Θέλω επιτέλους να τελειώσει το βάψιμο του σπιτιού και να κάνω την μετακόμιση στο πανέμορφο σπιτάκι στην παραλία Μαραθώνα!! και φυσικά σας περιμένω όλους για μπριζολίδια, γιατί έχει και bbq το άτιμο!!
Valia έγραψε:Θέλω επιτέλους να τελειώσει το βάψιμο του σπιτιού και να κάνω την μετακόμιση στο πανέμορφο σπιτάκι στην παραλία Μαραθώνα!! και φυσικά σας περιμένω όλους για μπριζολίδια, γιατί έχει και bbq το άτιμο!!
Στο ευχομαι να γινει συντομα...
γιατι θελω τα μπριζολιδια !!!!!!! ειμαι μεσαααααα ;)
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
Eγω συγχυστηκα μεσημεριατικα , ηρθε η κορη μου-πρωτη γυμνασιου- και μου ειπε φερανε παπα [ποιανου φαεινη ιδεα ηταν αραγε;] να εξομολογησει τα"αμαρτωλα' παιδια μας!
Ο δε παπας ρωταγε τα αγορια αν αυνανιζονται και οταν επαιρνε θετικη απαντηση τους το απαγορευε!!
τι να πω ...ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΗΣΟΝ! Δε μας φτανουν τοσες ενοχες στη ζωη μας ας φορτωθουμε και αλλες...!
ευτυχως η κορη μου δε προλαβε να εξομολογηθει, ουφ!
Ακολουθω την εσωτερικη πυξιδα μου και απορριπτω οποιες πεποιθησεις δεν με εξυπηρετουν πλεον...
Μαιρουλα εδω ειναι τα ΘΕΛΩ
αλλου παπα ευαγγελιο δλδ.... ;)
Υ.Γ...ρε τον τραγοπαπα μεσημεριατικα....ουστ τραγο
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "