ΘΕΛΩ......!!!
Και ψυχή και σώμα; Στείλε πμ αν την βρεις και πες της να μου γνωρίσει καμιά φίλη της!!!Madraoulas έγραψε:Σημερα το πρωι το ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΑ
Θ Ε Λ Ω αυτην την ανοιξη να ΕΡΩΤΕΥΤΩ και να μ' ΕΡΩΤΕΥΤΕΙ
Υ.Γ....μια ομορφη κοπελα - ψυχη και σωμα -..αυτο το λεω για να μην εχουμε παρατραγουδα...
Πολέμα και Οραματίσου
- galazia_sfaira
Γιώργο μου σου το εύχομαι απο τα βάθη της καρδιάς μου!!!
η συμπόρευση είναι μεγάλη ευλογία!!! 
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
- margaritarenia
Γιωργακη !Απο καρδιας....μαζι σου .

Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
-
Valia
- Madraoulas
Στο ευχομαι να γινει συντομα...Valia έγραψε:Θέλω επιτέλους να τελειώσει το βάψιμο του σπιτιού και να κάνω την μετακόμιση στο πανέμορφο σπιτάκι στην παραλία Μαραθώνα!! και φυσικά σας περιμένω όλους για μπριζολίδια, γιατί έχει και bbq το άτιμο!!
γιατι θελω τα μπριζολιδια !!!!!!! ειμαι μεσαααααα ;)
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
Eγω συγχυστηκα μεσημεριατικα ,
ηρθε η κορη μου-πρωτη γυμνασιου- και μου ειπε φερανε παπα [ποιανου φαεινη ιδεα ηταν αραγε;] να εξομολογησει τα"αμαρτωλα' παιδια μας!
Ο δε παπας ρωταγε τα αγορια αν αυνανιζονται και οταν επαιρνε θετικη απαντηση τους το απαγορευε!!
τι να πω ...ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΗΣΟΝ! Δε μας φτανουν τοσες ενοχες στη ζωη μας ας φορτωθουμε και αλλες...!
ευτυχως η κορη μου δε προλαβε να εξομολογηθει, ουφ!
Ο δε παπας ρωταγε τα αγορια αν αυνανιζονται και οταν επαιρνε θετικη απαντηση τους το απαγορευε!!
τι να πω ...ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΗΣΟΝ! Δε μας φτανουν τοσες ενοχες στη ζωη μας ας φορτωθουμε και αλλες...!
ευτυχως η κορη μου δε προλαβε να εξομολογηθει, ουφ!
Ακολουθω την εσωτερικη πυξιδα μου και απορριπτω οποιες πεποιθησεις δεν με εξυπηρετουν πλεον...
- Madraoulas
Μαιρουλα εδω ειναι τα ΘΕΛΩ
αλλου παπα ευαγγελιο δλδ.... ;)
Υ.Γ...ρε τον τραγοπαπα μεσημεριατικα....ουστ τραγο
αλλου παπα ευαγγελιο δλδ.... ;)
Υ.Γ...ρε τον τραγοπαπα μεσημεριατικα....ουστ τραγο
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
- galazia_sfaira