα την χαρα και γω να την γνωρισω απο κοντα!Το Ιονιο δεν το ειχα επισκεφτει ποτε μου παρολο που ειχα ακουσει τα καλυτερα!
Το αστειο ειναι πως λογω gps γυρισαμε καθε στενο και ραχουλα του νησιου...ανακαλυψαμε απο μονοι μας ομορφα ηλιοβασιλεματα και εικονες που ουτε ειχαμε δει προτητερα!Ενα απο τα μερη που με μαγεψε ειναι η Σιδαρη(αν το λεω σωστα) η παλαιοκαστριτσα, και ο ΑΓ. Γορδιος!
Το μονο ασχημο ηταν το κυκλοφοριακο κατα τα αλλα τα σπιτια και η αρχιτεκτονικη θα μεινουν για παντα στην μνημη μου!
Το αστειο ειναι πως λογω gps γυρισαμε καθε στενο και ραχουλα του νησιου...ανακαλυψαμε απο μονοι μας ομορφα ηλιοβασιλεματα και εικονες που ουτε ειχαμε δει προτητερα!Ενα απο τα μερη που με μαγεψε ειναι η Σιδαρη(αν το λεω σωστα) η παλαιοκαστριτσα, και ο ΑΓ. Γορδιος!
Το μονο ασχημο ηταν το κυκλοφοριακο κατα τα αλλα τα σπιτια και η αρχιτεκτονικη θα μεινουν για παντα στην μνημη μου!
Tζιλντάκι μου...κανείς εκτός από εμάς τους ίδιους δεν ζει...έτσι κανείς εκτός από εμάς δεν αποφασίζει να ζήσει...Πραγματικα .....ανατροπη έγινε στην ελπίδα...και αυτο ειναι το δυσκολο...γιατι νομιζω οτι την ελπίδα μεχρι τωρα, κάτι άλλο, έξω από μένα την έδινε..και οταν αυτο ανατρεπεται....αστα να πανε
Η ελπίδα περιέχει φόβο και διεκδίκηση...παρακάλια και αγωνία...
κοίταξε να ζήσεις εσύ και άσε τους άλλους να επιλέξουν πως θέλουν να συνεχίσουν...
τον θεό τον φτάνουμε μέσα από την αγάπη...
Η ελπίδα ανήκει στους "κοιμισμένους" και τους αντιδρώντες...
Τι ελπίζεις καλύτερο από αυτό που σήμερα έχεις?
κι αν δεν το έχεις σημερα, δράσε για να το έχεις αύριο...
μόνο σε παρακαλώ, μην ελπίσεις ποτέ...γιατί τότε θα παραμείνεις στην ελπίδα για το αύριο, χωρίς να κουνήσεις το μικρό σου δαχτυλάκι...
Η ελπίδα είναι μια λέξη που δεν αξίζει στην εμπιστοσύνη!
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό