anima22 έγραψε:Ένα μεγάααλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στη Βάσω και στην Εμμανουέλα για το όμορφο σεμινάριο που μας χάρισαν ανοίγοντας σε μένα προσωπικά νέους δρόμους από το πρώτο κιόλας απόγευμα!
Ευχαριστώ και όλα τα παιδιά της ομάδας που το μοιραστήκαμε και χωρίς να το καταλαβαίνουν με βοηθήσανε πολύ σε πολλά!
Τον αγάπησα το δεύτερο βαθμό...
Και εγω ευχαριστω με την σειρα μου για τον 2οβαθμο
Πλεον νιωθω την ενεργεια ποιο εντονα και γενικα λες και κατι αλλαξε αλλα δεν ξερω τι ακομα
Πολύ όμορφα Τασούλη !!!
Είναι όμορφος ο δρόμος....
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα
Τασούλι απόρισα γιατί συνήθως χρειάζεται ένα χρονικό διάστημα απο τον έναν βαθμό στον επόμενο,εμένα η δωρούλα για να μου δώσει τον 2ο και τον 3ο βαθμό με άφησε να περιμένω μήνες,αλλά εντάξει άξηζε η αναμονή
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή
Τασούλι απόρισα γιατί συνήθως χρειάζεται ένα χρονικό διάστημα απο τον έναν βαθμό στον επόμενο,εμένα η δωρούλα για να μου δώσει τον 2ο και τον 3ο βαθμό με άφησε να περιμένω μήνες,αλλά εντάξει άξηζε η αναμονή
Για προσωπικούς λόγους και μόνο το έκανε η Δώρα, και όχι γιατί σε έβρισκε ανέτοιμη να τους αντέξεις, Ιωάννα μου, να είσαι σίγουρη γι' αυτό!