αγαπειστε τους ιλιγγους ,τις ζαλαδες τις εγκυμοσυνες παντος ειδους.......ειναι ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ!!!!!!!!!!!
Σε απογειώνουν!!!!!!!!!!!!!!!
Σε συνδεουν με αλλους κοσμους

Χωριανέ Αλέξανδρε για κάντο πιο λιανό ......σε παρακαλω,ασχετα αν εχω ιδεα μαι τοση δα μικρη που ομως δεν μου αρκει να νοιωσω.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ έγραψε:''Ακουστε χωριανοι...''
Οσοι απο μας ζηταμε να υπηρετησουμε την ανθρωποτητα και να λαβουμε μερος στην ιεραρχικη προσπαθεια να θεραπευσουμε''εαυτους και αλληλους'',πρεπει να διεισδυσουμε πισω
απο τα φαινομενα,πισω απο τις μεθοδους και τα σχηματα,πισω απο τα αποτελεσματα και τις επιδρασεις στο φυσικο πεδιο και να προσπαθησουμε να ελθουμε σε επαφη με τις δυναμεις της Σαμπαλλα η τις Ιεραρχιας και με την ανθρωπινη αναγκη που δημιουργησε αυτα τα ειδη των εκφρασεων,βλεποντας τα ετσι οπως ειναι...
Οχι σαν σαθρα συστηματα και παιδαριωδεις προσπαθειες για βελτιωση,αλλα εμβρυακα σχεδια,απ'οπου τελικα θα ελθει η απελευθερωση και η κουλτουρα και ο πολιτισμος της νεας εποχης.
Καλημερα παρεα,ευχαριστω για την ομαδικη αποστολη!
Σοβαρά τώρα...galazia_sfaira έγραψε:Βάσει της κβαντικής φυσικής,λέν οτι αν κανεις....δεν ξερει το αντικείμενο.......αν το βλεπει πρωτη φορα και δεν υπαρχει στην μνημη του ........τοτε αδυνατεί να το δει.
Μαλλον δεν εχετε δει ..........αετό !!!![]()
![]()
![]()
![]()
Να και μία άλλη ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ άποψη....Είμαι σίγουρη ότι είναι ινδιάνικο καπέλο και σε λίγο καιρό θα το φορέσει η Ελένη να χορέψει τον χορό της ελευθερίας.